- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 37
Zayıflama da her yol mübah kuzuHer türlü hiyleyi bilir kendi başına çare kılamıyor yaaa
Bir ay gelmeyecem kız nasıl değiştireyim
Kaptanım gelsin bakalım bi hal çaresi olacaktır hazaaar
tamam canım rahat olduğunda katılırsın .kolay gelsin sanaBu mesaji yeni gordum şu an kusura bakmaCEYDOS
Bu ara 7 gun ve duzensiz saatlerde calisiyorum, gecmis okuyamiyorum,
sporu da istemsiz azalttim.
Yine de takip etmeye calisiyorum az cok yazilanlari.
Minnoş kalbim çıt...Her türlü hiyleyi bilir kendi başına çare kılamıyor yaaa
Amam be sende çare beğenmiyorsun o zman tartıl evdekiyle yorma biziBir ay gelmeyecem kız nasıl değiştireyim
Kaptanım gelsin bakalım bi hal çaresi olacaktır hazaaar
Ceydosun merdanesini kaptığı gibi kovalar beniAnnen döver mi tartısını alsan?
Terlikle kovalıyormuşAnnen döver mi tartısını alsan?
Okey o zaman yarın başlıyorum@_Vera_ sabah peynır yumurta, öğlen ve aksam kabak yemegı
Hasretine ve göbeğime dayanamadım geldim gayrıYavrum kürkçü dükkanına geldin mi sende
Hoş buldummmm sınava mı giricek oğlun abla başarılar dilerim gel sende kabak detoksu yap benleGeçmiş olsun Allah şifalar versin canım
Merhaba canım hoşgeldin
İnş 75 olmamışımdır kaç kilo olduğumu bende bilmiyorum ki@_Vera_ kaç kilosun doğru söyle bakayım
Bak yarın evlenip ben evlendim cnm darısı başına inş dersen gebertirimBekarmış abla napcan kiloyu çok da möhüm deeeel
Ay yok içemedim kızım yine durmadı yeni uyudu benim de gözlerim kapanıyor vallaİcildi mi acaba o su.
Regli de olamadım nasıl iş anlamadım. Normalde olmam gerek doktora gittim adet olduktan sonra gel parça alalım dedi. Tövbe tövbe adet olamadım ki daha . Sinirlerimlerimde hat safhada patlayacak bomba gibiyim
Öp de geçsinOyyy kıyamam, gel öpimm
Ne yapmam gerek kuzum yani
Ahahah fazla cıkacam işte sorun varAmam be sende çare beğenmiyorsun o zman tartıl evdekiyle yorma bizi
Ayyy keşke gebermeye razıyımBak yarın evlenip ben evlendim cnm darısı başına inş dersen gebertirim
İcmezsen yarına cezaAy yok içemedim kızım yine durmadı yeni uyudu benim de gözlerim kapanıyor valla
adım sayarın varmı canımSelam kızlar
Uyanınca 1 bardak ballı sirkeli su
Kahvaltı 1 muz ve çilekli 3 kaşık granola üzerine 1 kaşık tahin ile erken yemiştim sonra 1 yumurta 3 zeytin yedim
Ara 3 ceviz sade Türk kahvesi
Akşam 1 tabak taze fasulye domates salatalık 3 köfte
Maydanoz kürü
2 lt su
45 dk leslie:180 p
100 jj:100 p
Toplam 280 p
H3RA_
Olsun yavrum gayet iyi puan totalde
Maşallah spor harika ben öleyim en iyisi300 JJ 300 p
100 sguat 16 p
100 mekik 16 p