@Ceydos Allah gönlüne göre versin. 5/10 sene önce hayal bile edemezken Allah bize nasip etti çok şükür ama yarısı kredi borcu hala. Bu evde yaşlanırız artık diyorum eşime. Çocuklar ekmeklerini ellerine alınca bizimde İstanbul dan gitme fikrimiz var. O zaman onlara bırakırız iki kardeş tadilatını yapıp altlı üstlü paylaşsıp yaşarlar.
Olumlama cümleleri ve olmuş gibi yapılan şükür ritülellerine odaklan. Off ne zaman olacak, bize nasip olmaz ki gibi cümleleri çıkar hayatından. Sen frekansını yükselt olması için sebepler hazırlanmaya başlasın.
Benim en az 2-3 ay uğraştığım kiloyu eşim 15 günde verdi. Bu erkekler o konuda çok şanslı.
Senin sürecine sporda eklemen gerekiyor bence.
Harika bir duygudur bu eminim. Boylu ve kemikli bir yapın olduğu kalmış aklımda.
Benim S beden giyerken ki görüntümü sen M bedenle verebilirsin.
Fazla yolun kalmamış ha gayret canım...
1 dilim ekmek= 2 wasa= 3 karabuğday patlağı olarak hesapla canım
Diyetisyenim söylemişti
Çocuklar küçükken evet öyle. Bende hayal kuruyordum çalışmak için. Tüm planın onlara odaklı çıkacağın bir yürüyüş bile plan program, rica minnet gerektiriyor.
Ama benimkiler büyüdü artık kendime daha çok vakit ayırıp hobilerime odaklanabilirim.
Evde oturma olayı tamamen evde oturmak gibi değil aslında. Ofis ortamından sıyrılıp, senelerdir istediğim bir konuda eğitim almak oraya yönelmek gibi bir planım var.
Canım kıyamam yaa. Her işte olduğu gibi evlat sahibi olmak için bile kadınlar yaşıyor sürecin en zorlayan hallerini.
Allah gönlüne göre versin, çektiği cefa yaşayacağı sefanın bedeli olsun
Çok geçmiş olsun canım, eşine acil şifalar dilerim.
Bir kaç tanıdığım dediğin gibi gözlem altında tutuldu. Bir haftaya kalmadan çıkarıldı. En kısa sürede kavuşursunuz inşallah.