Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar En Büyük TÜRKİYEhasta olmama rağmen artı gelmeden atlattım şükür

Geçen hafta:70.8
Bu hafta.69.5💜
Fark. 1.3
Yüzde:%1.836
Haftaya hedef:68.9

Ölçülerim
Bel:80
Gögüs:92
Basen:106
Üst bacak:57 59
Göbek:88
Alt karın:96
Kol:29

Klan savaşına katılıyorum En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

A Arrietty_ H3RA_ H3RA_ sedulu sedulu CEYDOS CEYDOS
Harikasin klan kardeşim 🤩🤩 bravo cok guzel eksi🧿🤩

Benbde haftaya 69 görmek istiyorum :KK5:

Vallahi tartı Bi 74.2 Bi 73.9gosterdi en son bu kiloda sabit kaldı bunu çektim bende
A Arrietty_ CEYDOS CEYDOS sedulu sedulu
Geçen hafta=75.7kg
Bugün =73.9kg
Fark=-1.8kg
Yuzde=2.37
Hedef=73.5(-400kg)
DSC_0056.JPG
@Ceydos yarışa katılmak istiyorum tekrar:)

E English_teacherrr Canim erik ederim cok guzel eksin masallah...🧿🧿 dukan yapiyordun demi ben de mi yapsam :KK45: zor mu anlat hele azcij
Yok valla zor canım sebze ekmek filan yok protein yiyorsun sadece yoğurt sut yumurta tavuk köfte et bunlar i yiyebilirsin beb genelde tavuk ve yumurta yedim sabahları peynir böyle zaten kısa süreli salıdan beri yaptım bugün biraz sebze ekledim ekmek yememeye de alıştım ya mesela ekmek bile yemedim sabah bakalım bu hafta nasi olacak verebilecek miyim bende onu merak ediyorum

Yok valla zor canım sebze ekmek filan yok protein yiyorsun sadece yoğurt sut yumurta tavuk köfte et bunlar i yiyebilirsin beb genelde tavuk ve yumurta yedim sabahları peynir böyle zaten kısa süreli salıdan beri yaptım bugün biraz sebze ekledim ekmek yememeye de alıştım ya mesela ekmek bile yemedim sabah bakalım bu hafta nasi olacak verebilecek miyim bende onu merak ediyorum
Aslinda benbde 3 gun buna benzer diyet yaptim tabi cig sebze de vardi çakma dukan yapmışım demek :KK45: gercekten guzel eritiyor...pazartesi-200 idim ben sadece...o gün protein ağırlıklı beslenmeye basladim ekmek karbon hic almadan ve ilk gun 600..2.gun 500 3.gun 400 gr gitti...hafta ici gene boyle devam edeyim.

Aslinda benbde 3 gun buna benzer diyet yaptim tabi cig sebze de vardi çakma dukan yapmışım demek :KK45: gercekten guzel eritiyor...pazartesi-200 idim ben sadece...o gün protein ağırlıklı beslenmeye basladim ekmek karbon hic almadan ve ilk gun 600..2.gun 500 3.gun 400 gr gitti...hafta ici gene boyle devam edeyim.
Ay zor degil yazmak istemiştim aslinda ben de sevdim bu beslenme tarzını bende bu hafta senin dediğin gibi ilerlerim sanırım canım

Tebrikler canlar🤩🤩🤩 harikayız bu hafta..

H3RA_ H3RA_ kaptanim bu hafta birsey yapmam demek istiyorum da ben dayanamam ki...bak gece sunu bunu yiyeceğim diyordum odul olarak😂😂 ödül yapmamaya karar verdim hedefim 69 u görmek haftaya bıktım 7 lerden🤦‍♀️🤦‍♀️

noram noram 2 dl ekmek hiic etkilememis canim masallah sana kilon az ona rağmen guzel veriyorsun🤩🤩🤩
Sizin eksilerin yanına yaklaşamıyoruz bile kuzu. Harikasınız harika👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🥳🥳🥳🥳😁

Sabah peynır yumurta. Sonra et türü mü. Zor ya tek bıseye baglı kalmak.
Senin de kilonun yanına yaklaşamıyoruz ne yapacağız şimdi 🤣🤣🤣🤣😘😘😘😘
Oo eksıye gecmıssın abla tebrıkler😊

X