Aynen canım o sayfa işte ben çok diyetisyenle çalıştım ve inan devam edemedim onunla tanıştıktan sonra aldığı para helal hoş olsun dedim o derece pişman olmazsın duygularına hitap ediyor grup diyip geçme herkesle tek tek ilgileniyorOo harıkaymıs. Ben sordum bıkac dıyetısyene onlıne da bıle 450 tl fıat verdıler bunu bı ıncelıyım. Nasıl bır kamptı canım. Rabıakutluıyıbeslenme dıye bı sayfa var omu
harikasın canım,10 bin adim tamamlandı, bir de koşabilirsem süper olur. 3 litre su içtim, daha da içerim. Annemlerde olduğum sürece rahatça 10 bin adımı geçebileceğim. Daha çok yürüme fırsatım oluyor
Gayet güzel bir menü canım neden üzgün ifade koydun. Su ve sporda güzel, tebriklerH3RA_
Sabah 1/2patatesli yumurta ,1/2 yk kasigi kavurma,2 d.domates cay
Ara 10findik ,1 granola bar
Aksam 4 ızgara kanat , 3y.k közlenmiş slata ,1k.makarna
Bugun ogleden sonra aile piknigindeydik bu kadarda bitirdim
Su 3lt
25dk kosu 150 puan
9500 adim 285puan toplam 435puan
Yine tebrikli bir menü. Protein, sebze hepsi dengeli. Sadece suyu 2.5/3 lt olsa daha güzel olur.H3RA_
Kahvaltı 2 yumurtalı omlet 8 zeytin az peynir salatalık birer tatlı kaşığı tahin pekmez
Ara 3 kayısı 5 erik 6 badem
Akşam 1 porsiyon ızgara et bol salata 1 bardak ayran
2 lt su
6500 adım:195 p
Eki Görüntüle 2865527
Sanırım bundan sonra fazlalasir su miktarı malum yaz geldi en azından 2.5 yapabilirimGayet güzel bir menü canım neden üzgün ifade koydun. Su ve sporda güzel, tebrikler
Sadece adımlarını fotolu paylaşman gerekiyor
Yine tebrikli bir menü. Protein, sebze hepsi dengeli. Sadece suyu 2.5/3 lt olsa daha güzel olur.
Bende 2 lt de takılıyorum hep. Yeni hafta hedefim suyu artırmak olacak
Detokscunuz geldi aanıııımmmmmTarifi bize de verirmisinYeni bir detox öğreniriz fena olmaz
benim diyetisyen 15 günlük ketojenik hızlı zayıflama grup çalışması yapacakOo harıkaymıs. Ben sordum bıkac dıyetısyene onlıne da bıle 450 tl fıat verdıler bunu bı ıncelıyım. Nasıl bır kamptı canım. Rabıakutluıyıbeslenme dıye bı sayfa var omu
oo harika cuma tartısına yansır umarımKızlar bende online diyetisyen eşliğinde grupla detoks kampına başlıyorumçarşamba günü start veriyoruz kamp 21 gun şu vücudumdaki toksinlerden arinacagim en önemlisi de kilo vermek tabi
en çok kalori o sıkışık uyanıyoruz ya işte ozaman gidiyor o yüzden uyu dua etki gelsin
Günaydın bebisim 2 Günaydın ne güzel eksi öyle kız maşallah
Vampirellalar | Cuma | Cumartesi | Pazar | Spor Puanlari |
@Onlymemeself | 156 +127+ 1092 | |||
| Ödül / | | | |
| Ödül / | | 250 + 129 + 567 | |
| 310 + 517 | |||
| Ödül / | 883 + 522 + 771 | ||
| 171 + 499 |
Masallah kiz. Foti nerde
Vampirella Klani Takip Listesi
Vampirellalar Cuma Cumartesi Pazar Spor Puanlari @Onlymemeself / Su ⚠ / / 156 +127+ 1092 KumraL_KrakeR Ödül / / / / + 507+ 202 caroline84 Ödül / / / Su ⚠ / 250 + 129 + 567 Lusi / / 310 + 517 aysunayy Ödül / / / / / Su ⚠ 883 + 522 + 771 Dahlia_ / Su ⚠ / Su ⚠ 171 + 499
: Dengeli menü
: Fazla karbonhidratli / Yetersiz menü :)))
: Yeterli su miktari
⚠ : Yetersiz su miktari
@Onlymemeself : Cok cok az yemissin. Hosuma gitmediOkadarda spor yapmissin. Dikkat et
caroline84 : Güzel gün olmus
KumraL_KrakeR : Afiyet olsun. Aksam yemegi enfes gorunuyor
@aysunayyy : Kiz niye ac gezdin. Tam simit e laf sokacaktim ki ,tek ogun yapmissin . Begenmedim pazar gununu
Gecmis olsun canimKusura bakma canım, işine engel oluyorum senin de, gece buradaydım ya, yazdıklarınızı okuyodum ki çok kötü bulantı başladı, dayanamadım attım hemen telefonu uzandım
Uyumuşum da hemen, şimdi iyiyim..
Gecmis olsun canim
Birden suya cok mu yuklendin?
Gününüz aydın, bereketli, sağlıklı, tabi ki bol eksili olsun...