Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol canım, ses etme 1 kare yedim, nasıl iyi geldi anlatamam 🤭 özlemişim sanırım 😄
İki taneye izin varmış kız ben hiç yemedim bu süreçte (profiterol olayım var bi kere🤣) o yüzden bi tane daha yiyebilirsin
İyi gelmesine sevindim 🥰 şifa olsun ballım😘
Okuldan geldim çok acıktım gelir gelmez yemeğimi yedim ( 1 saat önce yemek faslını bitirdim)

Günün bundan sonrası çilekli smoothie olur
Hoş geldin ablacım, afiyet olsun sen de erken bitirmişsin ne güzel. Yeme olayını erken bitirmek büyük rahatlık ya mideyi zorlamıyoruz ne güzel hafif ve ferah oluyor insan🥰
Sence streç sarayım mı basen ve göbeğe şimdi cıkcam yürüyüşe 🤣

İki taneye izin varmış kız ben hiç yemedim bu süreçte (profiterol olayım var bi kere🤣) o yüzden bi tane daha yiyebilirsin
İyi gelmesine sevindim 🥰 şifa olsun ballım😘

Hoş geldin ablacım, afiyet olsun sen de erken bitirmişsin ne güzel. Yeme olayını erken bitirmek büyük rahatlık ya mideyi zorlamıyoruz ne güzel hafif ve ferah oluyor insan🥰

Sağol canım.. 1 tane yetti, paketi yemeyeyim diye bıraktım 😂

Bence sarma ya, hiç sağlıklı bulmuyorum onu, hem Alys ın dediği gibi allerjik bir sorun da yaşayabilirsin.. İyisi kendine tayt al sen, termal tayt diye geçiyor sanırım..

Sağol canım.. 1 tane yetti, paketi yemeyeyim diye bıraktım 😂

Bence sarma ya, hiç sağlıklı bulmuyorum onu, hem Alys ın dediği gibi allerjik bir sorun da yaşayabilirsin.. İyisi kendine tayt al sen, termal tayt diye geçiyor sanırım..
Yettiyse yeme tabi sonra duramayabikirsin 🤣🤣
Sarmıyorum üç dk içinde de çıkmayı planlıyorum
Avm ye yürüyerek gidip ayakkabı falan bakcam sonra yürüyerek gelcem inşallah yağmura yakalanmazsam 🤣🤣
Akşama görüşürüz inşallah 🥰

Naylona plastiğe alerjin yoksa sar

Minimalist evlerden konuşmuşsunuz, hep özeniyorum ama yapamadım hiç.. Eşyam çok fazla, neyi nasıl azaltsam bilemedim.. Yapanlar biraz fikir verirse sevinirim 🤭
Ne kadar az eşya o kadar çok huzur bence.. Hem çok iş de çıkmaz ya, bir yerden başlamam lazım benim de. :KK51:

Evet hele de cocuklu evde inan minimalizm hayat kurtariyor.

Benim cocuklar evde kosturup dururlar hic sorun olmaz, dusecek carpacak esya yok 😭

Arada dekorasyon esyalarina ozeniyorum, cocuklar biraz daha büyüsünler diyorum sonra.

Bence yapmak gereken bir seye ihtiyacin oldugunu dusunuyorsun, almak istiyorsun ya, 1 ay beklet o ihtiyacini. 1 ay sonra da hala ayni seyi dusunuyorsan o zaman al. Bir de gecici kullanim icin alacagin seyleri kirala veya 2. Elden bulmaya calis. Bu sekilde alimi azaltirsin.

Elden cikarma olayi ise baska bir baslik. O konuda ben kiyamam normalde. Ama bir gun delilik gelir, o gun her seyi atarim o ayri (bu kisim genelde esimin eşyaları ile alakali oluyor nedense 🤣)

Evet hele de cocuklu evde inan minimalizm hayat kurtariyor.

Benim cocuklar evde kosturup dururlar hic sorun olmaz, dusecek carpacak esya yok 😭

Arada dekorasyon esyalarina ozeniyorum, cocuklar biraz daha büyüsünler diyorum sonra.

Bence yapmak gereken bir seye ihtiyacin oldugunu dusunuyorsun, almak istiyorsun ya, 1 ay beklet o ihtiyacini. 1 ay sonra da hala ayni seyi dusunuyorsan o zaman al. Bir de gecici kullanim icin alacagin seyleri kirala veya 2. Elden bulmaya calis. Bu sekilde alimi azaltirsin.

Elden cikarma olayi ise baska bir baslik. O konuda ben kiyamam normalde. Ama bir gun delilik gelir, o gun her seyi atarim o ayri (bu kisim genelde esimin eşyaları ile alakali oluyor nedense 🤣)

Büyük eşyalarla sorunum yok çünkü fazla değiller.. Ama mutfak eşyaları, giysiler nedense fazla geliyor hep.. Daha yeni kaç poşet toplayıp ihtiyacı olanlara gönderdim ama hiç değişiklik yok gibi🤦‍♀️
Herşey gözüme batar oldu ya 😄

Büyük eşyalarla sorunum yok çünkü fazla değiller.. Ama mutfak eşyaları, giysiler nedense fazla geliyor hep.. Daha yeni kaç poşet toplayıp ihtiyacı olanlara gönderdim ama hiç değişiklik yok gibi🤦‍♀️
Herşey gözüme batar oldu ya 😄

Kullandigin seylerse sorun yok aslinda, ben de cok kucuk ev esyasi kullanirim, ama kullanmadigimi da direk birine hediye ederim veya 2. Ele gonderiririm.

Kiyafette nasil cok oluyor ya, ben bakmayi severim ama almak icin cok zorlanirim. Bir tek yazlik kiyafetleri kolayca alabiliyorum, yazi cok sevdigim icin.

Minimalist evlerden konuşmuşsunuz, hep özeniyorum ama yapamadım hiç.. Eşyam çok fazla, neyi nasıl azaltsam bilemedim.. Yapanlar biraz fikir verirse sevinirim 🤭
Ne kadar az eşya o kadar çok huzur bence.. Hem çok iş de çıkmaz ya, bir yerden başlamam lazım benim de. :KK51:
Azaltmayı çok severim yakın olsak gelirdim atmaya valla :KK48: bak şöyle bir yazı buldum

Evet. Üşenmeyin. İndirin o dolabı. Alıp da son 1 yıldır hiç dokunmadığınız şeyler, bir nedenle sizin işinizi görmüyor, mutlu etmiyordur. İlk başta biraz zor gelebilir ama acımayın; son bir yıldır giymediyseniz, muhtemelen önümüzdeki yıl da giymeyeceksinizdir. İyi durumda olanları yıkayın, ütüleyin, onarın ve sizden daha fazla ihtiyacı olan birilerine verin. Verdiğiniz giysilerin nesini sevmediğinizi de bir yere not edin: tam olmuyordu, kumaşı rahatsız geldi, desenini sevmedim vs. diye. Daha sonra bu listeye de ihtiyacınız olacak.
Alıntıdır:KK68:

merhabalar;
şööyle bir 1. sayfayı inceledim yeniler var, tanıdık isimleri görmek sevindirdi :KK36:
acaba beni aranıza alır mısınız free takılsam , normale dönme çalışmaları başladı , ofis aktif hale gelebilir 2-3 kg versem fena olmaz. 3 kg nedir ki diyenlere sesleniyorum doğum sonrası 20 kg verdim ama son 3 kg zooorrrr.

ramazan dolayısıyla 60 a düşmüştüm 1 kg daha verim dedim ama ramazan bitti :KK48:
ben 1 kg aldım, en son geçen hafta 61 küsürdüm ama hatırlamıyorum bu cuma tekrar tartılayım.

öhöm A Arrietty_ @sedulu @neutral ben dönebilir miyim :KK23::KK51: hala eşli mi bilmiyorum ama free takılsam eşimi de etkilememiş olurum eğer ki kabul edilirsem.
buradayken daha çok yürüyüş bandını kullanıyordum ramazandan beri hak getire binmedim o aletin üstüne :KK20:
Hosgeldin canım 🥰

Buz gibi çilekli smoothie keyfi 😍

Eklentiler

• 20210601_172454.jpg
    20210601_172454.jpg
    132,8 KB · Görüntüleme: 17
Hatunlar, yağmur yağacak gibi yagmadan hemen bi koşu yürüyüp gelmek istiyorum. Chloe yi gelince yapcam artık önce bölgesel çalışıp yürüyeyim demiştim ama neyse.
SORUM şu, basen ve göbek bölgemi stresle sarıp yürümek işe yarar mı
Dün biraz baktım da bi sonuca varamadım
Bizim topiğin dadlu kızları bilir Didim🥰
selam annem yapmıştı onu bir süre göbeği çok çıkkın diye acayip küçülmüştü ama beli soğuk alıyordu sürekli o yüzden bırakmak zorunda kaldı birde öyle bişey yapacaksanız muhakkak evde kullanın dışarıda şıp şıp su akıyor paçalardan aşağı :KK70:

Ben şöyle yapıyorum kıyafetlerim ve eşyalarım için; bunu en son ne zaman giydim ya da kullandım diye düşünüyorum eğer cevap çok uzun süreye çıkıyorsa veriyorum. Sık kullandığım şeyleri atmıyorum tabi ki. Ama böyle yaparak azaltıyorum baya.

canım çok sıkkın yaaa. biliyorsunuz kocişkomla aynı diyeti uyguluyoruz. benden gram gram o da lütfen giderken ondan kilo kilo gidiyor. sabah işe gitmeden önce baskül fotosu çekmiş, bana yollamış az önce nispet yapar gibi 2 günde -2,5 kg gördü.

Kilosu cok mu ? Ilk baslarda sudan kaybedip hizli eksiliyordun ,gerci erkeklerin bunyesi hep oyle ye ye cop gibi😅

X