- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 36
Süpersin bayılmadan hallettin bu işi
harika eksi bayıldım, senin yerine
Teşekkür ederim balbadem tartıldım tartıldımGeçmiş olsun aman dikkatli ol kendini kontrol ederek ilerle canım
Tartıldın mı peki
Ben de bayılıyordum canım ama mecazen değilharika eksi bayıldım
ama yine de kızıyorum su oruçlarına
Çok geçmiş olsun canım lütfen bu kadar zorlama kendini valla bendeSelam kızlar geçmişi ancak bitirebildim
Hepinizle ayrı ayrı gurur duydum eksiler şahanetek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın, baş dönmesi yaşıyorum hala.
su orucumu 43. Saatte bitirdim ama tansiyonum düştü sanırım, uykumu alamadım dünden de bi kırgınlık vardı hepsi toplanıp etkiledi beni diye düşünüyorum. Neyse ki su an daha iyiyim.
En son 26 saat yaptım onu da akşam yememek için bozmak zorunda kaldım, akşam yatarken iyiydim aç değildimay kızıyorum ama size, içimden geçeni söyliyim Allahın bildiğini sizde bilin
yavrum daha yeni başlarken, vücut alıştırılmadan neredeyse 2 günlük su orucu yapılır mı
zaten kaç gramsın sen
aylardır diyetteyim açlık denemelerim oldu ben bile cesaret edemiyorum daha
Teşekkürler pilemmmsesBana hasta numarasi yapma
Gecmis olsun yine de
Keban barajı gibiydim dünBu kadar suya inşallah yarın artı çıkmazsın
Teşekkürler dadlış anneNasil durdun canim sana da brawo
İnşallah daha da iyi olur bol bol dinlensin bizden çoooook selam söyleBugün öğlen gelebildik eve kaptanım. Henüz transfer yapılmadı yumurta toplama işlemi yapıldı dün bu ay dondurulacak diğer ay transfer yapılacak inşeAllah. Batın bölgesine baya sıvı birikmiş o da karın kasık ağrısı ve ciğerlere baskı yaptı mecburen hastanede kaldık dün gece. Çok şükür daha iyi şimdi dualarınızda eksik etmeyin
Bi gün herkes dukancı olacak, belki
Asla aç kalmıyorsun yavru, sen kesin denerdin bu hafta öyle bi enerji aldımE English_teacherrr Canim erik ederim cok guzel eksin masallah...dukan yapiyordun demi ben de mi yapsam zor mu anlat hele azcij
Gayet iyisin canım moral bozacak bişey yok, artı gelmemişsin ki arada artı gelmeye de canımızı sıkmıyoruzA Arrietty_
Geçen cuma : 56.95
Bugün: 56.45
Fark : 500 gr
Eki Görüntüle 2864065
Pazartesiden çok çıktım ya
CEYDOS hedefim 55.4
Klan yarışına katılmak istiyorum.
Klancıbaşı süpersin maşallah, hedefi 112.99 yap gı bu hafta daha aktif olacaksın sonuçtaSelam canlar
gecen hafta 115
Bu hafta 113,8
Fark 1,2
Yuzde 1,04
Hedef 113
klana varim
sansür yasak canım
İspiyonlamadım ki kendi yazdısansür yasak canım
ne yediysen yada yemediysen paylaşacaksın
@özrengin sansür mü yapıyormuş ki
ispiyonlandın canımcımVaryemez
Bebiş nasıl oldun Daha iyi misinGecen hafta 87.1
Bu hafta 86.6
Fark 0.500
Yüzde 0.574
Eki Görüntüle 2864069
Farklı bir tartiyla tartilmak durumunda kaldım iğneden sonra anneme gectigim için
Amiiiiinnn kuşum amiiinn inşeAllahTeşekkürler pilemmmses
Keban barajı gibiydim dün
Teşekkürler dadlış anneinan ki hiç açlık hissetmedim bi yemek saatlerimde yokladı onu da kendimi meşgul ederek düşünmemeye çalıştım canım
Sabaha kadar zorlamadı yani ne olduysa sabah oldu
İnşallah daha da iyi olur bol bol dinlensin bizden çoooook selam söyle
İki ay sonra burda çift kırmızlı testler göreceğiz inşallah
Bi gün herkes dukancı olacak, belkiAlys bile
Asla aç kalmıyorsun yavru, sen kesin denerdin bu hafta öyle bi enerji aldım
Gayet iyisin canım moral bozacak bişey yok, artı gelmemişsin ki arada artı gelmeye de canımızı sıkmıyoruz
Selam canlar
Klancıbaşı süpersin maşallah, hedefi 112.99 yap gı bu hafta daha aktif olacaksın sonuçta
sorun yok canım olur böyle ataklar. birlikte kilo vermeye devam ediyoruz.sabaha acilde iğne olduktan sonra annemlere geçtik orda tartilmak zorunda kaldım tartı farkı çıkmıştır heralde bilemiyorum geçen haftaya gore vermiş ciktim ama belki daha fazladır verdiğim birazdan yüklerim.Dünden beri de hastalığım yüzünden bir gerginlik oldu ama hiç gerek olmadığını düşünüyorum zaten çok sıkıntılı bi durumdayım yanlış anlasildiysam kusura bakmayin sonuçta hepimiz yetişkin bireyleriz birbirimizi rencide etmeyelim A Arrietty_CEYDOS
spor ve adım derecen de var kızgınlığım azaldıLen takım ortalamasına katkı sağladım be güzel insan kızar mı