Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menülere bakıyorum canım o zaman yazarken suyun yanına devam yazarsan bitmediğini anlarım içtinse okey

Son düzenleme:
çok haklısın canım bizim evde de aynısı geçerli. menülerimiz hane olarak çok hafifledi ve herkes daha rahat uyum sağladı (küçük hariç). o takviyesini noodle ile alıyor.

Ahh gecmis olsun❤

Heyyooo ben geldim. Spor maratonum bitti mis gibi kahve içiyorum. Hindistan cevizi yağım bitmiş onu da sipariş verdim. Bir iki güne gelir.
Hoş geldin canım
Oh ne sporlar yaptın kız
Afiyet olsun bol yağ yaktırsın
Ben de yemek yiyip yürüyüş yapacam dışarda yürümek iyi geliyor

Hoş geldin canım
Oh ne sporlar yaptın kız
Afiyet olsun bol yağ yaktırsın
Ben de yemek yiyip yürüyüş yapacam dışarda yürümek iyi geliyor
Pameladan bacak karın popo plank çalıştım. Üzerine oğlanla zumba yaptık. Akşam üzeri bende yürüyüş planlıyorum yağmur yagmazsa

Pameladan bacak karın popo plank çalıştım. Üzerine oğlanla zumba yaptık. Akşam üzeri bende yürüyüş planlıyorum yağmur yagmazsa
Şahanesin eşim maşallah ya utanıyorum sen böyle yazınca ben de bişeyler yapayım bari
Chloe bacak çalışayım yapabildiğim kadar hiç yoktan iyidir

Doğum günün kutlu olsun, kahvemi senin için içeceğim. Ben de bu eylülde 35'im. Ben 30 lu yaşları 20 lerden daha çok sevdim

Şahanesin eşim maşallah ya utanıyorum sen böyle yazınca ben de bişeyler yapayım bari
Chloe bacak çalışayım yapabildiğim kadar hiç yoktan iyidir
Vücudu bölgesel çalıştırmak lazım yavrum yoksa şekle zor giriyor. Ac yap tabi bir yerlerden baslamak gerek. Mezurada yüzümüz gülsün bu hafta ölçüm alicaz daha

Vücudu bölgesel çalıştırmak lazım yavrum yoksa şekle zor giriyor. Ac yap tabi bir yerlerden baslamak gerek. Mezurada yüzümüz gülsün bu hafta ölçüm alicaz daha
Haha ben her gün ölçüyorum neredeyse
Tamam tamam birazdan yemek yiyeceğim yürüyüşegitmeden chloe bacıyı yapıpgidegim
İnşallah mezura hepimizi güldürür kuzu,herkes emek veriyormaşallah

çok haklısın canım bizim evde de aynısı geçerli. menülerimiz hane olarak çok hafifledi ve herkes daha rahat uyum sağladı (küçük hariç). o takviyesini noodle ile alıyor.
Durum bizde de böyle ceydoş. Gençler sonuçta sen ben gibi bilinçli değilller. Ama daha azaldı.
Arada fast food yemek istiyorlar yada dediğin noodle kaçamağı yapıyorlar. Hatta sırf makarnalı bir öğün yada kuş sütü eksik sofralar kurabiliyoruz. Ama genel anlamda algıları değişmeye başladı ki bu eşime bile ispat edemediğim bir şeydi.
Hatta oğlum dün akşam alta kata spor odası yapalım diye teklif etti.
Bu yaşta aldıkları bu bilinç uzun vade de onların da savunduğu şeyler olacak. Ona çok seviniyorum ben.

inşallah bende öyle diyorum ama bakalım. sözde diyete beraber başladık. bakıyorum kendine makarna vs. pişirmiş sabah saatlerinde. neyse artık bekleyeceğiz.

Heyyooo ben geldim. Spor maratonum bitti mis gibi kahve içiyorum. Hindistan cevizi yağım bitmiş onu da sipariş verdim. Bir iki güne gelir.
Sedulu maşallah sana kız harikasın
Bende ultra sevinçliyim spor salonları açıldı artık.
Az önce spor hocamla konuştuk hafta da 3 gün olarak başlıyoruz pazartesi günü.
Hemde sabah sabah en enerjik olduğum saatleri kaptım.

hangi gun sahi o?
Muhtemelen cumadan sonra alir ölçüleri A Arrietty_ kaptanim dimi kız
Ya ne kadar harika bir haber. Sabah erken saatlerde yapılan spor muhteşem oluyor. Resmen günü enerji dolu geçiriyorsun. Reformer a devam dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…