Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar nasılsınız...
Annemler geldi bugün kız kardeşlerimle. Ev hanımcılığını özlemişim, hatta hep böyle yaşayasım var sanki.
Sabah kalk evini toparla, ev ahalisini işe okula gönder. Çiçek böcek oyalan, kitap oku, tv izle, iki gez gel, arada arkadaşlarla kahve muhabbeti yap. Ohh ne güzel hayat. Her gün ofise kapanmak nasıl boğuyor insanı bir süre sonra. Radikal değişimler yapıp iş hayatından emekliye ayrılasım var.

Bu geçici olunca güzel ama. Ben 2.5 yıl oldu evdeyim, Doğum izni, şimdi de pandemiden ötürü idari izindeyim özledim çalışmayı. Sabah işe giderken süslenmeyi filan özledim. iş arkadaşlarımızla öğlen içtiğimiz kahveleri özledim. Say say bitmez.

Bende emekliligime gun sayiyorum 10.250 gunum kaldi

Valla ben hic aklini celmeyeyim.
2. Cocuktan sonra guzel bir 2 yil tatil yaptim.
Sonra tam zamanli basladim, tam gaz, bir sure sonra zorlanmaya basladim, baska is buldum 4 gun calisiyorum, o hafta ortasindaki 1 gun var ya ilac gibi her seye yetiyor.
Imkan varsa az calismaya gec yanina yardimci falan iste. Imkan yoksa da ayril gitsin. Illa tamamen birakmana gerek yok ki, bir yil iki yil neyse ara veriyor gibi dusun.

Var ev de 10 yıldır kredısını ödüyorum. Hıc ıstemeyerek ağlayarak kiracı olarak gelin girdiğim evı aldım olsun buna sukur. Benım herıfe kalsa buda olmazdı. Ama artık ıyıce bıktım burdan. Gtmek ıstıyorum aklımda menderes tarafı vardı. Orasıda bu sene milyon olmuş. Offf ta of

Yumurtani tereyaginda az tuzlu pisirebilirsin. Ya da boyle mi seviyorsun?

Cok dengesiz olmus gibi. Aksam guzel de gun icindeki aran daha guzel olabilirmis, ya da onun da yaninda salatalik gibi bir sey bulunabilirmis.

Sabahki cay icin sunu diyecegim. Cok erken saatte alinan kafein iyi degildir. Once su icmeli, kahve cay saat 8 den sonra iyidir. Ozellikle kahvalti yapmadigin icin diyorum.

menderes sahil hattı güzel ama kendisini pek sevemedim ben. trafik akışı çok gerdi beni. sokakları çok düzensiz geldi.

Uzun zman calisip cocuktan sonra evde kaldim bende simdi dusunuyorum ozluyor muyum niye ,pandemi ustune bebekler hic ozlememisim ,ama calisirkende dogum izninden geri donunce ozledigimi fark etmistim .. oysa isteyerek isi biraktim simdi.. hem calisip hem ev hem cocuklarla ilgilenmek cok daha zor.. keske hemen emekli olabilsek

Ay benim kadar olmasa da yiyen birilerini gorunce sevindim
Yaramasin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…