Niyetini biliyorum kuzum teşekkürlerspor ve adım derecen de var kızgınlığım azaldı
ama dikkatli ol lütfen
hastanelik olursun Allah korusun
Zor bir haftaydi senin icin bitanemm. Bence sonuc iyiA Arrietty_sedulu H3RA_ CEYDOS @Onlymemeself AppLesma @asena87 Geçen hafta : 67.40
Bu hafta : 67.40
Fark : 0
Hedef :67.00 iki haftadır istikrarlı şekilde aynı hedefi veriyorum
Bu hafta ne zararım ne kârım var gruba
Ödem ve wc problemi var bugünkü tartıda (hafta içi hedefi tutturmuştum ama) artık beni idare edin bu hafta için
Seviyorum hepinizi evdeki işlerimi halledip gelicem inşeAllah
Beni kovsalar da gitmem herhaldeaedenli bide hedefi tutturamamak var kiz bu hafta full basliyom genee
Karpuzumu yiyom sonra islerimi halledem bitsin gitsin kafam rahat olsun. Kaybolma biyere ha. Burda gorem seni hergun
Bu hafta yogunsun sen. Bence -300 yapBeni kovsalar da gitmem herhalde
Hedefi iki haftadır 100 gr ile tutturamıyorum gıcık olunası bi durum
Beraber basak mı annnem haftaiçi gelecek olan regle rağmen hedefi tutturmak istiyorum
ya bir ben mi ödül diyince şöyle lavaşlı bir kebap düşünüyorumOkkalı bir mantı
El açması börek tuzlu cinsinden güzel bir ödül olur
Üccüzzz beşşşüüüüzBu hafta yogunsun sen. Bence -300 yap
Çatladık ayooool
Ette sıkıntı yok ama lavaş( ben hala daha masum olduğunu düşünüyorum) olunca sıkıntıymışya bir ben mi ödül diyince şöyle lavaşlı bir kebap düşünüyorum
etçimiyim neyim
100 gr.la geçtin beni unutmadım bak geçen haftaki iddaalaşmamızı şikeci hanımSelam canlar
gecen hafta 115
Bu hafta 113,8
Fark 1,2
Yuzde 1,04
Hedef 113
klana varim
Ette sıkıntı yok ama lavaş( ben hala daha masum olduğunu düşünüyorum) olunca sıkıntıymış
Sen yine kaptişlerimizi dinle kuzum ben yanlış yönlendirmek istememdeme deme bana masum deme vallahi korkuyorum yanlış bişi yiycem diye ilk kısırla mercimek köfte yediğimde bile kaptanlarımız kırmızı kart göstericek diye çok korkmuştum
EvetKlan Savaşlarına katılmak istemiyor musunuz kızlar?
aedenli AppLesma Asi Matmazel caroline84 esmeriiim K klbk33 Mahi57 matilda34 N Nalyeccc noram Varyemez
bnnu Karpuzuncekirdegi tavsannesi magickk
Bendensintk lari saymiyoruz
Ozrengin sansür yapmıyor sadece tartılma işi bittikten sonra kirli çamaşırlarını ortaya seriyorsansür yasak canım
ne yediysen yada yemediysen paylaşacaksın
@özrengin sansür mü yapıyormuş ki
ispiyonlandın canımcımVaryemez
Kimseler bozamaz aramızıİspiyonlamadım ki kendi yazdıanaaaa arabozucu kaptaaaan
Şekerim benim verdiğindem 100 gramı sana yazalım bana 200 gr da yeterBeni kovsalar da gitmem herhalde
Hedefi iki haftadır 100 gr ile tutturamıyorum gıcık olunası bi durum
Beraber basak mı annnem haftaiçi gelecek olan regle rağmen hedefi tutturmak istiyorum
İğne rahatlatacaktır, geçmiş olsun tekrardan.sabaha acilde iğne olduktan sonra annemlere geçtik orda tartilmak zorunda kaldım tartı farkı çıkmıştır heralde bilemiyorum geçen haftaya gore vermiş ciktim ama belki daha fazladır verdiğim birazdan yüklerim.Dünden beri de hastalığım yüzünden bir gerginlik oldu ama hiç gerek olmadığını düşünüyorum zaten çok sıkıntılı bi durumdayım yanlış anlasildiysam kusura bakmayin sonuçta hepimiz yetişkin bireyleriz birbirimizi rencide etmeyelim A Arrietty_CEYDOS
Kebap tarafında sorun yok lavaş tarafı ödül olurya bir ben mi ödül diyince şöyle lavaşlı bir kebap düşünüyorum
etçimiyim neyim