Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar nasılsınız...
Annemler geldi bugün kız kardeşlerimle. Ev hanımcılığını özlemişim, hatta hep böyle yaşayasım var sanki.
Sabah kalk evini toparla, ev ahalisini işe okula gönder. Çiçek böcek oyalan, kitap oku, tv izle, iki gez gel, arada arkadaşlarla kahve muhabbeti yap. Ohh ne güzel hayat. Her gün ofise kapanmak nasıl boğuyor insanı bir süre sonra. Radikal değişimler yapıp iş hayatından emekliye ayrılasım var.

Kızlar nasılsınız...
Annemler geldi bugün kız kardeşlerimle. Ev hanımcılığını özlemişim, hatta hep böyle yaşayasım var sanki.
Sabah kalk evini toparla, ev ahalisini işe okula gönder. Çiçek böcek oyalan, kitap oku, tv izle, iki gez gel, arada arkadaşlarla kahve muhabbeti yap. Ohh ne güzel hayat. Her gün ofise kapanmak nasıl boğuyor insanı bir süre sonra. Radikal değişimler yapıp iş hayatından emekliye ayrılasım var.
Bu geçici olunca güzel ama. Ben 2.5 yıl oldu evdeyim, Doğum izni, şimdi de pandemiden ötürü idari izindeyim özledim çalışmayı. Sabah işe giderken süslenmeyi filan özledim.😄 iş arkadaşlarımızla öğlen içtiğimiz kahveleri özledim. Say say bitmez.

Kızlar nasılsınız...
Bende emekliligime gun sayiyorum 10.250 gunum kaldi💃💃😒

Kızlar nasılsınız...

Valla ben hic aklini celmeyeyim.
2. Cocuktan sonra guzel bir 2 yil tatil yaptim.
Sonra tam zamanli basladim, tam gaz, bir sure sonra zorlanmaya basladim, baska is buldum 4 gun calisiyorum, o hafta ortasindaki 1 gun var ya ilac gibi her seye yetiyor.
Imkan varsa az calismaya gec yanina yardimci falan iste. Imkan yoksa da ayril gitsin. Illa tamamen birakmana gerek yok ki, bir yil iki yil neyse ara veriyor gibi dusun.

Haydi Kızlar yürüyüşe 🥰
Noram kız seni kıskandım da attım 🥰🤣 noram noram

Eklentiler

• 3818173E-B51F-4762-9100-E6EF344B2F0E.jpeg
    3818173E-B51F-4762-9100-E6EF344B2F0E.jpeg
    205,7 KB · Görüntüleme: 19
bu evde izmirde canım foçada :işsiz: videosuda varmış. izleyip izleyip iç geçiriyorum.:KK62: sende ev varmış en azından bende o da yok. seferihisar beyler barajı civarında arsa bulmuştum 75000 tl idi kocama alalım alalım derken ikna süreci hooop arsa 235000 oldu. alacaktık vakit saat gelince üstüne çelik bir ev tam hayallerindeki gibi sıfır misss. ama bıyığım sakalım yok ikna zor oluyor olduğunda da iş işten geçmiş oluyor. bana kredi verseler sormadan halledeceğim bazı işleri ama imza kısmı onda olunca kalıyorum böyle.
Var ev de 10 yıldır kredısını ödüyorum. Hıc ıstemeyerek ağlayarak kiracı olarak gelin girdiğim evı aldım🤣 olsun buna sukur. Benım herıfe kalsa buda olmazdı. Ama artık ıyıce bıktım burdan. Gtmek ıstıyorum aklımda menderes tarafı vardı. Orasıda bu sene milyon olmuş. Offf ta of:cry:

A Arrietty_ CEYDOS CEYDOS sedulu sedulu
Kahvalti=2yumurta yağsız tuzsuz pismis
2 zeytin
1tk helva
1dlm kepekli ekmek
1dilim süzme peynir domates salatalık şekersiz cay
Ara=bir çay bardağından biraz fazla beyaz leblebi-1 kofte
Akşam=7 yk susuz etli türlü
4 yk yoğurt 1yk şehriye çorbası
Su ana kadr 2.5litre su devam

Yumurtani tereyaginda az tuzlu pisirebilirsin. Ya da boyle mi seviyorsun?

Sabah:
7:00
Cay

Oglen 14:00
3 çatal makarna

Aksam:
19:00
4 kıymalı lahana sarması
1 kase salata
1 kaşık süzme yoğurt

Su: 3 litre

Spor: 100sugut- 16
7.500 adim- 225
Toplam- 241 puan

A Arrietty_ CEYDOS CEYDOS sedulu sedulu H3RA_ H3RA_

Cok dengesiz olmus gibi. Aksam guzel de gun icindeki aran daha guzel olabilirmis, ya da onun da yaninda salatalik gibi bir sey bulunabilirmis.

Sabahki cay icin sunu diyecegim. Cok erken saatte alinan kafein iyi degildir. Once su icmeli, kahve cay saat 8 den sonra iyidir. Ozellikle kahvalti yapmadigin icin diyorum.

Var ev de 10 yıldır kredısını ödüyorum. Hıc ıstemeyerek ağlayarak kiracı olarak gelin girdiğim evı aldım🤣 olsun buna sukur. Benım herıfe kalsa buda olmazdı. Ama artık ıyıce bıktım burdan. Gtmek ıstıyorum aklımda menderes tarafı vardı. Orasıda bu sene milyon olmuş. Offf ta of:cry:
menderes sahil hattı güzel ama kendisini pek sevemedim ben. trafik akışı çok gerdi beni. sokakları çok düzensiz geldi.

Kızlar nasılsınız...
Valla ben hic aklini celmeyeyim.
2. Cocuktan sonra guzel bir 2 yil tatil yaptim.
Sonra tam zamanli basladim, tam gaz, bir sure sonra zorlanmaya basladim, baska is buldum 4 gun calisiyorum, o hafta ortasindaki 1 gun var ya ilac gibi her seye yetiyor.
Imkan varsa az calismaya gec yanina yardimci falan iste. Imkan yoksa da ayril gitsin. Illa tamamen birakmana gerek yok ki, bir yil iki yil neyse ara veriyor gibi dusun.

Bu geçici olunca güzel ama. Ben 2.5 yıl oldu evdeyim, Doğum izni, şimdi de pandemiden ötürü idari izindeyim özledim çalışmayı. Sabah işe giderken süslenmeyi filan özledim.😄 iş arkadaşlarımızla öğlen içtiğimiz kahveleri özledim. Say say bitmez.

Uzun zman calisip cocuktan sonra evde kaldim bende simdi dusunuyorum ozluyor muyum niye ,pandemi ustune bebekler hic ozlememisim ,ama calisirkende dogum izninden geri donunce ozledigimi fark etmistim .. oysa isteyerek isi biraktim simdi.. hem calisip hem ev hem cocuklarla ilgilenmek cok daha zor.. keske hemen emekli olabilsek😬😬😅

SElamlar

10.00
2 dilim çavdar ekmeği
50 gr peynir
7-8 seytin
1kırmızı biber
Yeşillik
1 yumurta
1 çeri
1 kupa tek şekerli çay

14.30
5 ceviz