Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Muhtemelen cumadan sonra alir ölçüleri A Arrietty_ kaptanim dimi kız 😀

Ya ne kadar harika bir haber. Sabah erken saatlerde yapılan spor muhteşem oluyor. Resmen günü enerji dolu geçiriyorsun. Reformer a devam dimi
Onu sordum geçen hafta aradığımda. Biz direkt reformer ile başlayalım bölgesel incelmek istiyorum diye.
Reformer ile bizim yaptığımız antremanın yarısı kadar sonuç alırsınız dedi. Pazartesi daha detaylı sorarım nedenini.
Büyük ihtimalle yağları yakmak anlamında diyecektir.

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

35 yastan selamlar gencler,
cok acayipmis bu yas ya,
bir de mezunum malumunuz,
cok bilge bir insan oldum bir gunde,
oyle boyle degil...

bunu kutlayalim.

herkese benden bitter cikolata, yaninda bol kopuklu kahve

yemeyenlere ceza olarak 10 squat :confused:

Yeni yaşın hayırlı günler ve güzellikler getirsin musmutlu ol inşeAllah bir ömür 😍😍💋

canım çok sıkkın yaaa. biliyorsunuz kocişkomla aynı diyeti uyguluyoruz. benden gram gram o da lütfen giderken ondan kilo kilo gidiyor. sabah işe gitmeden önce baskül fotosu çekmiş, bana yollamış az önce nispet yapar gibi 2 günde -2,5 kg gördü.

selam :)
ceydos biliyorsun erkeklerde metabolzima hızı kadınlara göre daha fazla, yakmış demek ki, oh sana da azim olur :KK71:

merhabalar;
şööyle bir 1. sayfayı inceledim yeniler var, tanıdık isimleri görmek sevindirdi :KK36:
acaba beni aranıza alır mısınız free takılsam , normale dönme çalışmaları başladı , ofis aktif hale gelebilir 2-3 kg versem fena olmaz. 3 kg nedir ki diyenlere sesleniyorum doğum sonrası 20 kg verdim ama son 3 kg zooorrrr.

ramazan dolayısıyla 60 a düşmüştüm 1 kg daha verim dedim ama ramazan bitti :KK48:
ben 1 kg aldım, en son geçen hafta 61 küsürdüm ama hatırlamıyorum bu cuma tekrar tartılayım.

öhöm A Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_ ben dönebilir miyim :KK23::KK51: hala eşli mi bilmiyorum ama free takılsam eşimi de etkilememiş olurum eğer ki kabul edilirsem.
buradayken daha çok yürüyüş bandını kullanıyordum ramazandan beri hak getire binmedim o aletin üstüne :KK20:

Buyurun kahveye açık hava da misss gibi yağmur yağdı kokusu kaldı 🥰
Ay ne güzel bir ortam, betonlar arasında kalmış biri olarak kıskandım 😅 afiyet şeker olsun 😋
Aylardır hiç bir şekilde, bir kaç yıldır da bazı sebepler dışında (misafir gelmesi, koktu canım çekti vs) eve beyaz ekmek sokmuyordum.
Dün bir marketin pastane bölümünde çalışan bir arkadaşımı ziyaret ettim.
Ekmek güzel koktu diyince zorla sıkıştırdı elime bir tane.
Sabah çocuklara beyaz ekmekle sucuklu tost yaparken hadi kendime de yapayım bayadır tost yemiyorum dedim.
Nasıl pişmanım anlatamam.
Sucuk midemi yaktı ki kalitesiz marka değil. İçindekilerden eminim en azından.
Şu saatte acıktım midem gurulduyor ki her gün kahvaltı yapar akşama kadar bu derece acıkmazdım.
Yani midem sağlıklı yeme sistemime alışmış, sağlıklı olmayanı reddediyor.
Çok tahıllı ekmekler beyaz ekmeğe nazaran ultra seviyede tokluk hissi veriyor. Sağlıklı olması da ayrı bir konu.
Hep okurdum ama insanın kendisinin tecrübe etmesi hayatına uygulama anlamında daha net oluyor.

Birde dün akşam eşimle de konuştuk bunu.
Akşam yemeği menümüz tavuklu salata ve cacıktı.
Eski biz olsak bu menü ancak ortaya konanlar olur, akşam yemeği gibi asla algılanmaz yanına çorba, ana yemek ve tamamlayıcı makarna/pilav tarzı bir şey olurdu.
Şimdi çoluk çocuk hepimiz bu ikisini yedik kalktık. Hiç zorlanmadan, off yeter psikolojisine girmeden bir süredir yeme içme konusunda bu haldeyiz.
Eskiden başkası bunu anlattığı zaman abartıyorum belki ama bana ütopik ve sürdürebilir bir şey değilmiş gibi gelirdi.
Hayattan zevk almayan insanlar gibi görür bir yandan da iradelerine hayran olurudum.
İnsan bir yola girdiği zaman farkındalığı artıyor sonucunda yaşam tarzı bile değişebiliyormuş.
Kilo verince geçecek bir süreç demiyorum kızlar yaşam tarzı....

Bu kadar uzun yazdım ki sizlerde kendinize uyguladığınızı evinizde ufak ufakta olsa eş ve çocuklarınıza da uygulayın. Başta çok talep görmüyorsunuz ama zamanla onlarda değişiyor. Onlarında değişmesi ailece sağlıklı olmanın yanında kilo koruma anlamında da size fayda sağlayacak.
Sağlıklı beslenme tam olarak dediğin gibi hayat stili aslında. Mesela zayıflamak istiyoruz hemen aklımıza diyetler geliyor ama çok yanlış. Diyeti değil sağlıklı besinleri hayatımıza entegre etmeliyiz. Eskiden her anlamda çok yaşardım. Çok alırdım, çok yerdim, çok harcardım... baktım ki sonu yok ve mutlu olmuyorum. Herşeyin çoğunu azaltıyorum şimdi. Yemeğin de, aldıklarımın da. Yediğim şeyleri de sağlıklı şeylerden seçiyorum. Eşim hep bi arıza çıkarıyor sebze yemeklerine vs 😒 ama ben yine de yapıyorum mesela. Bazen yiyor bazen yemeyeceği tutuyor dışardan söylüyor ya da atıştırmakla geçiriyor. Şu an hayatında görmediği bir kiloya çıktı, sürekli göbeğini tutup bu ne ya diyor 😂 ama henüz eritmek için bir çabası yok. Bence insana bir anda dank ediyor, onun da dank edince beraber akşam sebzelerimizi salatalarımızı yiceğimizi düşünüyorum. 🤩

merhabalar;
şööyle bir 1. sayfayı inceledim yeniler var, tanıdık isimleri görmek sevindirdi :KK36:
acaba beni aranıza alır mısınız free takılsam , normale dönme çalışmaları başladı , ofis aktif hale gelebilir 2-3 kg versem fena olmaz. 3 kg nedir ki diyenlere sesleniyorum doğum sonrası 20 kg verdim ama son 3 kg zooorrrr.

ramazan dolayısıyla 60 a düşmüştüm 1 kg daha verim dedim ama ramazan bitti :KK48:
ben 1 kg aldım, en son geçen hafta 61 küsürdüm ama hatırlamıyorum bu cuma tekrar tartılayım.

öhöm A Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_ ben dönebilir miyim :KK23::KK51: hala eşli mi bilmiyorum ama free takılsam eşimi de etkilememiş olurum eğer ki kabul edilirsem.
buradayken daha çok yürüyüş bandını kullanıyordum ramazandan beri hak getire binmedim o aletin üstüne :KK20:
geçen gün eski listeleri kurcalarken ismine gözüm takıldı. nerede bizim kız ne yapıyor acaba diye içimden geçirdim. seni göreceğimeymiş. hoşgeldin canım yeniden aramıza. başlangıç hedef kilosu belirtirsen hemen listelere dahil ediyorum seni.

Ay ne güzel bir ortam, betonlar arasında kalmış biri olarak kıskandım 😅 afiyet şeker olsun 😋

Sağlıklı beslenme tam olarak dediğin gibi hayat stili aslında. Mesela zayıflamak istiyoruz hemen aklımıza diyetler geliyor ama çok yanlış. Diyeti değil sağlıklı besinleri hayatımıza entegre etmeliyiz. Eskiden her anlamda çok yaşardım. Çok alırdım, çok yerdim, çok harcardım... baktım ki sonu yok ve mutlu olmuyorum. Herşeyin çoğunu azaltıyorum şimdi. Yemeğin de, aldıklarımın da. Yediğim şeyleri de sağlıklı şeylerden seçiyorum. Eşim hep bi arıza çıkarıyor sebze yemeklerine vs 😒 ama ben yine de yapıyorum mesela. Bazen yiyor bazen yemeyeceği tutuyor dışardan söylüyor ya da atıştırmakla geçiriyor. Şu an hayatında görmediği bir kiloya çıktı, sürekli göbeğini tutup bu ne ya diyor 😂 ama henüz eritmek için bir çabası yok. Bence insana bir anda dank ediyor, onun da dank edince beraber akşam sebzelerimizi salatalarımızı yiceğimizi düşünüyorum. 🤩
:KK48: tanıdık geldi, benim eşim bir ara birayı artırmıştı ve bira göbeği çıktı, şimdi azaltmış çoğu zaman içmiyor diyor ki bu göbek niye gitmedi. aaaa dedim birayı kesince göbeğin gideceğini mi sandın öyle kolay mı göbek eritmek :KK70:
ama içmiyorum ki diyor hala ve eritmek için de bir çabası yok kendiliğinden gidecek sanıyor :KK70:

Eskiden her anlamda çok yaşardım. Çok alırdım, çok yerdim, çok harcardım... baktım ki sonu yok ve mutlu olmuyorum. Herşeyin çoğunu azaltıyorum şimdi. Yemeğin de, aldıklarımın da
Minimalist yaşam candır ya🥰
Benim evim sade gerekli olanlar var, gerçi bekar evi ama olsun evli de olsam bu şekilde minimalist takılırdım. Ama anamın evi oyyhhhh o kadar çok eşya var ki üç ev dolar, İnan fiziken ruhen mental olarak yoruluyor nsan. Sadelik candır🤫

:KK48: tanıdık geldi, benim eşim bir ara birayı artırmıştı ve bira göbeği çıktı, şimdi azaltmış çoğu zaman içmiyor diyor ki bu göbek niye gitmedi. aaaa dedim birayı kesince göbeğin gideceğini mi sandın öyle kolay mı göbek eritmek :KK70:
ama içmiyorum ki diyor hala ve eritmek için de bir çabası yok kendiliğinden gidecek sanıyor :KK70:
Hoş geldin canım 🥰

geçen gün eski listeleri kurcalarken ismine gözüm takıldı. nerede bizim kız ne yapıyor acaba diye içimden geçirdim. seni göreceğimeymiş. hoşgeldin canım yeniden aramıza. başlangıç hedef kilosu belirtirsen hemen listelere dahil ediyorum seni.
süpresin, kalp kelabe :KK200:
çok özledim burayı, sohbeti, hepinizi :KK36:

başlangıç kg: 62
hedef kg :58

ne yapayım pandemi evden çalışma oğlum derjen günlerim geçiyor sen nasılsın :KK37:

Benimki de aynısı 😅 hala biranın koladan daha yararlı olduğunu savunup, kola mı içeyim diyor. 😂 ikisi de kilo yapıyor ve zararlı en azından azalt diyorum. Bu sefer gidip şarap alıyor. 😅 alkol ciddi anlamda ödem yapıyor vücutta bir de. Aman faydalı bir şey sevdiğini görmedim ki ben adamın 😅
Minimalist yaşam candır ya🥰
Benim evim sade gerekli olanlar var, gerçi bekar evi ama olsun evli de olsam bu şekilde minimalist takılırdım. Ama anamın evi oyyhhhh o kadar çok eşya var ki üç ev dolar, İnan fiziken ruhen mental olarak yoruluyor nsan. Sadelik candır🤫
Aynen öyle 😅
Benim evim sade, az eşyam var. Diğer türlü eşyaya hizmet ediyorsun ne anlamı var. Hemen işimi yapıp kendime vakit ayırmak daha değerli. Ben kendime çok alışveriş yapardım. Kıyafetler, makyaj malzemeleri, parfümler... öyle her gün makyaj yapan biri de değilim üstelik.
geçen attım çoğunu kullanmadan tarihi geçmiş çoğunun. 😅
Şimdi gereksiz bir rimele bile tahammülüm yok.
hem param bana kalıyor, hem yerim işgal olmuyor. 👍😍

Selam kızlar..
Geçmişi bitirdim, çok birşey yokmuş yine şükür :)
Ben bugün yatak rejimindeyim, regl oldum sonunda, hem onun ağrısı hem baş ağrısı çok kötüyüm kısacası, sabahtan işlerimi bitirdim, oğlum uyudu ben de uyudum ama ağrım geçmedi, kalkıp ilaç aldım, ayakta zor duruyorum uzandım yine..

süpresin, kalp kelabe :KK200:
çok özledim burayı, sohbeti, hepinizi :KK36:

başlangıç kg: 62
hedef kg :58

ne yapayım pandemi evden çalışma oğlum derjen günlerim geçiyor sen nasılsın :KK37:
bizde de durumlar pek farklı değil sürekli evde oturuyorum. yeniden aldıklarımı vermeye çalışıyorum. zor bir taşınmadan sonra dayanamadım bende dönüş yaptım.

35 yastan selamlar gencler,
cok acayipmis bu yas ya,
bir de mezunum malumunuz,
cok bilge bir insan oldum bir gunde,
oyle boyle degil...

bunu kutlayalim.

herkese benden bitter cikolata, yaninda bol kopuklu kahve

yemeyenlere ceza olarak 10 squat :confused:

Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, fit yılların olsun canım, iyi ki doğmuşsun 😍😍

Benimki de aynısı 😅 hala biranın koladan daha yararlı olduğunu savunup, kola mı içeyim diyor. 😂 ikisi de kilo yapıyor ve zararlı en azından azalt diyorum. Bu sefer gidip şarap alıyor. 😅 alkol ciddi anlamda ödem yapıyor vücutta bir de. Aman faydalı bir şey sevdiğini görmedim ki ben adamın 😅

Aynen öyle 😅
Benim evim sade, az eşyam var. Diğer türlü eşyaya hizmet ediyorsun ne anlamı var. Hemen işimi yapıp kendime vakit ayırmak daha değerli. Ben kendime çok alışveriş yapardım. Kıyafetler, makyaj malzemeleri, parfümler... öyle her gün makyaj yapan biri de değilim üstelik.
geçen attım çoğunu kullanmadan tarihi geçmiş çoğunun. 😅
Şimdi gereksiz bir rimele bile tahammülüm yok.
hem param bana kalıyor, hem yerim işgal olmuyor. 👍😍
Herkes bir gün minimalist olacak🤣🥰
Ğyi yapmışsın canım hakkaten yoruyor insanı gereksiz olan ne varsa, bu eşya kıyafet makyaj malz ayrım olmaksızın geçerli. Ne kadar az eşya o kadar huzur, insan için de gecerli( enerji emici tipler)

Selam kızlar..
Ben bugün yatak rejimindeyim, regl oldum sonunda, hem onun ağrısı hem baş ağrısı çok kötüyüm kısacası, sabahtan işlerimi bitirdim, oğlum uyudu ben de uyudum ama ağrım geçmedi, kalkıp ilaç aldım, ayakta zor duruyorum uzandım yine..
Geçmiş olsun plemsessss sana takımdan iki bitter yanında kahve 🥰🥰

Selam kızlar..
muhteşem regl olmana sevindiğim için sakın yanlış anlama. dexday diye bir ağrı kesici var. tek kelimeyle harika eskiden baş ağrısını geçirmek için kullanmadığım ilaç kalmadı. sonra bunu önerdiler bana 15 bilemedin 20 dk içerisinde ağrı falan kalmıyor. 1 -2 parmak suya atıp eriyince içiyorsun. devlette ödemesini yapıyor. covid döneminde kullanılabilecek ağrı kesicilerden birisi.

X