son kalanları vermek çok zor ya hu , ama azimle gidecek gidecekHee az kaldı da 100 gr 100 gr gidiyobi vurucam ağzının ortasına o kiloların o zaman gidecek herhalde
kola mı bira mı, illa birşey içilecekBenimki de aynısıhala biranın koladan daha yararlı olduğunu savunup, kola mı içeyim diyor. ikisi de kilo yapıyor ve zararlı en azından azalt diyorum. Bu sefer gidip şarap alıyor. alkol ciddi anlamda ödem yapıyor vücutta bir de. Aman faydalı bir şey sevdiğini görmedim ki ben adamın
Aynen öyle
Benim evim sade, az eşyam var. Diğer türlü eşyaya hizmet ediyorsun ne anlamı var. Hemen işimi yapıp kendime vakit ayırmak daha değerli. Ben kendime çok alışveriş yapardım. Kıyafetler, makyaj malzemeleri, parfümler... öyle her gün makyaj yapan biri de değilim üstelik.
geçen attım çoğunu kullanmadan tarihi geçmiş çoğunun.
Şimdi gereksiz bir rimele bile tahammülüm yok.
hem param bana kalıyor, hem yerim işgal olmuyor.
geçmiş olsunSelam kızlar..
Geçmişi bitirdim, çok birşey yokmuş yine şükür :)
Ben bugün yatak rejimindeyim, regl oldum sonunda, hem onun ağrısı hem baş ağrısı çok kötüyüm kısacası, sabahtan işlerimi bitirdim, oğlum uyudu ben de uyudum ama ağrım geçmedi, kalkıp ilaç aldım, ayakta zor duruyorum uzandım yine..
yerleşebildin mi , benim de yakın zamanda taşınma durumum var , ah bakalım nasıl olacak.bizde de durumlar pek farklı değil sürekli evde oturuyorum. yeniden aldıklarımı vermeye çalışıyorum. zor bir taşınmadan sonra dayanamadım bende dönüş yaptım.
Kendi rızasıyla gitsin, değilse biz göndermesini biliriz nihahhason kalanları vermek çok zor ya hu , ama azimle gidecek gidecek
yok yahu yerleşemedim. emeklilik durumu var zaten eşimin bekliyorum kısmen sürünüyorum. 1 yıllık yaptım işte. emekli olmaz ise 1 yıllık düzenleme daha yaparım.yerleşebildin mi , benim de yakın zamanda taşınma durumum var , ah bakalım nasıl olacak.
ben de aynıyım bi alıp bi veriyorum bumerang gibi kilolar, tam attım üstümden gitti diyorum bir bakmışım yine gelmiş bana
ben gideyim de bölgesel yapayım o zaman, takıma güzel bir menü sporla başlayayım, görüşmek üzereee
Aynen her cümlesine katılıyorum.Herkes bir gün minimalist olacak
Ğyi yapmışsın canım hakkaten yoruyor insanı gereksiz olan ne varsa, bu eşya kıyafet makyaj malz ayrım olmaksızın geçerli. Ne kadar az eşya o kadar huzur, insan için de gecerli( enerji emici tipler)
Hayatta durmaz bir şey içmedenson kalanları vermek çok zor ya hu , ama azimle gidecek gidecek
kola mı bira mı, illa birşey içilecek
geçmiş olsun
Keşke içse iki faydası olur ama
Hatunlar, yağmur yağacak gibi yagmadan hemen bi koşu yürüyüp gelmek istiyorum. Chloe yi gelince yapcam artık önce bölgesel çalışıp yürüyeyim demiştim ama neyse.
SORUM şu, basen ve göbek bölgemi stresle sarıp yürümek işe yarar mı
Dün biraz baktım da bi sonuca varamadım
Bizim topiğin dadlu kızları bilir Didim
Streç demek istedin sanırımHatunlar, yağmur yağacak gibi yagmadan hemen bi koşu yürüyüp gelmek istiyorum. Chloe yi gelince yapcam artık önce bölgesel çalışıp yürüyeyim demiştim ama neyse.
SORUM şu, basen ve göbek bölgemi stresle sarıp yürümek işe yarar mı
Dün biraz baktım da bi sonuca varamadım
Bizim topiğin dadlu kızları bilir Didim
Alerjik miyim bilmiyorum deneyince öğreneceğim sanırımbilmiyorum,
ben terlemem, terlemeyi de sevmem, o yuzden yapmazdim
ama termal spor kiyafetlerinin de yaptigi buna benzer bir sey, ama alerjik bir cildin varsa dikkat et, hava alis verisini engelleyecegin icin cildin hassassa sorun yasayabilirsin.
Ahahahhaha aynen streç tlf fan giriyorum ya kendi kendine düzeltiyor manyakStreç demek istedin sanırımgençken yapardık faydası oldu mu hatırlamıyorum ama
kesinlikle öyle benim eşim senelerdir 9 aylık göbekle geziyor.Ay ne güzel bir ortam, betonlar arasında kalmış biri olarak kıskandımafiyet şeker olsun
Sağlıklı beslenme tam olarak dediğin gibi hayat stili aslında. Mesela zayıflamak istiyoruz hemen aklımıza diyetler geliyor ama çok yanlış. Diyeti değil sağlıklı besinleri hayatımıza entegre etmeliyiz. Eskiden her anlamda çok yaşardım. Çok alırdım, çok yerdim, çok harcardım... baktım ki sonu yok ve mutlu olmuyorum. Herşeyin çoğunu azaltıyorum şimdi. Yemeğin de, aldıklarımın da. Yediğim şeyleri de sağlıklı şeylerden seçiyorum. Eşim hep bi arıza çıkarıyor sebze yemeklerine vsama ben yine de yapıyorum mesela. Bazen yiyor bazen yemeyeceği tutuyor dışardan söylüyor ya da atıştırmakla geçiriyor. Şu an hayatında görmediği bir kiloya çıktı, sürekli göbeğini tutup bu ne ya diyor ama henüz eritmek için bir çabası yok. Bence insana bir anda dank ediyor, onun da dank edince beraber akşam sebzelerimizi salatalarımızı yiceğimizi düşünüyorum.
Mevsimlerden cayır cayır mevsimine girmiş bulunmaktayız.Cayir cayir yaktiran zencefilli buzlu cayimla geldimaysunayy a selam olsun.
CEYDOS bak bunlari su kotama yazicam ona gore, yoksa icemiyom su hic. Bunu kaynatmadim, suya direk zencefil suyu ekledim
Eki Görüntüle 2862161
kesinlikle öyle benim eşim senelerdir 9 aylık göbekle geziyor.
Ben doğurdum sen senelerdir doğuramadın diye takılırım hep
Ama ben değiştikçe oda şimdi ayak uyduruyor
Aynı şeyi bir kaç sene önce de yaşadık
Benimki de güya ben hamileyken kilo alıyorum diye üzülmemem için bana eşlik etmiş.kesinlikle öyle benim eşim senelerdir 9 aylık göbekle geziyor.
Ben doğurdum sen senelerdir doğuramadın diye takılırım hep
Ama ben değiştikçe oda şimdi ayak uyduruyor
Aynı şeyi bir kaç sene önce de yaşadık
Geçmiş olsun plemsessss sana takımdan iki bitter yanında kahve
muhteşem regl olmana sevindiğim için sakın yanlış anlama. dexday diye bir ağrı kesici var. tek kelimeyle harika eskiden baş ağrısını geçirmek için kullanmadığım ilaç kalmadı. sonra bunu önerdiler bana 15 bilemedin 20 dk içerisinde ağrı falan kalmıyor. 1 -2 parmak suya atıp eriyince içiyorsun. devlette ödemesini yapıyor. covid döneminde kullanılabilecek ağrı kesicilerden birisi.
son kalanları vermek çok zor ya hu , ama azimle gidecek gidecek
kola mı bira mı, illa birşey içilecek
geçmiş olsun
ne guzel kocalariniz var kiymetini bilmiyonuz,
ya kilo almak icin spora giden bir kocaniz olsaydi
stres yapar kilo verir, uykusunu alamaz kilo verir, bir ogun atlar sekeri duser
Okuldan geldim çok acıktım gelir gelmez yemeğimi yedim ( 1 saat önce yemek faslını bitirdim)
Günün bundan sonrası çilekli smoothie olur