Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar geçmişi ancak bitirebildim
Hepinizle ayrı ayrı gurur duydum eksiler şahane 😍🥰 tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın, baş dönmesi yaşıyorum hala.
su orucumu 43. Saatte bitirdim ama tansiyonum düştü sanırım, uykumu alamadım dünden de bi kırgınlık vardı hepsi toplanıp etkiledi beni diye düşünüyorum. Neyse ki su an daha iyiyim.
Çok geçmiş olsun canım lütfen bu kadar zorlama kendini valla bende H3RA_ H3RA_ A katılacağım kizacagim sana sanki çok bir kilosu varmış gibi

ay kızıyorum ama size, içimden geçeni söyliyim Allahın bildiğini sizde bilin
yavrum daha yeni başlarken, vücut alıştırılmadan neredeyse 2 günlük su orucu yapılır mı
zaten kaç gramsın sen
aylardır diyetteyim açlık denemelerim oldu ben bile cesaret edemiyorum daha
En son 26 saat yaptım onu da akşam yememek için bozmak zorunda kaldım, akşam yatarken iyiydim aç değildim
Bi daha yaptığımda fiziksel şartlarım olumlu değilse 30 saatte keserim kaptanım
🥰🥰 teşekkür ederim uyardığın için ama yazdığım gibi beni zorlayan hastalık öncesi semptomların üst üste gelmesi oldu😔

A Arrietty_
Geçen cuma : 56.95
Bugün: 56.45
Fark : 500 gr
20210604_132515.jpg

Pazartesiden çok çıktım ya :KK43:
CEYDOS CEYDOS hedefim 55.4
Klan yarışına katılmak istiyorum. 🤗

Bana hasta numarasi yapma😀

Gecmis olsun yine de 😘
Teşekkürler pilemmmses🥰🥰
Bu kadar suya inşallah yarın artı çıkmazsın 😂😂😂
Keban barajı gibiydim dün😂😂
Nasil durdun canim sana da brawo🤩🤩
Teşekkürler dadlış anne🥰🥰 inan ki hiç açlık hissetmedim bi yemek saatlerimde yokladı onu da kendimi meşgul ederek düşünmemeye çalıştım canım
Sabaha kadar zorlamadı yani ne olduysa sabah oldu😂

Bugün öğlen gelebildik eve kaptanım. Henüz transfer yapılmadı yumurta toplama işlemi yapıldı dün bu ay dondurulacak diğer ay transfer yapılacak inşeAllah. Batın bölgesine baya sıvı birikmiş o da karın kasık ağrısı ve ciğerlere baskı yaptı mecburen hastanede kaldık dün gece. Çok şükür daha iyi şimdi dualarınızda eksik etmeyin 😊
İnşallah daha da iyi olur bol bol dinlensin bizden çoooook selam söyle
İki ay sonra burda çift kırmızlı testler göreceğiz inşallah 🥰
Tartildimmm kızlar 😍😍
Gecen hafta 83.5
Bugun 81.7 ❤❤
Fark 1.8
Yüzde 2.156
A Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_ CEYDOS CEYDOS
Bi gün herkes dukancı olacak, belki Alys Alys bile😂😂
E English_teacherrr Canim erik ederim cok guzel eksin masallah...🧿🧿 dukan yapiyordun demi ben de mi yapsam :KK45: zor mu anlat hele azcij
Asla aç kalmıyorsun yavru, sen kesin denerdin bu hafta öyle bi enerji aldım😂😂
A Arrietty_
Geçen cuma : 56.95
Bugün: 56.45
Fark : 500 gr
Eki Görüntüle 2864065

Pazartesiden çok çıktım ya :KK43:
CEYDOS CEYDOS hedefim 55.4
Klan yarışına katılmak istiyorum. 🤗
Gayet iyisin canım moral bozacak bişey yok, artı gelmemişsin ki arada artı gelmeye de canımızı sıkmıyoruz😍

Selam canlar♥️
Selam canlar♥️
gecen hafta 115
Bu hafta 113,8
Fark 1,2
Yuzde 1,04
Hedef 113

klana varim😬
Klancıbaşı süpersin maşallah, hedefi 112.99 yap gı bu hafta daha aktif olacaksın sonuçta🥰

Teşekkürler pilemmmses🥰🥰

Keban barajı gibiydim dün😂😂

Teşekkürler dadlış anne🥰🥰 inan ki hiç açlık hissetmedim bi yemek saatlerimde yokladı onu da kendimi meşgul ederek düşünmemeye çalıştım canım
Sabaha kadar zorlamadı yani ne olduysa sabah oldu😂

İnşallah daha da iyi olur bol bol dinlensin bizden çoooook selam söyle
İki ay sonra burda çift kırmızlı testler göreceğiz inşallah 🥰

Bi gün herkes dukancı olacak, belki Alys Alys bile😂😂

Asla aç kalmıyorsun yavru, sen kesin denerdin bu hafta öyle bi enerji aldım😂😂

Gayet iyisin canım moral bozacak bişey yok, artı gelmemişsin ki arada artı gelmeye de canımızı sıkmıyoruz😍

Selam canlar♥️

Klancıbaşı süpersin maşallah, hedefi 112.99 yap gı bu hafta daha aktif olacaksın sonuçta🥰
Amiiiiinnn kuşum amiiinn inşeAllah 💖 💖 Rabbim herkesin gönlüne göre versin selamını iletirim 😘😘😘

sabaha acilde iğne olduktan sonra annemlere geçtik orda tartilmak zorunda kaldım tartı farkı çıkmıştır heralde bilemiyorum geçen haftaya gore vermiş ciktim ama belki daha fazladır verdiğim birazdan yüklerim.Dünden beri de hastalığım yüzünden bir gerginlik oldu ama hiç gerek olmadığını düşünüyorum zaten çok sıkıntılı bi durumdayım yanlış anlasildiysam kusura bakmayin sonuçta hepimiz yetişkin bireyleriz birbirimizi rencide etmeyelim A Arrietty_ CEYDOS CEYDOS
sorun yok canım olur böyle ataklar. birlikte kilo vermeye devam ediyoruz.

A Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_ CEYDOS CEYDOS @Onlymemeself AppLesma AppLesma asena87 asena87 Geçen hafta : 67.40
Bu hafta : 67.40
Fark : 0
Hedef :67.00 iki haftadır istikrarlı şekilde aynı hedefi veriyorum 🤦🤦🤦
Bu hafta ne zararım ne kârım var gruba🤦‍♂️🤦‍♂️
Ödem ve wc problemi var bugünkü tartıda (hafta içi hedefi tutturmuştum ama) artık beni idare edin bu hafta için
Seviyorum hepinizi evdeki işlerimi halledip gelicem inşeAllah 💖 💖 💖

Eklentiler

• IMG_20210604_135219.jpg
    IMG_20210604_135219.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 18
X