menülere bakıyorum canım o zaman yazarken suyun yanına devam yazarsan bitmediğini anlarım içtinse okeyAma ben dün iki buçuk içtim menumu yazarken o ana kadar olanı yazıyorum ama 2 yazdığımda 2.5-2.5 yazdığım zaman 3 litre oluyo yatana kadar en az ben çok dikkat ediyorum şu içmeye özellikle sütüm olsun diye
çok haklısın canım bizim evde de aynısı geçerli. menülerimiz hane olarak çok hafifledi ve herkes daha rahat uyum sağladı (küçük hariç). o takviyesini noodle ile alıyor.Aylardır hiç bir şekilde, bir kaç yıldır da bazı sebepler dışında (misafir gelmesi, koktu canım çekti vs) eve beyaz ekmek sokmuyordum.
Dün bir marketin pastane bölümünde çalışan bir arkadaşımı ziyaret ettim.
Ekmek güzel koktu diyince zorla sıkıştırdı elime bir tane.
Sabah çocuklara beyaz ekmekle sucuklu tost yaparken hadi kendime de yapayım bayadır tost yemiyorum dedim.
Nasıl pişmanım anlatamam.
Sucuk midemi yaktı ki kalitesiz marka değil. İçindekilerden eminim en azından.
Şu saatte acıktım midem gurulduyor ki her gün kahvaltı yapar akşama kadar bu derece acıkmazdım.
Yani midem sağlıklı yeme sistemime alışmış, sağlıklı olmayanı reddediyor.
Çok tahıllı ekmekler beyaz ekmeğe nazaran ultra seviyede tokluk hissi veriyor. Sağlıklı olması da ayrı bir konu.
Hep okurdum ama insanın kendisinin tecrübe etmesi hayatına uygulama anlamında daha net oluyor.
Birde dün akşam eşimle de konuştuk bunu.
Akşam yemeği menümüz tavuklu salata ve cacıktı.
Eski biz olsak bu menü ancak ortaya konanlar olur, akşam yemeği gibi asla algılanmaz yanına çorba, ana yemek ve tamamlayıcı makarna/pilav tarzı bir şey olurdu.
Şimdi çoluk çocuk hepimiz bu ikisini yedik kalktık. Hiç zorlanmadan, off yeter psikolojisine girmeden bir süredir yeme içme konusunda bu haldeyiz.
Eskiden başkası bunu anlattığı zaman abartıyorum belki ama bana ütopik ve sürdürebilir bir şey değilmiş gibi gelirdi.
Hayattan zevk almayan insanlar gibi görür bir yandan da iradelerine hayran olurudum.
İnsan bir yola girdiği zaman farkındalığı artıyor sonucunda yaşam tarzı bile değişebiliyormuş.
Kilo verince geçecek bir süreç demiyorum kızlar yaşam tarzı....
Bu kadar uzun yazdım ki sizlerde kendinize uyguladığınızı evinizde ufak ufakta olsa eş ve çocuklarınıza da uygulayın. Başta çok talep görmüyorsunuz ama zamanla onlarda değişiyor. Onlarında değişmesi ailece sağlıklı olmanın yanında kilo koruma anlamında da size fayda sağlayacak.
Bir sorun yok canım ya, hafta sonu koltuk kaldırdık ondan oldu muhtemelen. Çok sağol.
Benim de %23 görünüyor, merak ettim çok fark var mı diye. Çok sağol kaptanım
Alys doğum günün kutlu olsun fıstık, sevdiklerinle nice güzel yaşlara inşallah benden sana pasta
Hoş geldin canımHeyyooo ben geldim. Spor maratonum bitti mis gibi kahve içiyorum. Hindistan cevizi yağım bitmiş onu da sipariş verdim. Bir iki güne gelir.
Pameladan bacak karın popo plank çalıştım. Üzerine oğlanla zumba yaptık. Akşam üzeri bende yürüyüş planlıyorum yağmur yagmazsaHoş geldin canım
Oh ne sporlar yaptın kız
Afiyet olsun bol yağ yaktırsın
Ben de yemek yiyip yürüyüş yapacam dışarda yürümek iyi geliyor
Şahanesin eşim maşallah yaPameladan bacak karın popo plank çalıştım. Üzerine oğlanla zumba yaptık. Akşam üzeri bende yürüyüş planlıyorum yağmur yagmazsa
Doğum günün kutlu olsun
35 yastan selamlar gencler,
cok acayipmis bu yas ya,
bir de mezunum malumunuz,
cok bilge bir insan oldum bir gunde,
oyle boyle degil...
bunu kutlayalim.
herkese benden bitter cikolata, yaninda bol kopuklu kahve
yemeyenlere ceza olarak 10 squat
Vücudu bölgesel çalıştırmak lazım yavrum yoksa şekle zor giriyor. Ac yap tabi bir yerlerden baslamak gerek. Mezurada yüzümüz gülsünŞahanesin eşim maşallah yautanıyorum sen böyle yazınca ben de bişeyler yapayım bari
Chloe bacak çalışayım yapabildiğim kadar hiç yoktan iyidir
Doğum günün kutlu olsun, kahvemi senin için içeceğim. Ben de bu eylülde 35'im. Ben 30 lu yaşları 20 lerden daha çok sevdim
Vücudu bölgesel çalıştırmak lazım yavrum yoksa şekle zor giriyor. Ac yap tabi bir yerlerden baslamak gerek. Mezurada yüzümüz gülsünbu hafta ölçüm alicaz daha
Haha ben her gün ölçüyorum neredeyseVücudu bölgesel çalıştırmak lazım yavrum yoksa şekle zor giriyor. Ac yap tabi bir yerlerden baslamak gerek. Mezurada yüzümüz gülsünbu hafta ölçüm alicaz daha
Durum bizde de böyle ceydoş. Gençler sonuçta sen ben gibi bilinçli değilller. Ama daha azaldı.çok haklısın canım bizim evde de aynısı geçerli. menülerimiz hane olarak çok hafifledi ve herkes daha rahat uyum sağladı (küçük hariç). o takviyesini noodle ile alıyor.
Iyiyim bebemm sen nörün? Eve geldim saltami yedim simdi hazirlanio cilt bakimina gidecemGonnalıııımmm napan gıııı
@Onlymemeself
inşallah bende öyle diyorum ama bakalım. sözde diyete beraber başladık. bakıyorum kendine makarna vs. pişirmiş sabah saatlerinde. neyse artık bekleyeceğiz.Durum bizde de böyle ceydoş. Gençler sonuçta sen ben gibi bilinçli değilller. Ama daha azaldı.
Arada fast food yemek istiyorlar yada dediğin noodle kaçamağı yapıyorlar. Hatta sırf makarnalı bir öğün yada kuş sütü eksik sofralar kurabiliyoruz. Ama genel anlamda algıları değişmeye başladı ki bu eşime bile ispat edemediğim bir şeydi.
Hatta oğlum dün akşam alta kata spor odası yapalım diye teklif etti.
Bu yaşta aldıkları bu bilinç uzun vade de onların da savunduğu şeyler olacak. Ona çok seviniyorum ben.
Sedulu maşallah sana kız harikasınHeyyooo ben geldim. Spor maratonum bitti mis gibi kahve içiyorum. Hindistan cevizi yağım bitmiş onu da sipariş verdim. Bir iki güne gelir.
Muhtemelen cumadan sonra alir ölçüleri A Arrietty_ kaptanim dimi kızhangi gun sahi o?
Ya ne kadar harika bir haber. Sabah erken saatlerde yapılan spor muhteşem oluyor. Resmen günü enerji dolu geçiriyorsun. Reformer a devam dimiSedulu maşallah sana kız harikasın
Bende ultra sevinçliyim spor salonları açıldı artık.
Az önce spor hocamla konuştuk hafta da 3 gün olarak başlıyoruz pazartesi günü.
Hemde sabah sabah en enerjik olduğum saatleri kaptım.
Okeeeyyy Bi daha öyle yaparım acemilik:)menülere bakıyorum canım o zaman yazarken suyun yanına devam yazarsan bitmediğini anlarım içtinse okey