Teşekkür ederiz canim
İlk mesajında zor diye okuyunca rafa kaldırmıştımAy zor degil yazmak istemiştim aslinda ben de sevdim bu beslenme tarzını bende bu hafta senin dediğin gibi ilerlerim sanırım canım
Keto oncesi dukan atak fena fikir degil aslinda. Yulaf disinda zaten keto gibi atak dönemiİlk mesajında zor diye okuyunca rafa kaldırmıştım
Protein beslenmenin nesi zor diye düşünmüştüm ama
dur bende yapayım bu hafta
diyetisyen menüm olmayacak zaten
bir sonraki haftaya ketoya başlayacağım için
Alys hadi şu sorunumu yorumla bakalım
Benim canım cısssss kategorisinde birşey istediğinde ondan 5 gr 10 gr 2 3 tk 1 2 yk 1 dilim filan yemeyince benim vücudum adeta reaksiyon gösterip şişiyor aşeriyor gibi
Yersem sanki ödem atmış gibi oluyorum
Gelır gelır. O tuvalet sorunu bndede var.Kız yok 10 günü aşkındır maydonoz kürü yapıyorum daha iyi vermem lazımdı.
Sindirim yollarıyla ilgili bir hastalığım var. Atak dönemini yaşıyorum şu anda. Haftaya daha güzel eksi gelir diye düşünüyorum.
Bu gun bende odul yapacagım yaa cok bunaldım aaaaSabah tartildim 66.1
sonra spora gittim, az su da ictim sporda, geldim tartildim 55.9
bence de daha eksisin sen.
58 leri garantiledin artik, bak 60in altini gorecek miyim diyordun, super.
evet if yapiyorum, degistirerek,
haftasonu daha kisa kisa,
cumaya yaklasirken daha uzun uzun
bugun if yapmayacagim mesela, yarin yapacagim ama odul de yapacagim,
sonra eski usul devam olacak.
Ceydoş ben ıstemıyorum. Bu hafta eş yarışına da katılmak ıstemıyorum cunku verecek kılom cok azldıgı ıcın gram gram gıdıyor kımsenın yuzdesını etkılemek ıstemıyorum. Aslında 59 da mezun kılosu belırtmıstım ama gözüm doymuyorKlan Savaşlarına katılmak istemiyor musunuz kızlar?
aedenli @AppLesma @Asi Matmazel caroline84 esmeriiim @klbk33 @Mahi57 @matilda34 N Nalyeccc @noram Varyemez
@bnnu @Karpuzuncekirdegitavsannesi magickk
Keto ya çok güzel hazırlık olur canım evet zaten ben bide yağ eklesem sanırım keto olmuş oluyo makro lar onu gösteriyorİlk mesajında zor diye okuyunca rafa kaldırmıştım
Bu gun bende odul yapacagım yaa cok bunaldım aaaa
Bana 80 olana kadar odul modul yokodul iyidir,
vucudu hem sasirtir hem de tolerasyonunu artirir,
odulunu erken yap,
ustune fazladan yuru,
oldu bitti
İstiyooooommmKlan Savaşlarına katılmak istemiyor musunuz kızlar?
aedenli @AppLesma @Asi Matmazel caroline84 esmeriiim @klbk33 @Mahi57 @matilda34 N Nalyeccc @noram Varyemez
Catladim yawCok yogunuz coook
Amiiiiinnn kuşum amiiinn inşeAllahRabbim herkesin gönlüne göre versin selamını iletirim
Ebeeeeetttt bozamazlar ablaaammKimseler bozamaz aramızı
Ne kadar yüce gönüllüŞekerim benim verdiğindem 100 gramı sana yazalım bana 200 gr da yeter
Memnun kalacağına eminim canım atak evresini üç günden fazla yapma amaİlk mesajında zor diye okuyunca rafa kaldırmıştım
Spor yarışı mı canım dediginKlan Savaşlarına katılmak istemiyor musunuz kızlar?
Klan Savaşlarına katılmak istemiyor musunuz kızlar?
Kaptanım katılmak istiyorum tabiki ama sen sadece kendi grubu na çizelge yapıyorsun.Klan Savaşlarına katılmak istemiyor musunuz kızlar?