Harikasin klan kardeşim
Yok valla zor canım sebze ekmek filan yok protein yiyorsun sadece yoğurt sut yumurta tavuk köfte et bunlar i yiyebilirsin beb genelde tavuk ve yumurta yedim sabahları peynir böyle zaten kısa süreli salıdan beri yaptım bugün biraz sebze ekledim ekmek yememeye de alıştım ya mesela ekmek bile yemedim sabah bakalım bu hafta nasi olacak verebilecek miyim bende onu merak ediyorumE English_teacherrr Canim erik ederim cok guzel eksin masallah...dukan yapiyordun demi ben de mi yapsam zor mu anlat hele azcij
Aslinda benbde 3 gun buna benzer diyet yaptim tabi cig sebze de vardi çakma dukan yapmışım demekYok valla zor canım sebze ekmek filan yok protein yiyorsun sadece yoğurt sut yumurta tavuk köfte et bunlar i yiyebilirsin beb genelde tavuk ve yumurta yedim sabahları peynir böyle zaten kısa süreli salıdan beri yaptım bugün biraz sebze ekledim ekmek yememeye de alıştım ya mesela ekmek bile yemedim sabah bakalım bu hafta nasi olacak verebilecek miyim bende onu merak ediyorum
WawwwwVallahi tartı Bi 74.2 Bi 73.9gosterdi en son bu kiloda sabit kaldı bunu çektim bende
A Arrietty_CEYDOS sedulu
Geçen hafta=75.7kg
Bugün =73.9kg
Fark=-1.8kg
Yuzde=2.37
Hedef=73.5(-400kg)Eki Görüntüle 2863895 @Ceydos yarışa katılmak istiyorum tekrar:)
Ay zor degil yazmak istemiştim aslinda ben de sevdim bu beslenme tarzını bende bu hafta senin dediğin gibi ilerlerim sanırım canımAslinda benbde 3 gun buna benzer diyet yaptim tabi cig sebze de vardi çakma dukan yapmışım demekgercekten guzel eritiyor...pazartesi-200 idim ben sadece...o gün protein ağırlıklı beslenmeye basladim ekmek karbon hic almadan ve ilk gun 600..2.gun 500 3.gun 400 gr gitti...hafta ici gene boyle devam edeyim.
Teşekkür ederimWawwwwharikasın canım
Veririz veririz sen de takil banaTeşekkür ederimilk haftam ya odemim gitti galiba yoksa bu kadar çabuk kilo veren biri değilim pkos rahatsiziyim çok zor veriyorum malesef
Sizin eksilerin yanına yaklaşamıyoruz bile kuzu. Harikasınız harikaTebrikler canlarharikayız bu hafta..
H3RA_ kaptanim bu hafta birsey yapmam demek istiyorum da ben dayanamam ki...bak gece sunu bunu yiyeceğim diyordum odul olarak ödül yapmamaya karar verdim hedefim 69 u görmek haftaya bıktım 7 lerden
noram 2 dl ekmek hiic etkilememis canim masallah sana kilon az ona rağmen guzel veriyorsun
Senin de kilonun yanına yaklaşamıyoruz ne yapacağız şimdiSizin eksilerin yanına yaklaşamıyoruz bile kuzu. Harikasınız harika
Aslında daha eksi bir sonuç olduğunu biliyorum. Dört günlük wc sıkıntım onca kür yapmama rağmen devam ediyor. Dün gece, bu sabah karın masajları, oturma pozisyonları vs neler denedim. Sonuç sıfır daha fazla bekleyemedim tartılmak için ofise geçmem gerekiyor.Eki Görüntüle 2863954
Geçen hafta 58.9
Bu hafta 58.6
Fark 0.3
% 0.509
Hedef 58
A Arrietty_sedulu CEYDOS
Sabah peynır yumurta. Sonra et türü mü. Zor ya tek bıseye baglı kalmak.Yok valla zor canım sebze ekmek filan yok protein yiyorsun sadece yoğurt sut yumurta tavuk köfte et bunlar i yiyebilirsin beb genelde tavuk ve yumurta yedim sabahları peynir böyle zaten kısa süreli salıdan beri yaptım bugün biraz sebze ekledim ekmek yememeye de alıştım ya mesela ekmek bile yemedim sabah bakalım bu hafta nasi olacak verebilecek miyim bende onu merak ediyorum
Oo eksıye gecmıssın abla tebrıklerSenin de kilonun yanına yaklaşamıyoruz ne yapacağız şimdi