Geçmiş olsun canımDün akşam midem çok bulanıyordu, daha içmem gereken 1 litre suyum vardı yok mümkün değildi.. Aç falan da değildim sadece bütün gün canım tatlı çekip durdu, midem de bulanınca keyifsiz geçti günümün yarısı.. Erkenden uyudum, yine çok konuşmuşsunuz :)
Erkenden tartı sonucunu paylaşayım saat 10.00 11.00 e kadar beklesem sonuç biraz daha farklı olabilir ama online 6 saat dersim var ilk ders 08.30 da başlıyor o nedenle düzenimi bozmadan hemen kahvaltı faslına geçmeliyim
Herkese çok güzel sonuçlar diliyorum canlar
Üstelik hala adetim sökülmedi
Geçen cuma 65.8 kg
Bugün 65.5 kg
Fark -300 gr
Yüzde olarak fark %0.455
Hedef belirlememek bana da iyi geliyor hedef belli aslında haftada 300 500 gr verebilmek
Günaydın kızlar
Cuma: 73.3
Bu gun: 72.4
Fark: 0.9
Yuzde: 1.38
Cumaya hedefim: 71.9
Teşekkürler canım darısı başınaTebrik ederim, ne güzel eksiler geliyor
Aradaki fark muazzam.Abla Allah iyiliğini versin emi
Sabah sabah güldürdün
Bence 67 kg olsun
Sen hayırlısıyla sağlığına kavuş da nasılsa veriyorsun kiloları o bir gerçekAradaki fark muazzam.
Kör topal ilerliyorum çok şükür.Sen hayırlısıyla sağlığına kavuş da nasılsa veriyorsun kiloları o bir gerçek
Sonra tartıldığındaki rakam gerçekten sürpriz olacak bence
Ayy abla geldim bile artık yarına birlikte çıkalımGünaydın beni de götür
Hemmen paylaşıyorumTeşekkürler canım senin sonuçlar nasıl?
Aysecik maşallah sana kuzum, fazlalıklarından nasıl da güzel kurtuluyorsun.
Erkenden tartı sonucunu paylaşayım saat 10.00 11.00 e kadar beklesem sonuç biraz daha farklı olabilir ama online 6 saat dersim var ilk ders 08.30 da başlıyor o nedenle düzenimi bozmadan hemen kahvaltı faslına geçmeliyim
Herkese çok güzel sonuçlar diliyorum canlar
Üstelik hala adetim sökülmedi
Geçen cuma 65.8 kg
Bugün 65.5 kg
Fark -300 gr
Yüzde olarak fark %0.455
Hedef belirlememek bana da iyi geliyor hedef belli aslında haftada 300 500 gr verebilmek
Ne guzel eksiGünaydın kızlar
Cuma: 73.3
Bu gun: 72.4
Fark: 0.9
Yuzde: 1.38
Cumaya hedefim: 71.9
Sagol ablamm burda misin artık döndün müAysecik maşallah sana kuzum, fazlalıklarından nasıl da güzel kurtuluyorsun.
Bilmem ki, bana kalsa döndüm.Sagol ablamm burda misin artık döndün mü
Geçen haftaki kilo - bugünkü kilo = çıkan sonuçgünaydııınn tartı sonucumu paylaşıcam ama yüzdeyi ne üzerinden hesaplıyorduk unuttum
tam 8 gün geçmiş yaptım ama göremedim kaptanımız paylaşmıştı halbuki ama göremedim yardımcı olabilir misiniz rica etsem
Gunaydin canimgünaydııınn tartı sonucumu paylaşıcam ama yüzdeyi ne üzerinden hesaplıyorduk unuttum
tam 8 gün geçmiş yaptım ama göremedim kaptanımız paylaşmıştı halbuki ama göremedim yardımcı olabilir misiniz rica etsem
Istersen başlangıç ve bugünkü kilonu ver hesaplayayımgünaydııınn tartı sonucumu paylaşıcam ama yüzdeyi ne üzerinden hesaplıyorduk unuttum
Teşekkürler canım darısı başına