Annemlerinkini götüremem canımHangi tartıyla tartılıyorsan yanına al, nerde olursan onunla tartıl
Geçmiş olsun Allah şifalar versin canımSağol canim. Bi.kac ay önce.gozundrn ameliyat olmuştu. Dikişler alındı cuma günü hastalanmış yöne aniden ameliyata alındı.
Gidemiyoruz uzaktayız çok merak ediyorum.
Merhaba canım hoşgeldin
Gıybet miii hiç sevmemÇok yorgunum ama oturup sizinle çenenin dibine de vurmak istiyorum ne etsem nasıl etsem
aedenli gel az biraz gıybet edelim de uykum kaçsın
artı değişim kuralı var eğer onu @arriety daha iyi biliyor. gelmesini bekleyelim.
Harikaartı değişim kuralı var eğer onu @arriety daha iyi biliyor. gelmesini bekleyelim.
Menü yazayim bende
@esmeriiim tartildim bugun ve denemeye kalktigim sey pek bekledigim gibi degildi :)
O yuzden kafama gore takilayim bir sure
Neyse
12 de
1 avuc kaju
10 adet kirmizi uzun
3 cilek
5 bezelye
17 de
120gr köfte (sadece baharatli)
1 sahanda yumurta
1 dilim Cheddar
Burger gibi yaptim sonra bu 3lüyü
Su 2,5 L
Spor
1 saat tempolu yuruyus
30dk Kosu
15 dk bisiklet
Biraz dinlenip Pamela yapmayi dusunuyorum
Sabah:
1 ck zeytin ezmesi
1 ck aci sos
1 kasik menemen
1 kasik tulum peyniri
1 ck balli kaymak
2x2 cm siyah ekmek
Domates
Salatalik
aksam:
broccoli,kabak,paprika,salatalik,cherry domates,nane,maydonoz,marul,yesil sogan,kirmizi lahana,misir,kabak cekirdegi,tavuklu, eksili az tuzlu az aci sosta koydum bi salata yaptim
A Arrietty_
Annemlerinkini götüremem canım
Kuzulara başarılar rabbim emeklerini boşa çıkarmasın, sana da kolay gelsin ablacımYarın lgs'ye girecek evlatlarımıza başarılar diliyorum
Yarın sınavda görevliyim sabah erken kalkıp kahvaltı yapmam gerek
Öğle ve akşam için bir detoks mu yapsam diye düşünüyorum
Neyse sınav bitsin de sonrasına bakarım artık
Teşekkürler ederim canlarim. Gelince üst üste geliyor oglumda ishal olmuş heryeripisik olmuş
Yarın lgs'ye girecek evlatlarımıza başarılar diliyorum
Yarın sınavda görevliyim sabah erken kalkıp kahvaltı yapmam gerek
Öğle ve akşam için bir detoks mu yapsam diye düşünüyorum
Neyse sınav bitsin de sonrasına
Bir ay gelmeyecem kız nasıl değiştireyim
Çok geçmiş olsun kuzu Rabbim acil şifalar versin inşeAllahTeşekkürler ederim canlarim. Gelince üst üste geliyor oglumda ishal olmuş heryeripisik olmuş
Kuzulara başarılar rabbim emeklerini boşa çıkarmasın, sana da kolay gelsin ablacım
Çok teşekkür ederim çıtır kızlar güzel temennileriniz için...Kıyamam, geçmiş olsun canım..
Kolay gelsin ablacım