Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ne guzel kocalariniz var kiymetini bilmiyonuz,

ya kilo almak icin spora giden bir kocaniz olsaydi
stres yapar kilo verir, uykusunu alamaz kilo verir, bir ogun atlar sekeri duser

Benim kocamla carpisisrlar yemekten kalkar sanki doymadım diye bi okdardaha aperatif yer ,ogun az uzasa elleri titremeye basliyor ,ama hala fit

aedenli canim ben termal tayt giyip çıkıyorum yürüyüşe sipir sipir akiyo eve geldiğimde aynı etkiyi yapar diye dusunuyorum strec de ve bacaklarım olctugum kadarıyla incelemiş mutlu oldum deneyebilirsin
Ayyy teşekkür ederim kızlar işe yarıyor olmasına çok sevindim. Zaten günlük yürüyüş yapıyoruz ama etkisini daha fazla göstermesi açısından bu yöntem faydalıysa çok mutlu oldum. Akşam evde bi yarım saat deneyeyim minnoş bedenim alerjik reaksiyon göstermezse yarın yürüyüşe böyle giderim
Teşekkür ederim

Bahtsız Bedevi oldum ben bugün
Yağmur yağmadan çıkayım dedim
Çıktım nasıl soğuk, dedim aedenli yirmi dk sonra ısınmış olursun kızım yürü, yürüdüm dehset rüzgar çıktı. Uçuracak neredeyse, dedim kızım birazdan durur devam, devam ettim üstüne bi de yağmur yağdı
Doğa bana bi mesaj verdi ama alamadım
Pes etmedim 10 bin adım yaptım geldim, teşbihte hata olmaz fare yavrularına benzedim
Hasta olmasam bari

Saat 15.00 te yemiştim öğlen akşam hepsi bir arada yarın saat 11 12 ye kadar birşey yemiyeceğim
Farketmez ablacım zaten kalori olarak da yüksek bir menün var. Erken yesen bile fazla. 1800-2000 kalori arası toplam yediklerin. Bir de 4 yumurta çok olmuş bence.

Hemen sıcak bi yeşil çay yap ya da ihlamur varsa mis gibi için ısınır

Bu kaymaklar sana artı olarak geri dönmesin canım.suyunda sporunda güzel olmuş
Menumu yazayım
Sabah 2 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir cay
Ogle 1 kase yoğurt
Akşam 2 tane tavuk göğüs sis ızgara
Su 3 lt olacak
Spor u sonra ekleyim
A Arrietty_ sedulu @neutral @Ceydos
Gayet güzel Ayşecim biraz az geldi sadece gözüme afiyet olsun
Bana yumurtadan ziyade Karpuz ve kaju çok geldi.Bunlarla eksi çıkarsan bravo diyeceğim valla abla Afiyet olsun
Ekmeği diyetisyenin mi İkiye çıkardı noram afiyet olsun

Sagol kuzum dukan atak yapiyorum cumaya kadar ilk kez böyle bir gün geçirdim şuna bak karb ilk kez bu kadar az kalori olarak da az kalmışım

Eklentiler

• Screenshot_20210601-194523_FatSecret.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 19
Selam kızlar ben ufak bir yürüyüş yaptım yağmur bastırmadan. Yemekte yedim hemen eve gelince artık kendime vakit ayırıp pedikür yapacağım
BEn de bütün gün bakım yaptım. Kaş, bıyık, saç, ayak, el, vücut ne varsa bakımdan geçirdim. Pozitif bir gündü benim için.

Normalde 6 dilim kuşum. Her öğün 2 dilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…