Bu durum kiskanilmisKaptanım katılmak istiyorum tabiki ama sen sadece kendi grubu na çizelge yapıyorsun.
Çok hoşuma gidiyor yanına yazıyorsun ya karbon, su diye beni baya etkiliyor.
Hatta asık surat yapcan diye çekiniyorum
yok canım kilo verme yarışı ama grup oalrak bir diğer grubu alt etmeye çalışıyorsunuz.Spor yarışı mı canım dedigin
katıl canım sen takım içinde bu yarışma.Yeni uye olarak katilabiliyor muyum ? O yuzden ses etmedim adimlarim az olsada isterim belki tartim iyi olur
ben sana çizelge yaparım üzülmeKaptanım katılmak istiyorum tabiki ama sen sadece kendi grubu na çizelge yapıyorsun.
Çok hoşuma gidiyor yanına yazıyorsun ya karbon, su diye beni baya etkiliyor.
Hatta asık surat yapcan diye çekiniyorum
Canım senin burcun neydi?Catladim yaw
Ödül olsun. Erken yapmanda iyi olmusŞehir dışından arkadaş gelmis kizlar her zaman yediğimiz simit.menu vardi..dayanamadım bak ondan yedim simdiden söyleyeyim aksama dövmeyin beniödül olsun
Aksama telafi ederim kaptanimÖdül olsun. Erken yapmanda iyi olmus
Kurtlardir tabikiKlan yüzdeleri paylaşılacak mı kim kimi ezdi meraktayım
PaylasilacakKlan yüzdeleri paylaşılacak mı kim kimi ezdi meraktayım
Bana 80 olana kadar odul modul yok
Bence önceden mazeret bildirmeden geç paylaşıl yapanları eklememeliyizPaylasilacak
Vaktinde paylasim yapilmadiginda gec paylasim yapma durumunda kaliyoruz
Ahaha bende öyle düşünüyorumsen annende yaparsin odulu, bu haftayi es gec
Teraziyim. Burcum meraklimi bilmiyom ama ben acayip merakliyimCanım senin burcun neydi?
Biraz sabırsız mısın
Bana göre Cıssss diye bir yiyecek yoktur biliyorsunbiz buna bagimlilik diyoruz
amma velakin gidalari kotu gida iyi gida diye tanimlamayin diyor senin sezgisel yemeyi oneren doktorlar,
onun yerine bu gida benim vucuduma iyi geliyor mu diye sorun diyor, ve evet canin o kadar cok istiyorsa cevap hayir da olsa nefsi koreltecek kadar yiyin diyorlar.
o yuzden eyyorlamam su sekilde:
evet canin istediginde ye az az,
ama caninin istememesi icin de taktikleri gelistir, gida konusunda bilgilenmek isine yarayabilir, ya da gida gecisleri yapmak isine yarayabilir beyaz un yerine tam bugday unu gibi, yapay seker yerine dogal seker gibi...
Bu hafta E English_teacherrr beni emdi geberttiGelelim haftanin 2. Heycanli olayina. Ilki cuma listesinde kacinci olduk durumu tabii ki
O hala belli degil o yuzden ikinci heycanli olan durum, Klanlar arasi Yaris sonucu
Degisiklik yapmayi seviyoruz biz kaptanlar.
ES yarisini kaldirdik. Ilgi cok azdi, haftadab haftaya azalma oluyordu. O yuzden klanlara böldük takimi.
Her klana 1 kaptan dusuyor
sedulu kaptan izinli bugunden itibaren. Onun klanini da ben takip edecegim
CEYDOS - Kurtlar Klani
H3RA_ - Periler Klani
sedulu - Zombi Klani
A Arrietty_ - Vampirler Klani
Klan üyeleri, cekilis ile berliyecegiz. Kimsenin sabit klani yok
Ayrica es yarisinda ki gibi, klan Üyelerinin menu ve sporlarini takip edeceksiniz
her klanda en çok kilo veren yarışmacı bir sonra ki hafta yarışmak istediği klanı seçebilecek.