Hadi yapalım dostum şunuBen Bi kaç kez isvec yaptım biri 3gun biri 6gun sürdü çok baş ağrısı yapmıştı bilmiyorum sende nasıl oldu ama pazartesi Bi arkadaşımla bnde baslicam bire bir uyamiyodum mesela ıspanak vardı Bn dereotu yiyodum yoğurt salam oluyodu salami yemiyodum akşama biftek salata oluyodu Bn tavuk salata yiyodum ama kilo kaybım güzel oluyodu Birisinde üç kilo birisinde bir buçuk kilo vermiştim sırf 72yi seneleeer sonra görmek için bu haftada yapicam kac gun dayanabilirsem bire bir aynısı olmasada öncekiler gibi olur yani
Ne zaman bıtıyor söyle o zaman nıyetlenırım bebeem.Tam regl günümde niyetlen aman
İsveç yapacaksanız bende mı yapsam. Herseye de atlıyorum yaaaHadi yapalım dostum şunu
Ama kahvemi çayımı içerim aga
Biftek yerine ben de balık ya da tavuk tercih ederim
Pazartesi başlayalım mı
Burdan çocuk konusunada nasıl. Geldim anlamadımSen de hedefine ulaşırsın inşallah kuzum
İnsan alışıyor bi yerden sonra ya ben usun zamandır if yapıyorum diyet olarak bakmıyorum buna
He akşam yediğim çikolatalar beni şişirdi o ayrı
Artıı onlar da yok
Aslinda bende senin gibi yapıyorum şuan sabah 10 gibi kahvaltı akşam da yiyebildigim kadar erken yiyip sonrasında ağzıma hic bise almıyorum sadece çay yada kahve oluyo if olmus oluyo demi böyleAslında bu 16saatlik açlığa if diyeti diyolar ya ben bunu sennde dediğin gibi diyet olsun diye değil sadece akşam yemeğini çok erken yeyip yemek yemeyi erkenden bitirmek için başladım yani if diyeti yapmak için değil bir minik kırıntı dahi atmıyorum ağzıma canm çekerse sabah yerim diyorum inşallah teşekkür ederim müminin mumine duası kabul olurmuş birbirimizi hiç tanımıyoruz ona rağmen birbirimize dualarımız var rabbim hepimizin emeğinin karşılığını versin Allah gönlümüze göre versin en başta evlat isteyene evlat versin kilo her şekilde verilir benim tanidigim tanımadığım her evlat isteyene duamdir duaayy ne çok konuştum kusurma bakmayim
Çok değil çok güzel konuştun beybişşş takımımızda iki tane bebiş isteyen var evli, bi de ben varım ama bende MALzeme eksikAslında bu 16saatlik açlığa if diyeti diyolar ya ben bunu sennde dediğin gibi diyet olsun diye değil sadece akşam yemeğini çok erken yeyip yemek yemeyi erkenden bitirmek için başladım yani if diyeti yapmak için değil bir minik kırıntı dahi atmıyorum ağzıma canm çekerse sabah yerim diyorum inşallah teşekkür ederim müminin mumine duası kabul olurmuş birbirimizi hiç tanımıyoruz ona rağmen birbirimize dualarımız var rabbim hepimizin emeğinin karşılığını versin Allah gönlümüze göre versin en başta evlat isteyene evlat versin kilo her şekilde verilir benim tanidigim tanımadığım her evlat isteyene duamdir duaayy ne çok konuştum kusurma bakmayim
Senden alacağım dua varmış yavrumBurdan çocuk konusunada nasıl. Geldim anlamadım
Herkes gıdıp gelıyor. Ben çivi çaktım yaaVeraaaa hoşgeldin
Gel gel ben de yeni geldim, giden geliyor
Daha başlamadıNe zaman bıtıyor söyle o zaman nıyetlenırım bebeem.
Alışıcaz yine, tempoyu tuttursam vücut da alışacak. Evden çalışıyorum ya birkaç gün aktif olunca vücut dedi napıon senValla bnde aynı seyı durunuyorum. Ramazanda ne guzel gıttı. En azından pazartesı persembe tutsam cok ıyı olur
Bnde haftada 2-3 pılates yapıyorum. Pılates sonrası 2 gun kollarım bacaklarım agrıyo
Ee hadı.bırlıkte tutalım en azından her persembe
Allah ıyılıgını versın yaaa baslamadan atarlanıyonDaha başlamadı
9 gün sürüyo
Hah aynı benim gibi canım devam edelim bakalım inşallah ise yararValla 16saatlik açlık 8saat yenilme durumuna diyolar galiba aralıklı oruç diyolar saatleri varmış bnde on buçuk on bir gibi yiyorum 18:30-19:00 Dan sonra yemiyorum ertesi gün on buçuğa kdr
Yaaa çocuk mu istiyosun?Senden alacağım dua varmış yavrumAllah açtırmış konuyu