Haha haha gaymaa duydum da man yaa duymadı estafurullahBu da mı gol değil beeelen afyonun gaymaaaq gonyanın manyaaaa duymadın mı hiç
Kız normalde irkek sevmiiiiim de bebe için lazımmış öyle diyolllaaaaBekarlık sultanlık biz belamızı arıyoruz ama neyse. Bak Esra Erola bir kadın geldi 60 yaşında adama termosumu aç demiş adam açarken aşık olmuş evlenmişler bu yaz termosumu alıp park park gezözellikle zengin muhitleri gez ama lütfen
Bi tane daha var gelir birazdan o da manyakHaha haha gaymaa duydum da man yaa duymadı estafurullah
Kara dul olmak gibi bir fikrim vardı bak yalnız değilmişim.Kız normalde irkek sevmiiiiim de bebe için lazımmış öyle diyolllaaaa
Gülü seven tikenine katlanır artıık
Hemen kendime termos bulmam lazım ben de ne eksik diyordum termos eksikmiş
Hadi yapalım dostum şunu
Ama kahvemi çayımı içerim aga
Biftek yerine ben de balık ya da tavuk tercih ederim
Pazartesi başlayalım mı
İsveç yapacaksanız bende mı yapsam. Herseye de atlıyorum yaaa
Eveeet onuda biliyorum cana yakın Bi insan senn gibi eveet derken manyak anlamında demiyorum tanıdım anlamında haha
Kız normalde irkek sevmiiiiim de bebe için lazımmış öyle diyolllaaaa
Gülü seven tikenine katlanır artıık
Hemen kendime termos bulmam lazım ben de ne eksik diyordum termos eksikmiş
Masraflı bölünerek çoğalma en temizi termosla çoğalma.Hani bölünerek çoğalmayı bekliyordun nolduuu?? Fikrin mi değişti termosu duyunca?
Afiyet olsun. Su ama öncelikle tercihin olsun canım. İcilen çaylar su etkisi yaratmıyor zaten biliyorsun da miden dolu olunca yer kalmaması normalsedulu
10.00
Odul kahvaltisi
4 dereotlu peynirli tb pogaca kucuk
10 zeytin
14.00
Kahve, 2 kare 85lik bitter
1 avuc kuruyemis
16.30
Karpuz, peynir, domates, salatalik 4lusu, doyana kadar limitsiz.
17de bitirdim.
2 lt su olacak gün sonunda, bolca cay icmisim, bir de karpuz olunca suyu unutmusum.
250 jj 250p
10 bin adim 300p
Toplam 550 puan
Fotodaki arka plan bana ait degildir
Eki Görüntüle 2864991
Akşam mercimek çorbası biraz daha bol içip ekmek yemesen daha iyi olurmuş. Bir de leblebi tabiselamlar,
kahvaltı öncesi 1 taze kayısı
sabah => 1 haşlanmış yumurta + maydonoz + peynir + çeyrek simit + 4 dilim sucuk
ara => sade türk kahvesi + yakan çay
akşam 18:00 => 5 çorba kaşığı mercimek çorbası + 1 küçük parça ızgara + patlıcan salatası + 1 dilim tam buğday ekmeği
ara => leblebi 2 avuç kadar
leblebiyi yemesemde olurdu ama misafirim vardı hiç anlamamışım bi baktım ki yiyorum
su 3 litre
ip atlama 150 tane 150x2 100p
Adım 10.000 300p
Tempolu Yürüyüş 60d 150p
jj 50x2 50p
total 600
sedulu
Eki Görüntüle 2864988
Afiyet olsun. Sporlar da gelince tablo yapayım barisedulu
11.30 omlet, peynir, 5 zeytin, domates salatalık,
16.00 : kahve 4 badem
18.00 : yulaf lapası ( kuruyemiş ,fıstık ezmesi, 3 kayısı, yulaf ve sütten yaptım.)
20.00 : 3 küçük dilim karpuz.
2 lt su spor sonra kaptanım
Artık çok geç ben Anladım anlayacağımıEveeet onuda biliyorum cana yakın Bi insan senn gibi eveet derken manyak anlamında demiyorum tanıdım anlamında haha
Bilim utansın ben napimHani bölünerek çoğalmayı bekliyordun nolduuu?? Fikrin mi değişti termosu duyunca?
İcildi mi acaba o su.Merhaba
kahvaltı 10:00 2 haşlanmış yumurta, 1 wasa üzerine beyaz peynir, 3 yeşil zeytin, yarım salatalık
11:00 1 kupa yeşil çay
16:30 tavuklu tabule salata üstüne yarım
18:30 double espresso yanına 2 küçük kare bitter çikolata
Su 1,5 litre ama yatana kadar 1 litre daha içerim.
Egzersiz 20000 adım 600 puan
sedulu
Eki Görüntüle 2864968