Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok geçmiş olsun

Amin kaptanım Amin Rabbim bu kadar cefaya inşeAllah hayırlı Evlatlar nasil etsin Gerçekten her durumda kadınlar zorluk çekiyor Rabbim ona göre mükafatlandırsın bizleri

2 gündür hastanede içtiğim kahvenin haddi hesabı yok yemek yememek için dayandım kahveye bakalım yarına nasıl yansıyacak ama bu hafta ödem oluştu buna adım gibi eminim bu kadar kahve ve uykusuzluğa başka bişey beklemek olmaz annemde de uyuyamamıştım sonrası hastane şimdiden sonuç için özür dinleyeyim hepinizden. Süpriz sonuç olursa sevinçten çıldırırım ama bu hafta çok umutlu değilim

Sagol canim ,yok tek bunlari yedim ama niye oldu hic anlamadim kahvaltiyi bile karnim agrimasin diye yapmistim

İyi geceler kızlar..Arkadaşlarım bana süpriz yapmış börek pasta kısır getirip kapıya bırakmışlar tabii ki yemedim hiç canım da istemedi sadece duygulandım ühüü
noram iyi tatiller şimdiden grubumuzun fıstıkı
Asi Matmazel kız sen tartıya çıkmadan artı çıkardın kendini ya.Bi dur bakalım beynini öyle şartlama eksilmişindir bence

Sabah: peynır domates salatalık cay
Ara nescafe
Ara 1 dılım karpuz, 2-3 badem
Aksam: menemen, salata
Su 2 lt
20 dk dans 60 p
Toplam 290 p

A Arrietty_ @sedulu @Ceydos asena87
Afiyet olsun,menunde ne eksik bulamadim bi durum var ama,
Agir degil tabi,bu hafta biraz veririz inşallah.

Hastanedesin yapacak bir sey yok,adim da atmissin.
Kuruyemislerin miktarini yazmadigin icin anlayamadim tam ama bu hafta vermemis olursun en kotusu, ekstra bir haftaydi.
Ben de spor yapamadim pek,
hafta basi cok iyi beslenmedim de, eski hevesli gunlerime donemiyorum diyet konusunda.

Ay ne guzel,
Yarin odul olarak tatlarina bakarsin hepsinin. Sonra oldugu gibi kocaya

asena87 ne oldu, diyetini mi sevmedin?

Degisik bir seyler dene bu hafta istersen.

Motivasyonu kaybetmemek onemli. Guzel bir odul de yapabilirsin yarin eger ihtiyacin oldugunu dusunuyorsan.

Tavsiye edebileceğim haftaya aksam ogunlerinde buyuk kase salatalarla gecir, tavuklu, balikli, bakliyatli... bu sekilde doyurucu da olsun.

Gunduz de yaninda tasiyabilirsin, senin eksi ekmeklerle sandviccikler yapabilirsin. Veya is yerinde yemek varsa en azindan hafta basi 2 gun oradan yiyerek isini biraz kolaylastirabilirsin.

Ben yağı daha az kullandım. Ekmek olayına da girmedim ekmek hakkım doldu diye ama yarın 1 dilim ekmekle yapcam :)

Ayy hadi bismillah ben acemiyim kızlar yardımcı olursunuz artık eskidende hesaplama vardı ama unuttum nasıldı menü paylaşımı da yapicam heralde dimi bu arada ben iki haftadan sonra mı listeye gireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…