- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
Wuhuuu senin adam ucmus yahusmoothie diyeti sonuçlarımız
ben : 0,300 kg
eşim : 3,000 kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wuhuuu senin adam ucmus yahusmoothie diyeti sonuçlarımız
ben : 0,300 kg
eşim : 3,000 kg
3 gün uyguladık. ikimizde yoldan sapmadık ama sonuç ortada. adaletsiz dünya.Haftalik mi?
Esine ben de gicigim su anda.
Halay kac puanki. Her dk 6 kalori yakiyorNormalde
Dans dak 3
Zumba dak 4
Bunlarin iki kati olacak.
Valla aradaki farki ben de bilmiyorum
çok bozuldum bu işe ben. yarın diyet bozduracağım ona karar verdim.Wuhuuu senin adam ucmus yahu
Halay kac puanki. Her dk 6 kalori yakiyor
Tey tey tey tilililililili
çok bozuldum bu işe ben. yarın diyet bozduracağım ona karar verdim.
Kiz niye bozduruyorsun bırak devam etsin bi süre sonra durulur o da başlar mızmızlanmaya sen o ara sporla birlikte kilo vermeye devam edersin.çok bozuldum bu işe ben. yarın diyet bozduracağım ona karar verdim.
Hic spor yapamayinca dans ederim o zaman supermis bugunki zumbaydi tabi onu biliyorum cok terledimtavsannesi dans dk si 3 puan kafana göre takıldığın muzikle birlikte işte o dans
Zumba dk si 4 puan aerobik hareketler ya da cardio eşliğinde dans oluyor kendisi. Genelde yüksek tempolu gidiyor. İsinmayla başlayıp esneme hareketleriyle bitiyor.
Oğlumun doğumundan sonra bende senin gibi olmuştum. Ama şimdi doydum sanırım. Malum 40 yaş değişiyor insan.Bu geçici olunca güzel ama. Ben 2.5 yıl oldu evdeyim, Doğum izni, şimdi de pandemiden ötürü idari izindeyim özledim çalışmayı. Sabah işe giderken süslenmeyi filan özledim. iş arkadaşlarımızla öğlen içtiğimiz kahveleri özledim. Say say bitmez.
3gunde 3kilo mu ,masallah ne bunyesi varmis3 gün uyguladık. ikimizde yoldan sapmadık ama sonuç ortada. adaletsiz dünya.
Oyy kıyamam emeklilik gününü saymıyorum ben hiç. Beyim ödesin kalanlarıBende emekliligime gun sayiyorum 10.250 gunum kaldi
kekle anlar. yarın akşam öğününü fırında galeta unlu yapacağım ona kendime sade ızgara böylece azda olsa karbo yükleyeceğim.Askiiiim sana kek yaptim
çok kilo vermeyecek ki 5 kilo 3 ü gitti zaten. keşke daha fazla olsa da durduğunu görsem. çok hasetlendim.Kiz niye bozduruyorsun bırak devam etsin bi süre sonra durulur o da başlar mızmızlanmaya sen o ara sporla birlikte kilo vermeye devam edersin.
bugün seni bastırabilirimAy benim kadar olmasa da yiyen birilerini gorunce sevindim
Yaramasin ins
Wuuuu burası da çok güzelmiş.
Yiyorumdur kız senin kadar. Sen beni mezunken gör, dur.Ay benim kadar olmasa da yiyen birilerini gorunce sevindim
Yaramasin ins
40 yaş genç ya, nasipse 55-60’a kadar çalışmak istiyorum ama benim işimde stres sıfır. Rahat onun da etkisi var.Oğlumun doğumundan sonra bende senin gibi olmuştum. Ama şimdi doydum sanırım. Malum 40 yaş değişiyor insan.
Acilen zengin birini bulmam gerekOyy kıyamam emeklilik gününü saymıyorum ben hiç. Beyim ödesin kalanları
Nasıl ya, sabah uyanmak için kahve arayanlar yanlış mı yapıyokahve cay saat 8 den sonra iyidir. Ozellikle kahvalti yapmadigin icin diyorum.
Ya yeşil ya mavi ikisi birlikte olursa tadından yenmez tabiWuuuu burası da çok güzelmiş.
Bende onu diyecektim canım sanki menun olmamış gibi diye ama sen zaten farkındasın bugünlük böyle olsun devam edersin sen yarından itibarendün yazdıklarımdan sonra bugün ki menü olmadı bende omad yapayım bari dedim.
Gayet güzel canım afiyet olsun, belini de çok zorlama sakın ağır spor yapma bi haftaSElamlar
10.00
2 dilim çavdar ekmeği
50 gr peynir
7-8 seytin
1kırmızı biber
Yeşillik
1 yumurta
1 çeri
1 kupa tek şekerli çay
14.30
5 ceviz
1 kuru incir
1 Türk kahvesi şekersiz
18.00
4-5 kaşık menemen
2-3 adet çeçil
30 gr peynir
5 zeytin
1 çay bardağı çay
3 lt su devam da ediyorum, 2 şişe maden suyu
Spor
30 dk koşu 180p
60 dk tempolu yürüyüş 150p
13000 adım 390p
Toplam: 770p
A Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS @aysunayy
Eki Görüntüle 2862870
Gayet güzel canımA Arrietty_ CEYDOS sedulu
Kahvalti=2yumurta yağsız tuzsuz pismis
2 zeytin
1tk helva
1dlm kepekli ekmek
1dilim süzme peynir domates salatalık şekersiz cay
Ara=bir çay bardağından biraz fazla beyaz leblebi-1 kofte
Akşam=7 yk susuz etli türlü
4 yk yoğurt 1yk şehriye çorbası
Su ana kadr 2.5litre su devam
Adım az ama crossfit de boru değil hani iyisin iyiA Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS
10.00
Granola tabanli sekersiz cheesecakeim son dilim
Filtre kahve
13.00
2 h yumurta
Yarim avakado
2 dilim kasar, 2 dilim sucuk
3 dilim mango
17.30
Bezelyeli balikli tb makarna
Yesil salata
3 lt su (bolbol bir seyler katip ictim, elma sirkesi, zencefil suyu, mangonun cekirdegi falan)
50 dak crossfit 400p
20 dak bisiklet 80p
5 bin adim 150p
Toplam 630 puan.
5 bin adim da ceza olarak atacagim. Sabahki sporumdan sonra cok tembellik ettim gun icinde.
Eki Görüntüle 2862875
Gayet güzel spor canımA Arrietty_ CEYDOS sedulu
2mile leslie=90puan
40dkka eva fitness=200puan
300ip atlama=100puan
9.500adim=bin adım 30puandan 285puan TOPLAM=675puan inşallah hesapta yanlışım yoktur Eki Görüntüle 2862879
Sarmanın içi pirinç değilse gayet iyi canım menün, adımları da biraz arttırırsan şahane olur
Eneee İsveç mi yapıyon gııııı hadi hayırlı olsunEki Görüntüle 2862899
listenin aynısını 11:30 14:00 19:00 saatlerini baz alarak uyguladım.
Su : 2500 devam ediyorum.
A Arrietty_ sedulu H3RA_
protein amcayla sebze dayı nerde
Şahane canım bugün daha iyisin düne göreIyi akşamlar kızlar bugün dışarıdaydim giremedim yaa. Menumu yazayım.hemen
Sabah 2 yumurta ile lor peynirli omlet 1 dilim peynir
Ogle 1.5 kaşık yulaf ezmesi 1 kase yoğurt
Akşam tavuk göğüs haşlama 1 kase yoğurt
Su 3 lt
Spor 15900 adım 477 puan
25 dk dans 150 puan
Toplam 627 puan
A Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS