Kolay gelsinBen biraz ev işlerine bakayım, daha maydanoz kürü yapıcambugün 6cı günüm, hayırlısıyla 15 güne ulaşsam
Bana takıl 20 hazirana kadar 57 yaparim seni kizBu hafta beni de sürükle peşinden olur mu?
20 hazirana kadar 67 olmak istiyorum..
Çay dersen çay, açlık dersen açlık, ne dersen onu yapalım
Yemek konusu biraz sıkıntılı benim için hala
Erkenden tartı sonucunu paylaşayım saat 10.00 11.00 e kadar beklesem sonuç biraz daha farklı olabilir ama online 6 saat dersim var ilk ders 08.30 da başlıyor o nedenle düzenimi bozmadan hemen kahvaltı faslına geçmeliyim
Herkese çok güzel sonuçlar diliyorum canlar
Üstelik hala adetim sökülmedi
Geçen cuma 65.8 kg
Bugün 65.5 kg
Fark -300 gr
Yüzde olarak fark %0.455
Hedef belirlememek bana da iyi geliyor hedef belli aslında haftada 300 500 gr verebilmek
Günaydın kızlar
Cuma: 73.3
Bu gun: 72.4
Fark: 0.9
Yuzde: 1.38
Cumaya hedefim: 71.9
Her halukarda eksisin. Tartılırken basamadığın için destek aldıysan farklı çıkmıştır belki. Ama eksi varmı varGünaydın kizlar...
En son 13 Mayıs'ta tartilmistim. 69.8 kg idim.
Bu sabah da tartıldım, daha doğrusu tartilmaya çalıştım.Ayak tabanımı tam basamadigim için üç farklı sonuç aldım.
68.8, 67.3 ve 67 kg. Artık hangisi doğru bilmiyorum. Birinin foto cekebildim, o da notsuz oldu.
Ayşe_M harikasın, bu hafta dukan atak yapayım bende.
Eksi güzel vücut ölçülerin daha bir güzel. Tebrikler canım
Eksin harika, maşallah sana
Üçünde de hiç destek almadım. İlginç oldu. Ama dediğin gibi eksi mi, eksi. Nokta!Regl haftasına rağmen güzel sonuç
Her halukarda eksisin. Tartılırken basamadığın için destek aldıysan farklı çıkmıştır belki. Ama eksi varmı var
Ayşe_M harikasın, bu hafta dukan atak yapayım bende.
Eksi güzel vücut ölçülerin daha bir güzel. Tebrikler canım
Harikasın
Eksin harika, maşallah sana
Bu hafta yorma bence vücudunu
illa bir şey yapıcam dersen sabah maydonoz kürü yap
Geçen haftaki kilo - bugünkü kilo = çıkan sonuç
Çıkan sonuç ×100
Sonra geçen haftaki kilona böl
Örnek
Geçen hafta 65
Bu hafta 64
65 -64 =1 fark
1×100=100
100/65= 1.538 yüzde olarak fark
Geçen hafta - 70.0
Bu hafta - 69.7
Fark - 0.3
Yüzde - %0.428
Gelecek haftaya hedef - 69
Bu hafta hedefe yakınlaşamadım bile ama olsun, pazartesi gördüğüm korkunc rakamlar gitmiş çok şükür.. Az vermişim ama bir daha 70leri görmem inşaAllah..
Klan yarışına da katılıyorum, bu hafta çok iyi olmam lazım
A Arrietty_sedulu H3RA_ CEYDOS
Tebrikler canlarMerhaba
Regl günüm olmama rağmen ekside çıktığım için çok mutluyum
Benim sonuçlarımda şöyle;
Geçen hafta: 57(pazartesi tartılmıştım ben gruba katıldığım gün)
Bu hafta: 56.5
Fark: -0,5
Yüzde: 0,877
Gelecek hafta için hedef kilo: 56
Eki Görüntüle 2863856
Bende çok severim oyuzden Bi oturuşta hepsini yemektense hergun azar azar yemeyi tercih ediyorumZorlanmayacağıma ikna olduğum zaman ben de kalorisiz bir gün yapıcamtebrik ederim
Bol proteinli bir menü olmuş, çok iyi
Yunan salatası neymiş yabilmiyordum,hemen bakacağım menü gayet
Ananas çok güzel ödem attırıyor, ben de bi ara ananas detoksu yapayım bari. Menüde görünce aklıma geldi.gayet güzel olmuş menü
helvaya başlayıp durabilenlere tebrikben duramıyorum o da çok kilo aldırıyor ya artık eve helva almamakta buldum çareyi güzel menü canım
Çok dengeli bir menü olmuş. Gayet güzel adım atmışsın
Takil bana canimaysunayy gecen hafta eşken takilamadim ama bu haftalar ben de mi sana takilsam masallah cok guzel kilo veriyorsun aksam eve gidince bu haftaki memulerini inceleyecegim
Harikasin kuzummm
Benim transferimi yapmıştı doktorum hamilelik (beta hcg) ohss yi daha çok arttırıyor. Ben hamile kalmıştım.Bugün öğlen gelebildik eve kaptanım. Henüz transfer yapılmadı yumurta toplama işlemi yapıldı dün bu ay dondurulacak diğer ay transfer yapılacak inşeAllah. Batın bölgesine baya sıvı birikmiş o da karın kasık ağrısı ve ciğerlere baskı yaptı mecburen hastanede kaldık dün gece. Çok şükür daha iyi şimdi dualarınızda eksik etmeyin
Ya var ya 10 tanee basmak istiyorum masallah imrendiklerimdensin
Harikasin kuzummm55 nasil bir rakam yaa
Çok