Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

A Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS

Kalorisiz bir gun
2 lt su simdilik, mide bulantim gecerse daha icecegim.

11.500 adim 345p
1 sa yuruyus 60p

Toplam 405 puan

Seksulu foto:
Zorlanmayacağıma ikna olduğum zaman ben de kalorisiz bir gün yapıcam tebrik ederim
Bol proteinli bir menü olmuş, çok iyi
Yunan salatası neymiş ya bilmiyordum,hemen bakacağım menü gayet
Ananas çok güzel ödem attırıyor, ben de bi ara ananas detoksu yapayım bari. Menüde görünce aklıma geldi. gayet güzel olmuş menü

helvaya başlayıp durabilenlere tebrik ben duramıyorum o da çok kilo aldırıyor ya artık eve helva almamakta buldum çareyi güzel menü canım

Çok dengeli bir menü olmuş. Gayet güzel adım atmışsın

Instada bi diyetisten tarifiyle yaptım tadı nefisti :)

Iyiyim canım

Bugün yemek işini saat 14.00 te kapattım
Yürüyüşe gittim

Suyu da 2.5 lt içtim
Ve hala adet normale dönmedi

Birkaç kişi bugün ne kadar inceldiğimi söylediler
Yaaa böyle şeyler duyunca insan çok motive oluyor değil mi darısı başımıza
Karnima ne dokundu bilmiyorum ama cok fena karnim agriyor ,bitki cayi icicektim onuda icersem iyice fena olurum diye korkuyorum
Geçmiş olsun canım,farklı bir şey mi yiyip içtin acaba
Instada bi diyetisten tarifiyle yaptım tadı nefisti :)
Tarif alabiliyor muyuz ya da kullanıcı adı falan değişik salataları çok seviyorum,tadı da nefisse daha ne olsun

4. Takımın Şahane Kadınları

Yine bir cuma arifesi geldi. Yarın saat 15:00 ' a kadar baskül fotoğrafı (net çekilmiş, üzerinde tarih ve nick yazılı şekilde) ile birlikte kilo bildirimlerinizi yapmalısınız.
paylaşımlarınız :
geçen hafta : xx kg
bu hafta : xy kg
fark : z kg
haftaya hedef : xq kg şeklinde olmalı.

Mutlaka ama mutlaka fotoğraflar eklenmiş olmalıdır.

yine bunlara ek olarak hepiniz bunun için ayrı mesaj yazmayın diye klan savaşlarına katılmak isteyenler. aynı mesajın bir köşesine evet katılıyorum yazarsa işimiz kolaylaşır.

GÖRMEDİM DUYMADIM YOK
aedenli Dahlia_ Alys AppLesma asena87 Asi Matmazel E English_teacherrr aysunayy caroline84 CEYDOS O okuyan_e esmeriiim istanbulin K klbk33 KumraL_KrakeR Mahi57 matilda34 N Nalyeccc H3RA_ noram @Onlymemeself Varyemez Ozzybal sedulu Huhuki bnnu Karpuzuncekirdegi tavsannesi @Avusturya66 Lusi magickk

Bende sandim yarinki haberi anlatacan yaa

Bugün öğlen gelebildik eve kaptanım. Henüz transfer yapılmadı yumurta toplama işlemi yapıldı dün bu ay dondurulacak diğer ay transfer yapılacak inşeAllah. Batın bölgesine baya sıvı birikmiş o da karın kasık ağrısı ve ciğerlere baskı yaptı mecburen hastanede kaldık dün gece. Çok şükür daha iyi şimdi dualarınızda eksik etmeyin

Senede 1-2 defa tatil yapiyoruz kizz. Hani bzsan nolacak. Ben tatile gittigimde hersey yicemmm
Yok kuzum. Ben yaşam stilimi değiştirdim artık. Her şartta her koşulda yediklerime dikkat edeceğim. Kolay dağılan bir iradem var bu konuda işimi şansa bırakamam.

Aaa çok geçmiş olsun canım ya. Rabbiö şifa versin inşallah.

çok şükür atlattı canım. transferi atlatır hayırlısıyla sonra dört beş .

Ohss canım benim cigerlerimden 4 litre su aldılar nefes alamadım.
Yazarken bile heyecanlanıyorum.
Bol proteinli beslenmesi gerek.
Rabbim acil şifalar versin.
İnşallah sonu güzel biter.
Evet canım gerçekten çok zor nefes almak Annemdeydim telefonda sesini duyunca çok korkmuştum bişey oldu çok şükür atlattık vücudu yorgun düştü sürekli kan aldılar ilaçlar iğneler derken toparlayacak inşeAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…