- 4 Aralık 2017
- 2.472
- 9.071
- 35
Hepimizin iyiliğini versin inşallah çok atarlıyım yarın bir gün gelecek gelmekte olanAllah ıyılıgını versın yaaa baslamadan atarlanıyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimizin iyiliğini versin inşallah çok atarlıyım yarın bir gün gelecek gelmekte olanAllah ıyılıgını versın yaaa baslamadan atarlanıyon
Önce bir koca inşallah kuzumaYaaa çocuk mu istiyosun?
Evet ama önce bi göynüme göre eş kişisi lazım, tek başına yapamadımYaaa çocuk mu istiyosun?
Insallaaaah eminim yarar Bi hafta Olcak yapıyorum valla en basiti rahat uyuyorum sabab karnimin gurultusu bilemutlu ediyo beni hahaHah aynı benim gibi canım devam edelim bakalım inşallah ise yarar
Pişman etmeyecek hayırlı bi koca pleaseÖnce bir koca inşallah kuzuma
Ayyy allahiiiimmhiç gulcem yoktuuu bnde evlisin sandım haha ne bilim Allah gönlüne göre eş versin o zmn onceeeEvet ama önce bi göynüme göre eş kişisi lazım, tek başına yapamadım
Kafanda canlandırdığın hiçbi şeyle uyuşmamam Peki? 80 kilo evli.. başkaAyyy allahiiiimmhiç gulcem yoktuuu bnde evlisin sandım haha ne bilim Allah gönlüne göre eş versin o zmn onceee
Veraaaa hoşgeldin
Gel gel ben de yeni geldim, giden geliyor
Anaamm vera gelmıs hosgelmış
Olmaz mi @_Vera_ m kara kuzum. Hosgeldin
Hoş buldummmm ama çok şişko geldim bu sefer...Anam kim gelmiş hosgeldin kankimmm
Evlenmek isteyen bekar mı tanışalım bacım aynı gemideyizKafanda canlandırdığın hiçbi şeyle uyuşmamam Peki? 80 kilo evli.. başka
Amin kuzucum inşaaallllaaah
Yap yap kabak detoksu ödemelerin gitsin kuzum sonrasina bakarsınHoş buldummmm ama çok şişko geldim bu sefer...
Napıyoruz ben dedim kabak detoksu yapim 3 gün bir kendime geleyim
Bide nereli olduğunu düşündüğümü duysaaan haha valla napim bilmiyom kii ben gruba girince kim ne ne değil bakmadım konulara dahil olamadım ya eli masalı Bi CEYDOS vaaar sonra profilinde hastası olduğum Dr. Nowzaradan A Arrietty_ vaar adı dikkatimi çeken @karpuzçekirdegi var o kdr kim evli kim bekar kim nereli hiç bilmem aslında en cokda burdaki kişilerin nereli olduğunu merak ediyorum hangi şehrin hangi ilcesi yada neresi haha bu nereli bile olduğunu bilmediğim insanlara hergun ne yediğimi yazıyorum şaka gibi ne guzel:))Kafanda canlandırdığın hiçbi şeyle uyuşmamam Peki? 80 kilo evli.. başka
Amin kuzucum inşaaallllaaah
Hoş gelsin kııııız takımda tek bekarım valla koca koca diye balımı şişirdim herkesin iyi artık yalnız değilimEvlenmek isteyen bekar mı tanışalım bacım aynı gemideyiz
Bu mesaji yeni gordum şu an kusura bakma CEYDOS
Hoş buldummmm ama çok şişko geldim bu sefer...
Napıyoruz ben dedim kabak detoksu yapim 3 gün bir kendime geleyim
Enee kabak detoksu yap. Hatta 3. Gun su orucu yap hemencık kendıne gelırsın. Ahahaa pızza ustu sogara neymıs laa
Bide nereli olduğunu düşündüğümü duysaaan haha valla napim bilmiyom kii ben gruba girince kim ne ne değil bakmadım konulara dahil olamadım ya eli masalı Bi CEYDOS vaaar sonra profilinde hastası olduğum Dr. Nowzaradan A Arrietty_ vaar adı dikkatimi çeken @karpuzçekirdegi var o kdr kim evli kim bekar kim nereli hiç bilmem aslında en cokda burdaki kişilerin nereli olduğunu merak ediyorum hangi şehrin hangi ilcesi yada neresi haha bu nereli bile olduğunu bilmediğim insanlara hergun ne yediğimi yazıyorum şaka gibi ne guzel:))
Ayyy bakem deyince tereddütte kaldim amaaa haha ben Karadeniz tarafı diye düşündüm hiç iyi tahmin eden biri değilimdir öncekilerden anlamışsındır utandım valla yaaDe bakem nereliyim
Denize düşen yılana sarılıyor valla bilemedim. Zayıflatmıyor ama müslüm babayla iyi gidiyorSigara zayıflatıyor muymuş
Bekarlık sultanlık biz belamızı arıyoruz ama neyse. Bak Esra Erola bir kadın geldi 60 yaşında adama termosumu aç demiş adam açarken aşık olmuş evlenmişler bu yaz termosumu alıp park park gez özellikle zengin muhitleri gez ama lütfenHoş gelsin kııııız takımda tek bekarım valla koca koca diye balımı şişirdim herkesin iyi artık yalnız değilim
Kabak detoksu tarifin var mı kızz bende sadece adı var içeriği yok ahahahEnee kabak detoksu yap. Hatta 3. Gun su orucu yap hemencık kendıne gelırsın. Ahahaa pızza ustu sogara neymıs laa
Ayyy bakem deyince tereddütte kaldim amaaa haha ben Karadeniz tarafı diye düşündüm hiç iyi tahmin eden biri değilimdir öncekilerden anlamışsındır utandım valla yaa