Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Harikasin klan kardeşim bravo cok guzel eksi

Benbde haftaya 69 görmek istiyorum

E English_teacherrr Canim erik ederim cok guzel eksin masallah... dukan yapiyordun demi ben de mi yapsam zor mu anlat hele azcij
Yok valla zor canım sebze ekmek filan yok protein yiyorsun sadece yoğurt sut yumurta tavuk köfte et bunlar i yiyebilirsin beb genelde tavuk ve yumurta yedim sabahları peynir böyle zaten kısa süreli salıdan beri yaptım bugün biraz sebze ekledim ekmek yememeye de alıştım ya mesela ekmek bile yemedim sabah bakalım bu hafta nasi olacak verebilecek miyim bende onu merak ediyorum

Aslinda benbde 3 gun buna benzer diyet yaptim tabi cig sebze de vardi çakma dukan yapmışım demek gercekten guzel eritiyor...pazartesi-200 idim ben sadece...o gün protein ağırlıklı beslenmeye basladim ekmek karbon hic almadan ve ilk gun 600..2.gun 500 3.gun 400 gr gitti...hafta ici gene boyle devam edeyim.

Ay zor degil yazmak istemiştim aslinda ben de sevdim bu beslenme tarzını bende bu hafta senin dediğin gibi ilerlerim sanırım canım

Sizin eksilerin yanına yaklaşamıyoruz bile kuzu. Harikasınız harika

Sabah peynır yumurta. Sonra et türü mü. Zor ya tek bıseye baglı kalmak.
Senin de kilonun yanına yaklaşamıyoruz ne yapacağız şimdi
Oo eksıye gecmıssın abla tebrıkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…