Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kafanda canlandırdığın hiçbi şeyle uyuşmamam Peki? 80 kilo evli.. başka
Amin kuzucum inşaaallllaaah
Bide nereli olduğunu düşündüğümü duysaaan haha valla napim bilmiyom kii ben gruba girince kim ne ne değil bakmadım konulara dahil olamadım ya eli masalı Bi CEYDOS vaaar sonra profilinde hastası olduğum Dr. Nowzaradan A Arrietty_ vaar adı dikkatimi çeken @karpuzçekirdegi var o kdr kim evli kim bekar kim nereli hiç bilmem aslında en cokda burdaki kişilerin nereli olduğunu merak ediyorum hangi şehrin hangi ilcesi yada neresi haha bu nereli bile olduğunu bilmediğim insanlara hergun ne yediğimi yazıyorum şaka gibi ne guzel:))

Yap yap kabak detoksu ödemelerin gitsin kuzum sonrasina bakarsın
Orta boy pizza yiyip zayıflatıyor diye bir paket sigara içtim üstüne neyim ben kötülüklerin anası felan mı? A Arrietty_ sen elini eteğini üstümden çekince ben çok bozdum çoook sedulu etim de senin yağım da senin kemiğim de senin

Sigara zayıflatıyor muymuş

aedenli Huhuki kızlar klan seçiminizi yapmayı unutmayın.
asena87 fikrini değiştirirsen listeler açıklanana kadar sende klan seçimini yapabilirsin.
Bu mesaji yeni gordum şu an kusura bakma CEYDOS
Bu ara 7 gun ve duzensiz saatlerde calisiyorum, gecmis okuyamiyorum,
sporu da istemsiz azalttim.
Yine de takip etmeye calisiyorum az cok yazilanlari.

Hoş buldummmm ama çok şişko geldim bu sefer...
Napıyoruz ben dedim kabak detoksu yapim 3 gün bir kendime geleyim

Enee kabak detoksu yap. Hatta 3. Gun su orucu yap hemencık kendıne gelırsın. Ahahaa pızza ustu sogara neymıs laa

De bakem nereliyim

Sigara zayıflatıyor muymuş
Denize düşen yılana sarılıyor valla bilemedim. Zayıflatmıyor ama müslüm babayla iyi gidiyor
Hoş gelsin kııııız takımda tek bekarım valla koca koca diye balımı şişirdim herkesin iyi artık yalnız değilim
Bekarlık sultanlık biz belamızı arıyoruz ama neyse. Bak Esra Erola bir kadın geldi 60 yaşında adama termosumu aç demiş adam açarken aşık olmuş evlenmişler bu yaz termosumu alıp park park gez özellikle zengin muhitleri gez ama lütfen
Enee kabak detoksu yap. Hatta 3. Gun su orucu yap hemencık kendıne gelırsın. Ahahaa pızza ustu sogara neymıs laa
Kabak detoksu tarifin var mı kızz bende sadece adı var içeriği yok ahahah

Bu da mı gol değil beee len afyonun gaymaaaq gonyanın manyaaaa duymadın mı hiç
Ayyy bakem deyince tereddütte kaldim amaaa haha ben Karadeniz tarafı diye düşündüm hiç iyi tahmin eden biri değilimdir öncekilerden anlamışsındır utandım valla yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…