Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım olsun toparlarsın sen dikkatimi çekti menülerinde meyve biraz kaçıryor mu ?Niye böyle oldu anlamadım
Bu haftaki menülerimi gözden geçirmem gerekiyor bir de sizin menüleri de daha dikkatli takip edeceğim ki bu hafta eksiye geçeyim
Kusura bakma kaptanım
Geçen hafta: 62,30
Bu hafta: 63,55
Fark: +1,25
Yüzde: -2
Resmen geçen hafta verdiğimi bu hafta geri aldım, acil neyi yanlış yaptığımı çözmem gerekiyor
Sitare55 LenaG
Eki Görüntüle 3504637
Tebrik ederim canım regle rağmen harika bir eksiŞunu yazayım @yosunlupapatya beni lafa tutuyor sonra unutuyorum
09 KASIM cumartesi :66.75
16 Kasım Cumartesi : 66.30
Fark - 450 gr
Regl oldum ve sabah aşırı bir ishal ve gazla uyandım neden anlamadım ama salıdan gelen artılar gittiği için çok mutluyum
LenaG Sitare55
Tebrik ederim canımKilo bildirimi
Geçen hafta 70
Bu hafta 69.7
Fark -300
Oran %0.428
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Sitare55 Eki Görüntüle 3504644
mens iştah açar şişlik yapar canım gider bu hafta hepsi9 kasım 83.7
16 kasım 84.0
+300 gr
Eki Görüntüle 3504653
Sitare55
LenaG
Boncuk2307
pek iyi bir hafta olmadı malesef menst donemi
Teşekkür ederim kaptanımCanım olsun toparlarsın sen dikkatimi çekti menülerinde meyve biraz kaçıryor mu ?
Tebrik ederim canım regle rağmen harika bir eksi
Tebrik ederim canım
Kıpkırmızı boncukHahahaha eşimin annesi vefat edince 10 yaşındaymış, abisi almış büyütmüş iş sahibi etmiş. Ondan İzmire göç etmişler hepsi. İzmir ordan geliyor
Hahaha abla vallahi bazen kendimden utanıyorum tekrar okuyunca sildim tekrar yazdım ayy şu an kesin kıpkırmızı olmuşumdur
Ben mesajı kaydettin anladım ablacım sen fotoğrafı mı kaydettinEşinin eniştesinin amcası ifadesini çozmeye çalışıyordum ki zincirleme isim tamlamasi yerine oturmuş profilde seni görmenin mutluluğunu yaşıyorum sözcüklerin senin yanında tatliligindan utanır. Kusura bakma tekrar bakayım diye kaydettim ama asla kimseye göstermem iyice ezberledikten sonra silerim boncukum
Teşekkür ederim canımın içiAldım kabul ettim 777 hahaha totem dua şuan ne varsa yaptım şuan hadi şimdi gelsin 60lar sonra 50ler
Ama güzel kızsın vesselam boncuğum doğruyu söylüyor Elhan abla
Tabi ki fotoğrafi kaydettim bugun yarın silerim kuzum emin ol.Ben mesajı kaydettin anladım ablacım sen fotoğrafı mı kaydettin
Teşekkür ederim canımın içi
Sorun yok ablacım silersin istediğin zaman da ben anlayamadım başta mesajdan utandım ya aklım orda kaldıTabi ki fotoğrafi kaydettim bugun yarın silerim kuzum emin ol.
Teşekkür ederim canım ❤Tebrik ederim.
Tebrikler canım.
Tebrikler canım.
Bence de hızlıca gidecek bir artı bu.
Bu kiloda çok güzel bir eksi.
Tebrik ederim canım güzel eksi. Özellikle de sana yarayan yöntemi bulman en güzeli.
Eksi gelmek iyidir, tebrik ederim canım.
Çok fazla artıda değilsin, haftaya güzel eksiler gelir kesin.
Tebrik ederim canım, güzel eksi.
Kafanı hiçbir yere vurma, eksi gelmiş olman bile güzel.
Tberik ederim canım.
Reglin artısı da var bence, haftaya güzel eksi görürsün.
Güzel eksi canım tebrik ederim.
Tuvalete gidememiş olman mutlaka etkiliyor canım, bağırsaklar için rahatlatıcı bir şeyler bulman lazım.
Takımlara hoşgeldin diyelim o zaman.
Tebrik ederim canım.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.
Başlangıcın hayırlı olsun.
Başlangıcın hayırlı olsun canım.
Bu kiloda bu eksi, şapka çıkartıyorum.
Umarım sorunun ne olduğunu bulursun canım ama bence geçici bir artı bu.
Tebrik ederim canım, regle rağmen güzel bir eksi.
Espriye güldüm bitanem plato denen bir şey var ya tam da onu yaşiyorsun benim başıma çok geldiği için biliyorum. Hiç dert etme geçici bir durum.
Yenge nasıl amca oluyor onu cozmeye çalışıyordumSorun yok ablacım silersin istediğin zaman da ben anlayamadım başta mesajdan utandım ya aklım orda kaldı
Aynı durumu yaşıyorumNiye böyle oldu anlamadım
Bu haftaki menülerimi gözden geçirmem gerekiyor bir de sizin menüleri de daha dikkatli takip edeceğim ki bu hafta eksiye geçeyim
Kusura bakma kaptanım
Geçen hafta: 62,30
Bu hafta: 63,55
Fark: +1,25
Yüzde: -2
Resmen geçen hafta verdiğimi bu hafta geri aldım, acil neyi yanlış yaptığımı çözmem gerekiyor
Sitare55 LenaG
Eki Görüntüle 3504637
Canım tebrik ederim güzel bir eksi gelmişEki Görüntüle 3504556
Geçen hafta (pazar günü) 89.7
Bugün 89.2
Fark 0.5 kg
Oran % 0.55
LenaG Boncuk2307 @Mthn83
Abla çok kıstığın için olabilir mi ? Belki vücut kendini korumaya almıştır tabi yine de eksi gelmiş tebrik ediyorum
Sağol canımgezegenfeza başınız sağolsun abla