Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Muhtemelen cumadan sonra alir ölçüleri A Arrietty_ kaptanim dimi kız

Ya ne kadar harika bir haber. Sabah erken saatlerde yapılan spor muhteşem oluyor. Resmen günü enerji dolu geçiriyorsun. Reformer a devam dimi
Onu sordum geçen hafta aradığımda. Biz direkt reformer ile başlayalım bölgesel incelmek istiyorum diye.
Reformer ile bizim yaptığımız antremanın yarısı kadar sonuç alırsınız dedi. Pazartesi daha detaylı sorarım nedenini.
Büyük ihtimalle yağları yakmak anlamında diyecektir.

Yeni yaşın hayırlı günler ve güzellikler getirsin musmutlu ol inşeAllah bir ömür

selam :)
ceydos biliyorsun erkeklerde metabolzima hızı kadınlara göre daha fazla, yakmış demek ki, oh sana da azim olur

merhabalar;
şööyle bir 1. sayfayı inceledim yeniler var, tanıdık isimleri görmek sevindirdi
acaba beni aranıza alır mısınız free takılsam , normale dönme çalışmaları başladı , ofis aktif hale gelebilir 2-3 kg versem fena olmaz. 3 kg nedir ki diyenlere sesleniyorum doğum sonrası 20 kg verdim ama son 3 kg zooorrrr.

ramazan dolayısıyla 60 a düşmüştüm 1 kg daha verim dedim ama ramazan bitti
ben 1 kg aldım, en son geçen hafta 61 küsürdüm ama hatırlamıyorum bu cuma tekrar tartılayım.

öhöm A Arrietty_ sedulu H3RA_ ben dönebilir miyim hala eşli mi bilmiyorum ama free takılsam eşimi de etkilememiş olurum eğer ki kabul edilirsem.
buradayken daha çok yürüyüş bandını kullanıyordum ramazandan beri hak getire binmedim o aletin üstüne

Buyurun kahveye açık hava da misss gibi yağmur yağdı kokusu kaldı
Ay ne güzel bir ortam, betonlar arasında kalmış biri olarak kıskandım afiyet şeker olsun
Sağlıklı beslenme tam olarak dediğin gibi hayat stili aslında. Mesela zayıflamak istiyoruz hemen aklımıza diyetler geliyor ama çok yanlış. Diyeti değil sağlıklı besinleri hayatımıza entegre etmeliyiz. Eskiden her anlamda çok yaşardım. Çok alırdım, çok yerdim, çok harcardım... baktım ki sonu yok ve mutlu olmuyorum. Herşeyin çoğunu azaltıyorum şimdi. Yemeğin de, aldıklarımın da. Yediğim şeyleri de sağlıklı şeylerden seçiyorum. Eşim hep bi arıza çıkarıyor sebze yemeklerine vs ama ben yine de yapıyorum mesela. Bazen yiyor bazen yemeyeceği tutuyor dışardan söylüyor ya da atıştırmakla geçiriyor. Şu an hayatında görmediği bir kiloya çıktı, sürekli göbeğini tutup bu ne ya diyor ama henüz eritmek için bir çabası yok. Bence insana bir anda dank ediyor, onun da dank edince beraber akşam sebzelerimizi salatalarımızı yiceğimizi düşünüyorum.

geçen gün eski listeleri kurcalarken ismine gözüm takıldı. nerede bizim kız ne yapıyor acaba diye içimden geçirdim. seni göreceğimeymiş. hoşgeldin canım yeniden aramıza. başlangıç hedef kilosu belirtirsen hemen listelere dahil ediyorum seni.

tanıdık geldi, benim eşim bir ara birayı artırmıştı ve bira göbeği çıktı, şimdi azaltmış çoğu zaman içmiyor diyor ki bu göbek niye gitmedi. aaaa dedim birayı kesince göbeğin gideceğini mi sandın öyle kolay mı göbek eritmek
ama içmiyorum ki diyor hala ve eritmek için de bir çabası yok kendiliğinden gidecek sanıyor

Eskiden her anlamda çok yaşardım. Çok alırdım, çok yerdim, çok harcardım... baktım ki sonu yok ve mutlu olmuyorum. Herşeyin çoğunu azaltıyorum şimdi. Yemeğin de, aldıklarımın da
Minimalist yaşam candır ya
Benim evim sade gerekli olanlar var, gerçi bekar evi ama olsun evli de olsam bu şekilde minimalist takılırdım. Ama anamın evi oyyhhhh o kadar çok eşya var ki üç ev dolar, İnan fiziken ruhen mental olarak yoruluyor nsan. Sadelik candır

Hoş geldin canım

süpresin, kalp kelabe
çok özledim burayı, sohbeti, hepinizi

başlangıç kg: 62
hedef kg :58

ne yapayım pandemi evden çalışma oğlum derjen günlerim geçiyor sen nasılsın

Benimki de aynısı hala biranın koladan daha yararlı olduğunu savunup, kola mı içeyim diyor. ikisi de kilo yapıyor ve zararlı en azından azalt diyorum. Bu sefer gidip şarap alıyor. alkol ciddi anlamda ödem yapıyor vücutta bir de. Aman faydalı bir şey sevdiğini görmedim ki ben adamın
Aynen öyle
Benim evim sade, az eşyam var. Diğer türlü eşyaya hizmet ediyorsun ne anlamı var. Hemen işimi yapıp kendime vakit ayırmak daha değerli. Ben kendime çok alışveriş yapardım. Kıyafetler, makyaj malzemeleri, parfümler... öyle her gün makyaj yapan biri de değilim üstelik.
geçen attım çoğunu kullanmadan tarihi geçmiş çoğunun.
Şimdi gereksiz bir rimele bile tahammülüm yok.
hem param bana kalıyor, hem yerim işgal olmuyor.

Selam kızlar..
Geçmişi bitirdim, çok birşey yokmuş yine şükür :)
Ben bugün yatak rejimindeyim, regl oldum sonunda, hem onun ağrısı hem baş ağrısı çok kötüyüm kısacası, sabahtan işlerimi bitirdim, oğlum uyudu ben de uyudum ama ağrım geçmedi, kalkıp ilaç aldım, ayakta zor duruyorum uzandım yine..

süpresin, kalp kelabe
çok özledim burayı, sohbeti, hepinizi

başlangıç kg: 62
hedef kg :58

ne yapayım pandemi evden çalışma oğlum derjen günlerim geçiyor sen nasılsın
bizde de durumlar pek farklı değil sürekli evde oturuyorum. yeniden aldıklarımı vermeye çalışıyorum. zor bir taşınmadan sonra dayanamadım bende dönüş yaptım.

Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, fit yılların olsun canım, iyi ki doğmuşsun

Herkes bir gün minimalist olacak
Ğyi yapmışsın canım hakkaten yoruyor insanı gereksiz olan ne varsa, bu eşya kıyafet makyaj malz ayrım olmaksızın geçerli. Ne kadar az eşya o kadar huzur, insan için de gecerli( enerji emici tipler)

Geçmiş olsun plemsessss sana takımdan iki bitter yanında kahve

muhteşem regl olmana sevindiğim için sakın yanlış anlama. dexday diye bir ağrı kesici var. tek kelimeyle harika eskiden baş ağrısını geçirmek için kullanmadığım ilaç kalmadı. sonra bunu önerdiler bana 15 bilemedin 20 dk içerisinde ağrı falan kalmıyor. 1 -2 parmak suya atıp eriyince içiyorsun. devlette ödemesini yapıyor. covid döneminde kullanılabilecek ağrı kesicilerden birisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…