sorun yok sen fotoğraflı tarihli ve nickli paylaşım yap 15:00 e kadar hesaplama öğrenirsin yeniden. önce düzenli paylaşımlara devam etmen ve aktif olman gerekiyor canım takıma girebilmen için.Ayy hadi bismillah ben acemiyim kızlar yardımcı olursunuz artık eskidende hesaplama vardı ama unuttum nasıldı menü paylaşımı da yapicam heralde dimi bu arada ben iki haftadan sonra mı listeye gireceğim
Sag ol canim cozumlerin icinasena87 ne oldu, diyetini mi sevmedin?
Degisik bir seyler dene bu hafta istersen.
Motivasyonu kaybetmemek onemli. Guzel bir odul de yapabilirsin yarin eger ihtiyacin oldugunu dusunuyorsan.
Tavsiye edebileceğim haftaya aksam ogunlerinde buyuk kase salatalarla gecir, tavuklu, balikli, bakliyatli... bu sekilde doyurucu da olsun.
Gunduz de yaninda tasiyabilirsin, senin eksi ekmeklerle sandviccikler yapabilirsin. Veya is yerinde yemek varsa en azindan hafta basi 2 gun oradan yiyerek isini biraz kolaylastirabilirsin.
Tamamdır canım anladımsorun yok sen fotoğraflı tarihli ve nickli paylaşım yap 15:00 e kadar hesaplama öğrenirsin yeniden. önce düzenli paylaşımlara devam etmen ve aktif olman gerekiyor canım takıma girebilmen için.
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinEvet canım gerçekten çok zor nefes almakAnnemdeydim telefonda sesini duyunca çok korkmuştum bişey oldu çok şükür atlattık vücudu yorgun düştü sürekli kan aldılar ilaçlar iğneler derken toparlayacak inşeAllah
Canım annen nasıl?2 gündür hastanede içtiğim kahvenin haddi hesabı yok yemek yememek için dayandım kahveye bakalım yarına nasıl yansıyacak ama bu hafta ödem oluştu buna adım gibi eminim bu kadar kahve ve uykusuzluğa başka bişey beklemek olmaz annemde de uyuyamamıştım sonrası hastane şimdiden sonuç için özür dinleyeyim hepinizden. Süpriz sonuç olursa sevinçten çıldırırım ama bu hafta çok umutlu değilim
Tabiki canım seve seve yardımcı oluruz merak etme senAyy hadi bismillah ben acemiyim kızlar yardımcı olursunuz artık eskidende hesaplama vardı ama unuttum nasıldı menü paylaşımı da yapicam heralde dimi bu arada ben iki haftadan sonra mı listeye gireceğim
Evet canım hem de nasılYaaa böyle şeyler duyunca insan çok motive oluyor değil midarısı başımıza
Yok emzirmiyorum..Emziriyor muydun, sordum mu daha once onu da unuttum.
Emzirmesen bile yediklerin az geldi bana, yasin cok genc, bu tarz bir diyetle metabolizmani yavaslatman olasi.
Ogunlerini fazlalastirmak icin bolca yesillik ekleyebilirsin.
Sabahki menunu cok anlamadim, kaymagi sade ekmekle mi yedin? Zeytin ve salatalik tarzi eklesen daha guzel olur yanina. Ogle ve aksam güzel.
Erkenden tartı sonucunu paylaşayım saat 10.00 11.00 e kadar beklesem sonuç biraz daha farklı olabilir ama online 6 saat dersim var ilk ders 08.30 da başlıyor o nedenle düzenimi bozmadan hemen kahvaltı faslına geçmeliyim
Herkese çok güzel sonuçlar diliyorum canlar
Üstelik hala adetim sökülmedi
Geçen cuma 65.8 kg
Bugün 65.5 kg
Fark -300 gr
Yüzde olarak fark %0.455
Hedef belirlememek bana da iyi geliyor hedef belli aslında haftada 300 500 gr verebilmek
Günaydın eksiler le başlamışız tebrik ederim kızlarGünaydın kızlar
Cuma: 73.3
Bu gun: 72.4
Fark: 0.9
Yuzde: 1.38
Cumaya hedefim: 71.9
Teşekkürler AyşecimGünaydın eksiler le başlamışız tebrik ederim kızlar
Günaydın beni de götürGünaydın canlarım yürüyüşe çıktım gelince tartilip paylaşırim öpüyorum sizi
Teşekkürler canım senin sonuçlar nasıl?Günaydın eksiler le başlamışız tebrik ederim kızlar
Abla Allah iyiliğini versin emiGünaydın kizlar...
En son 13 Mayıs'ta tartilmistim. 69.8 kg idim.
Bu sabah da tartıldım, daha doğrusu tartilmaya çalıştım.Ayak tabanımı tam basamadigim için üç farklı sonuç aldım.
68.8, 67.3 ve 67 kg. Artık hangisi doğru bilmiyorum. Birinin foto cekebildim, o da notsuz oldu.