Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet canım gerçekten çok zor nefes almak 😔 Annemdeydim telefonda sesini duyunca çok korkmuştum bişey oldu çok şükür atlattık vücudu yorgun düştü sürekli kan aldılar ilaçlar iğneler derken toparlayacak inşeAllah 💖 💖
Çok geçmiş olsun 😔

@Ceydos Allah gönlüne göre versin. 5/10 sene önce hayal bile edemezken Allah bize nasip etti çok şükür ama yarısı kredi borcu hala. Bu evde yaşlanırız artık diyorum eşime. Çocuklar ekmeklerini ellerine alınca bizimde İstanbul dan gitme fikrimiz var. O zaman onlara bırakırız iki kardeş tadilatını yapıp altlı üstlü paylaşsıp yaşarlar.

Olumlama cümleleri ve olmuş gibi yapılan şükür ritülellerine odaklan. Off ne zaman olacak, bize nasip olmaz ki gibi cümleleri çıkar hayatından. Sen frekansını yükselt olması için sebepler hazırlanmaya başlasın.

Benim en az 2-3 ay uğraştığım kiloyu eşim 15 günde verdi. Bu erkekler o konuda çok şanslı.
Senin sürecine sporda eklemen gerekiyor bence.

Harika bir duygudur bu eminim. Boylu ve kemikli bir yapın olduğu kalmış aklımda.
Benim S beden giyerken ki görüntümü sen M bedenle verebilirsin.
Fazla yolun kalmamış ha gayret canım...

1 dilim ekmek= 2 wasa= 3 karabuğday patlağı olarak hesapla canım
Diyetisyenim söylemişti

Çocuklar küçükken evet öyle. Bende hayal kuruyordum çalışmak için. Tüm planın onlara odaklı çıkacağın bir yürüyüş bile plan program, rica minnet gerektiriyor.
Ama benimkiler büyüdü artık kendime daha çok vakit ayırıp hobilerime odaklanabilirim.
Evde oturma olayı tamamen evde oturmak gibi değil aslında. Ofis ortamından sıyrılıp, senelerdir istediğim bir konuda eğitim almak oraya yönelmek gibi bir planım var.

Canım kıyamam yaa. Her işte olduğu gibi evlat sahibi olmak için bile kadınlar yaşıyor sürecin en zorlayan hallerini.
Allah gönlüne göre versin, çektiği cefa yaşayacağı sefanın bedeli olsun

Çok geçmiş olsun canım, eşine acil şifalar dilerim.
Bir kaç tanıdığım dediğin gibi gözlem altında tutuldu. Bir haftaya kalmadan çıkarıldı. En kısa sürede kavuşursunuz inşallah.
Amin kaptanım Amin Rabbim bu kadar cefaya inşeAllah hayırlı Evlatlar nasil etsin 😍 Gerçekten her durumda kadınlar zorluk çekiyor Rabbim ona göre mükafatlandırsın bizleri 💖💖

2 gündür hastanede içtiğim kahvenin haddi hesabı yok yemek yememek için dayandım kahveye bakalım yarına nasıl yansıyacak ama bu hafta ödem oluştu buna adım gibi eminim bu kadar kahve ve uykusuzluğa başka bişey beklemek olmaz annemde de uyuyamamıştım sonrası hastane şimdiden sonuç için özür dinleyeyim hepinizden. Süpriz sonuç olursa sevinçten çıldırırım ama bu hafta çok umutlu değilim 😔😔

Yaaa böyle şeyler duyunca insan çok motive oluyor değil mi 🥰 darısı başımıza 😍

Geçmiş olsun canım,farklı bir şey mi yiyip içtin acaba 😕

Tarif alabiliyor muyuz ya da kullanıcı adı falan 😅 değişik salataları çok seviyorum,tadı da nefisse daha ne olsun 😍

Sagol canim ,yok tek bunlari yedim ama niye oldu hic anlamadim kahvaltiyi bile karnim agrimasin diye yapmistim😪

İyi geceler kızlar..Arkadaşlarım bana süpriz yapmış börek pasta kısır getirip kapıya bırakmışlar tabii ki yemedim hiç canım da istemedi sadece duygulandım ühüü :cry:
noram noram iyi tatiller şimdiden grubumuzun fıstıkı :nazar::anne:
Asi Matmazel Asi Matmazel kız sen tartıya çıkmadan artı çıkardın kendini ya.Bi dur bakalım beynini öyle şartlama eksilmişindir bence

Sabah: peynır domates salatalık cay
Ara nescafe
Ara 1 dılım karpuz, 2-3 badem
Aksam: menemen, salata
Su 2 lt
20 dk dans 60 p
Toplam 290 p

A Arrietty_ @sedulu @Ceydos asena87 asena87
Afiyet olsun,menunde ne eksik bulamadim 😊 bi durum var ama,
Agir degil tabi,bu hafta biraz veririz inşallah.
A Arrietty_ @sedulu H3RA_ H3RA_ @Ceydos @Onlymemeself @AppLesma asena87 asena87
3 duble kahve (hastanede olduğum için)
14.30: 2 haşlanmış yumurta, peynir, domates, 2 dilim tam buğday ekmeği, 2 yk. Menemen
18.30 :3 gün kurusu, fındık, çiğ badem, 1 çatal pasta yedim, 4 çilek
21.30: fındık çiğ badem
Değişik bir menü oldu hastaneden dolayı
2.5 lt su
13.529 adım : 405 puan
60 dk tempolu yürüyüş : 150 puan
Toplam: 555 puan

2 gündür hastanede içtiğim kahvenin haddi hesabı yok yemek yememek için dayandım kahveye bakalım yarına nasıl yansıyacak ama bu hafta ödem oluştu buna adım gibi eminim bu kadar kahve ve uykusuzluğa başka bişey beklemek olmaz annemde de uyuyamamıştım sonrası hastane şimdiden sonuç için özür dinleyeyim hepinizden. Süpriz sonuç olursa sevinçten çıldırırım ama bu hafta çok umutlu değilim 😔😔
Hastanedesin yapacak bir sey yok,adim da atmissin.
Kuruyemislerin miktarini yazmadigin icin anlayamadim tam ama bu hafta vermemis olursun en kotusu, ekstra bir haftaydi.
Ben de spor yapamadim pek,
hafta basi cok iyi beslenmedim de, eski hevesli gunlerime donemiyorum diyet konusunda.

İyi geceler kızlar..Arkadaşlarım bana süpriz yapmış börek pasta kısır getirip kapıya bırakmışlar tabii ki yemedim hiç canım da istemedi sadece duygulandım ühüü :cry:
noram noram iyi tatiller şimdiden grubumuzun fıstıkı :nazar::anne:
Asi Matmazel Asi Matmazel kız sen tartıya çıkmadan artı çıkardın kendini ya.Bi dur bakalım beynini öyle şartlama eksilmişindir bence

Ay ne guzel,
Yarin odul olarak tatlarina bakarsin hepsinin. Sonra oldugu gibi kocaya 😂

asena87 asena87 ne oldu, diyetini mi sevmedin?

Degisik bir seyler dene bu hafta istersen.

Motivasyonu kaybetmemek onemli. Guzel bir odul de yapabilirsin yarin eger ihtiyacin oldugunu dusunuyorsan.

Tavsiye edebileceğim haftaya aksam ogunlerinde buyuk kase salatalarla gecir, tavuklu, balikli, bakliyatli... bu sekilde doyurucu da olsun.

Gunduz de yaninda tasiyabilirsin, senin eksi ekmeklerle sandviccikler yapabilirsin. Veya is yerinde yemek varsa en azindan hafta basi 2 gun oradan yiyerek isini biraz kolaylastirabilirsin.

Yaaa böyle şeyler duyunca insan çok motive oluyor değil mi 🥰 darısı başımıza 😍

Geçmiş olsun canım,farklı bir şey mi yiyip içtin acaba 😕

Tarif alabiliyor muyuz ya da kullanıcı adı falan 😅 değişik salataları çok seviyorum,tadı da nefisse daha ne olsun 😍
Ben yağı daha az kullandım. Ekmek olayına da girmedim ekmek hakkım doldu diye ama yarın 1 dilim ekmekle yapcam :) 🤗

4. Takımın Şahane Kadınları

Yine bir cuma arifesi geldi. Yarın saat 15:00 ' a kadar baskül fotoğrafı (net çekilmiş, üzerinde tarih ve nick yazılı şekilde) ile birlikte kilo bildirimlerinizi yapmalısınız.
paylaşımlarınız :
geçen hafta : xx kg
bu hafta : xy kg
fark : z kg
haftaya hedef : xq kg şeklinde olmalı.

Mutlaka ama mutlaka fotoğraflar eklenmiş olmalıdır.

yine bunlara ek olarak hepiniz bunun için ayrı mesaj yazmayın diye klan savaşlarına katılmak isteyenler. aynı mesajın bir köşesine evet katılıyorum yazarsa işimiz kolaylaşır.

GÖRMEDİM DUYMADIM YOK
@aedenli @AKovser Alys Alys @AppLesma asena87 asena87 Asi Matmazel Asi Matmazel @Ayse_M aysunayy aysunayy @caroline84 @Ceydos @emell_ esmeriiim esmeriiim istanbulin istanbulin @klbk33 KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR @Mahi57 @matilda34 @Nalyeccc H3RA_ H3RA_ noram noram @Onlymemeself @ozrengin @Ozzybal @sedulu @Yzgt66 @bnnu Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi tavsannesi tavsannesi @Avusturya66 @Lusi magickk magickk
Ayy hadi bismillah ben acemiyim kızlar yardımcı olursunuz artık eskidende hesaplama vardı ama unuttum nasıldı menü paylaşımı da yapicam heralde dimi bu arada ben iki haftadan sonra mı listeye gireceğim

X