ben yürüyüşe kaçıyorum
hepiniz uyumadan dönmem
yoksa konuşturcaksınız beni, ağzımı sıkı tutmam lazım
Zorlanmayacağıma ikna olduğum zaman ben de kalorisiz bir gün yapıcam
Bol proteinli bir menü olmuş, çok iyiKahvalti yarim domates ,salatalik + yarim ince dilimekmekle recel (1tatli kaisgi)
Ara espresso,1kare bitter c.
Ogle salata ,az tavuk corbasi
aksam salata ,4 ızgara kanat,kucuk parca kirmizi et +1bardak ayran
Su 2750 ml ( 3.5 olur )
100 merdiven 30puan
25 dk zumba 100puan
20dk chloe 200puan
8000 adim 240 puan
Toplam 570puan
sedulu CEYDOS A Arrietty_ H3RA_
Yunan salatası neymiş yaA Arrietty_sedulu CEYDOS H3RA_
Menü
Sabah 》 2 dilim wasa , 1 yumurta 4 dilim sucuka sucuklu yumurta , sahaların üzerine krem peynir, 5 siyah zeytin
Öğlen 》 1/4 kıymalı pide , 1 müz, 1 minik armut
Ara 》 bi fincan sütlü tarçınlı kakaolu kahve
Akşam 》 Yunan salatası 1 porsiyon
Su: 1 lt içtim, eşim maçtan gelince spor yapcam sporla 2.5 lt ye tamamlamaya caliscam .
Ananas çok güzel ödem attırıyor, ben de bi ara ananas detoksu yapayım bari. Menüde görünce aklıma geldi.selamlar,
kahvaltı öncesi 1 taze kayısı
sabah => mantar sote + 1 tb ekmek
ara => sade türk kahvesi + sade maden suyu
ara=> 1 dlim ananas+ 10 çiğ badem
akşam 16:00 =>mantar sote + kabak omlet + yoğurt+ 1/2 dilim tb ekmekCEYDOS
ara => yeşil çay
su 3 litre
A Arrietty_sedulu H3RA_ CEYDOS
Tempolu Yürüyüş 50d 125p
Adım 6.000 180p
bisiklet 20d 809
total 385
Eki Görüntüle 2863641
helvaya başlayıp durabilenlere tebrik
Çok dengeli bir menü olmuş. Gayet güzel adım atmışsın10.30: 1 haşlanmis yumurta, 1 dilim kepek ekmek, 10 peynir top, 5 zeytin, yesillik.
14.00:yarim şinitzel
16.30: 1 gun kurusu- 10 findik
18.00; (mantar,kabak,kirmizi biber, domates)sote
19.00: 1 gun kurusu-10 findik
2,5 lt su, 2 cay, 3 bitki cayi, 2 Turk kahvesi,
1 filtre kahve.
10034 adim:301 puanesmeriiim AppLesma Asi Matmazel
Eki Görüntüle 2863675
Instada bi diyetisten tarifiyle yaptım tadı nefisti :)Zorlanmayacağıma ikna olduğum zaman ben de kalorisiz bir gün yapıcamtebrik ederim
Bol proteinli bir menü olmuş, çok iyi
Yunan salatası neymiş yabilmiyordum,hemen bakacağım menü gayet
Ananas çok güzel ödem attırıyor, ben de bi ara ananas detoksu yapayım bari. Menüde görünce aklıma geldi.gayet güzel olmuş menü
helvaya başlayıp durabilenlere tebrikben duramıyorum o da çok kilo aldırıyor ya artık eve helva almamakta buldum çareyi güzel menü canım
Çok dengeli bir menü olmuş. Gayet güzel adım atmışsın
Yaaa böyle şeyler duyunca insan çok motive oluyor değil miIyiyim canım
Bugün yemek işini saat 14.00 te kapattım
Yürüyüşe gittim
Suyu da 2.5 lt içtim
Ve hala adet normale dönmedi
Birkaç kişi bugün ne kadar inceldiğimi söylediler
Geçmiş olsun canım,farklı bir şey mi yiyip içtin acabaKarnima ne dokundu bilmiyorum ama cok fena karnim agriyor ,bitki cayi icicektim onuda icersem iyice fena olurum diye korkuyorum
Tarif alabiliyor muyuz ya da kullanıcı adı falanInstada bi diyetisten tarifiyle yaptım tadı nefisti :)
Bende sandim yarinki haberi anlatacan yaa4. Takımın Şahane Kadınlarıpaylaşımlarınız :
Yine bir cuma arifesi geldi. Yarın saat 15:00 ' a kadar baskül fotoğrafı (net çekilmiş, üzerinde tarih ve nick yazılı şekilde) ile birlikte kilo bildirimlerinizi yapmalısınız.
geçen hafta : xx kg
bu hafta : xy kg
fark : z kg
haftaya hedef : xq kg şeklinde olmalı.
Mutlaka ama mutlaka fotoğraflar eklenmiş olmalıdır.
yine bunlara ek olarak hepiniz bunun için ayrı mesaj yazmayın diye klan savaşlarına katılmak isteyenler. aynı mesajın bir köşesine evet katılıyorum yazarsa işimiz kolaylaşır.
GÖRMEDİM DUYMADIM YOK
aedenli Dahlia_ Alys AppLesma asena87 Asi Matmazel E English_teacherrr aysunayy caroline84 CEYDOS O okuyan_e esmeriiim istanbulin K klbk33 KumraL_KrakeR Mahi57 matilda34 N Nalyeccc H3RA_ noram @Onlymemeself Varyemez Ozzybal sedulu Huhuki bnnu Karpuzuncekirdegi tavsannesi @Avusturya66 Lusi magickk
Ben de adimi etikette gorunce bi heyecanlandım ammannnn yokmus dedim sonraBende sandim yarinki haberi anlatacan yaa
sabır kuzum sabır.
en kötü özelliğim sır küpü olmam canım. yemeğimi kessen yinede konuşturamazsın beni.Bende sandim yarinki haberi anlatacan yaa
Bugün öğlen gelebildik eve kaptanım. Henüz transfer yapılmadı yumurta toplama işlemi yapıldı dün bu ay dondurulacak diğer ay transfer yapılacak inşeAllah. Batın bölgesine baya sıvı birikmiş o da karın kasık ağrısı ve ciğerlere baskı yaptı mecburen hastanede kaldık dün gece. Çok şükür daha iyi şimdi dualarınızda eksik etmeyinKumraL_KrakeR ve @Serina08 nasıl oldunuz kızlar toparladınız mı biraz ya da süreç nasıl gidiyor ?
Asi Matmazel ve N Nalyeccc geçmiş olsun nasıl durum ? Transfer yapılmış mıydı ?
4 olabilirtatlı mazeretler bunlar canım için rahat olsun. bu kadar beklentiden sonra bebeğe 4 yada takım adını koymanızı bekleriz ama
Yok kuzum. Ben yaşam stilimi değiştirdim artık. Her şartta her koşulda yediklerime dikkat edeceğim. Kolay dağılan bir iradem var bu konuda işimi şansa bırakamam.Senede 1-2 defa tatil yapiyoruz kizz. Hani bzsan nolacak. Ben tatile gittigimde hersey yicemmm
Aaa çok geçmiş olsun canım ya. Rabbiö şifa versin inşallah.Bugün öğlen gelebildik eve kaptanım. Henüz transfer yapılmadı yumurta toplama işlemi yapıldı dün bu ay dondurulacak diğer ay transfer yapılacak inşeAllah. Batın bölgesine baya sıvı birikmiş o da karın kasık ağrısı ve ciğerlere baskı yaptı mecburen hastanede kaldık dün gece. Çok şükür daha iyi şimdi dualarınızda eksik etmeyin
çok şükür atlattı canım. transferi atlatır hayırlısıyla sonra dört beş .Bugün öğlen gelebildik eve kaptanım. Henüz transfer yapılmadı yumurta toplama işlemi yapıldı dün bu ay dondurulacak diğer ay transfer yapılacak inşeAllah. Batın bölgesine baya sıvı birikmiş o da karın kasık ağrısı ve ciğerlere baskı yaptı mecburen hastanede kaldık dün gece. Çok şükür daha iyi şimdi dualarınızda eksik etmeyin
dileriz belki olur bu hafta ne var ne yok toplarız ödülleriInsallah yarin 1.oluruz bireysel 1.de bizden cikar hepsi bizden ciksinhepsini istiyorum ama bu 6.takim cok fena
Evet canım gerçekten çok zor nefes almakOhss canım benim cigerlerimden 4 litre su aldılar nefes alamadım.
Yazarken bile heyecanlanıyorum.
Bol proteinli beslenmesi gerek.
Rabbim acil şifalar versin.
İnşallah sonu güzel biter.