Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın güzel hatunlar
169C43B4-C511-49A4-B1A6-E3F7ED9C81C3.jpeg

Cuma 58.60
Bugün 58.50 💪🏼
Hedef 58

Spor dersine gideceğim o yüzden uyandığım gibi tartıldım. Ama yine eksi 💃🏼💃🏼
A Arrietty_ sedulu sedulu CEYDOS CEYDOS

perilerim cuma bizim günümüz olacak 😍
Ozzybal Ozzybal Mahi57 Mahi57 magickk magickk tavsannesi tavsannesi

Sağol canım..
Bilmiyorum ki, her zaman da olmuyor ama bazı günler su gerçekten çok zorluyor..
Az önce bir doktoru dinledim, covid atlattıktan sonrakı dönemde olan rahatsızlıklardan kurtulmak için bir kaç şey söyledi, su çok için ve de limonlu için dedi.. Bundan sonra limonlu hazırlarım kendime.. Ara sıra yapıyordum da işte sürekli içmek gerekiyormuş.. Dün sen de söylemiştin limonu, peki limonun suyunu katıp mı içeyim yoksa dilimleyeyim sürahide kalsın tadı çıksın? Nasıl yapsamm
Ben ikisinide yapiyorum.
Daha dogrusu soyle
400ml su bardagina Yarim limon suyu
Obur Yarimida 1 L surahiye dilimliyorum. Taze nane yapragi atincada guzel oluyor

OMAD çok iyi gerçekten, ama sürekli devam edebileceğim birşey değil şu an için.. Bu sabah doktoru dinledim televizyonda, iyi beslenin, sebze, meyve çok yiyin dedi, gerçi herşeyin tadı bu kadar kötüyken nasıl iyi beslenirim onu da bilmiyorum ama, hiç değilse aralarda meyve yerim.. O yüzden bu haftanın devamını 1 gün 2 öğün 1 gün OMAD yaparak geçireceğim.. Perşembeye OMAD denk geliyor, güzel bir eksi gelir umarım 😊

Cuma günü 81.5
Bugun 81.3
Cumaya hedef 81 olsun inşallah diyim hedefe ulaşıldı bu yeni hedef olsun
A Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_ CEYDOS CEYDOS
Harika eksi
Boyle devam 😍 cuma 1. Olalim 😂
Cuma - 69.7
Bugün - 68.8
Fark - 0.9
Yeni hedef - 68.5

A Arrietty_ H3RA_ H3RA_ CEYDOS CEYDOS sedulu sedulu
😍 Harika
günaydııınn günaydııınn günaydııınnn :KK52: :KK200:

kaptanlarım takımım kilomu paylaşıyorum destekleriniz önerileriniz için aşırı aşırı çok teşkkür ederimmm :KK60:

pazartesi kilom sabit 92kg
çok şükür :KK70:

A Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_ CEYDOS CEYDOS

Eki Görüntüle 2865586
Sen onerilere kulak astin ve yaptin. Kendinede tesekkur et :)

OMAD çok iyi gerçekten, ama sürekli devam edebileceğim birşey değil şu an için.. Bu sabah doktoru dinledim televizyonda, iyi beslenin, sebze, meyve çok yiyin dedi, gerçi herşeyin tadı bu kadar kötüyken nasıl iyi beslenirim onu da bilmiyorum ama, hiç değilse aralarda meyve yerim.. O yüzden bu haftanın devamını 1 gün 2 öğün 1 gün OMAD yaparak geçireceğim.. Perşembeye OMAD denk geliyor, güzel bir eksi gelir umarım 😊
Ben gidip test yaptırmadım ama oğlan yatılı okuldan gelince sesi boru gibiydi 2 3 gün sonra bana bulaştı

Aradan 1 hafta 10 gün geçince oğlumun pansiyonda aynı odada kaldığı ve otobüste birlikte geldiği arkadaşı telefon etmişti kendisi ve annesinin korona geçirdiğini

Ben tat koku almadım 15 gün filan kabus gibiydi

Ateşlenme halsizlik ağrı hiç birşey yoktu
Sadece tat koku kaybı

Ve 15 gün sonrasında herşey eskisine döndü

Yememe içmeme uykuma sıvı alımına çok dikkat etmiştim

Oğlum ise hala tatları tam olarak almada sıkıntı çekiyor

Son düzenleme:
hoşgeldin canım öncelikle Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım bu sayfadaki kuralları okuman gerekiyor. okurken karşına bir kabul formu çıkacak onu kopyalayıp mesajına ekleyip doldurmalısın. kaydını yapalım.
muhabbetlerimizi burada yapıyoruz, ancak günlük menülerimizi 4. Takim Menü ve Spor listeleri bu konuya mesaj olarak sabah öğle akşam yenilenler içilen su miktarı ve yapılan sporlarıda yazıyoruz. bunları halledersen gerisini kolayca anlayacaksın zaten
Ayy galiba 5.takımdaymışım ben özür dilerim herkesten.

Aynen canım o sayfa işte ben çok diyetisyenle çalıştım ve inan devam edemedim onunla tanıştıktan sonra aldığı para helal hoş olsun dedim o derece pişman olmazsın duygularına hitap ediyor grup diyip geçme herkesle tek tek ilgileniyor 🥰
Bnde oncelıyorum sayfasını bakalım. Dusunucem sahol canım ne guzel memnun olman🤗
benim diyetisyen 15 günlük ketojenik hızlı zayıflama grup çalışması yapacak
13 haziranda başlıyoruz
180 TL ücreti
Normalde de aylık 400 TL ödüyorum
Her hafta gidiyorum randevulara
Ideal aralıktasın sende hızlı zayıflamaya ıhtyacın varmıki kuzum

X