- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
ne guzel kocalariniz var kiymetini bilmiyonuz,
ya kilo almak icin spora giden bir kocaniz olsaydi
stres yapar kilo verir, uykusunu alamaz kilo verir, bir ogun atlar sekeri duser
Saat 15.00 te yemiştim öğlen akşam hepsi bir arada yarın saat 11 12 ye kadar birşey yemiyeceğimVaryemez abla 4 yumurta çok olmuş bence bir gün için. Akşam yumurtasız da olurmuş bence.
selam annem yapmıştı onu bir süre göbeği çok çıkkın diye acayip küçülmüştü ama beli soğuk alıyordu sürekli o yüzden bırakmak zorunda kaldı birde öyle bişey yapacaksanız muhakkak evde kullanın dışarıda şıp şıp su akıyor paçalardan aşağı
Ayyy teşekkür ederim kızlar işe yarıyor olmasına çok sevindim. Zaten günlük yürüyüş yapıyoruz ama etkisini daha fazla göstermesi açısından bu yöntem faydalıysa çok mutlu oldum. Akşam evde bi yarım saat deneyeyim minnoş bedenim alerjik reaksiyon göstermezse yarın yürüyüşe böyle giderimaedenli canim ben termal tayt giyip çıkıyorum yürüyüşe sipir sipir akiyo eve geldiğimde aynı etkiyi yapar diye dusunuyorum strec de ve bacaklarım olctugum kadarıyla incelemiş mutlu oldum deneyebilirsin
Farketmez ablacım zaten kalori olarak da yüksek bir menün var. Erken yesen bile fazla. 1800-2000 kalori arası toplam yediklerin. Bir de 4 yumurta çok olmuş bence.Saat 15.00 te yemiştim öğlen akşam hepsi bir arada yarın saat 11 12 ye kadar birşey yemiyeceğim
Hemen sıcak bi yeşil çay yap ya da ihlamur varsa mis gibi için ısınırBahtsız Bedevi oldum ben bugün
Yağmur yağmadan çıkayım dedim
Çıktım nasıl soğuk, dedim aedenli yirmi dk sonra ısınmış olursun kızım yürü, yürüdüm dehset rüzgar çıktı. Uçuracak neredeyse, dedim kızım birazdan durur devam, devam ettim üstüne bi de yağmur yağdı
Doğa bana bi mesaj verdi ama alamadım
Pes etmedim 10 bin adım yaptım geldim, teşbihte hata olmaz fare yavrularına benzedim
Hasta olmasam bari
Ben bi defa denedim. Basim döndü. Bi acayip oldum. Tovbe ettimBilmiyorum belki vardır şimdi uzun yürüyeceğim avm de ayakkabı falan da bakcam
O streç işini yarım saatlik yürüyüşte deneyeceğim ablam
Ihlamur var mı bilmiyorum bakayım bi, olmadı nane limon kaynatayım çok severim yami yamiHemen sıcak bi yeşil çay yap ya da ihlamur varsa mis gibi için ısınır
Niye kız baş dönmeis neden yapar kiBen bi defa denedim. Basim döndü. Bi acayip oldum. Tovbe ettim
Bu kaymaklar sana artı olarak geri dönmesin canım.suyunda sporunda güzel olmuşSabah: aç karna 1 litre su
Kahvaldi:
2 dilim tb ekmek
Kaymak.
Yarım dilim peynir
Cay.
Oglen:
2 köfte
Bol salata
16:30
Aksam
2 yumurtadan bol yelekli omlet
Bolca salata.
Su: 3 litre
Spor:
110 suguat- 18 puan
200 ip - 66 puan
Adim' 7000 şimdilik fotoyu Aksam atarak paylaşırim daha erken
@Ceydos A Arrietty_ @neutralsedulu
Gayet güzel Ayşecim biraz az geldi sadece gözüme afiyet olsun
Bana yumurtadan ziyade Karpuz ve kaju çok geldi.Bunlarla eksi çıkarsan bravo diyeceğim valla abla Afiyet olsunKahvaltı
2 yumurta (1 yk zeytinyağı +acı biber )
2 yk lor peyniri
7 zeytin
7 kaju 2 ceviz
4 dilim karpuz
Ara
200 ml kuşburnu çayı
Öğle/Akşam ( 15.00 -15.30)
5 yk pırasa yemeği
2 yumurta( tereyağda )
3 yk süzme yoğurt
4 dilim karpuz
1 salatalık
1 soğan
1 maden suyu
Elim kadar pide
Ara
300 ml çilekli smoothie
5 kaju 2 kare bitter (10 gr)
Su en az 2 lt olur
Ekmeği diyetisyenin mi İkiye çıkardı noram afiyet olsunSElamlar
Kahvaltı öncesi 2 gün kurusu 400 ml su
10.00
1 Küçük kapya- 1 küçük soğan- 1 yumurta omlet
70 gr kadar peynir
7-8 y. Zeytin
2 dilim çavdar
1 kupa tek şekerli çay
14.30
2 tam ceviz
1 elma
17.30
200 gr tavuk göğsü
Yeşil salata
Yarım kase yoğurt
2 maden suyu, 3 lt su ( suya devam)
Spor
9500 adım 285 p
40 dk ty 100p
Toplam 385p
A Arrietty_sedulu @neutral @Ceydos @aysunayy
Eki Görüntüle 2862238
Sagol kuzum dukan atak yapiyorum cumaya kadar ilk kez böyle bir gün geçirdim şuna bak karb ilk kez bu kadar azBu kaymaklar sana artı olarak geri dönmesin canım.suyunda sporunda güzel olmuş
Bana yumurtadan ziyade Karpuz ve kaju çok geldi.Bunlarla eksi çıkarsan bravo diyeceğim valla abla Afiyet olsun
Ekmeği diyetisyenin mi İkiye çıkardı noram afiyet olsun
BEn de bütün gün bakım yaptım. Kaş, bıyık, saç, ayak, el, vücut ne varsa bakımdan geçirdim. Pozitif bir gündü benim için.Selam kızlar ben ufak bir yürüyüş yaptım yağmur bastırmadan. Yemekte yedim hemen eve gelince artık kendime vakit ayırıp pedikür yapacağım
Yaa o zaman çok yorum yapmıyım dukan hakkında hiç bilgim yok canım.Sagol kuzum dukan atak yapiyorum cumaya kadar ilk kez böyle bir gün geçirdim şuna bak karb ilk kez bu kadar azkalori olarak da az kalmışım
Normalde 6 dilim kuşum. Her öğün 2 dilim.Bu kaymaklar sana artı olarak geri dönmesin canım.suyunda sporunda güzel olmuş
Bana yumurtadan ziyade Karpuz ve kaju çok geldi.Bunlarla eksi çıkarsan bravo diyeceğim valla abla Afiyet olsun
Ekmeği diyetisyenin mi İkiye çıkardı noram afiyet olsun
Bilmiyom ki ama dedigin olabilir. Ben strec sarmistim. E English_teacherrr in dedigi tayt bilmiyorum o memnunmusNiye kız baş dönmeis neden yapar ki
Çok terletti de vücudun çok tuz kaybetti ondan mı ki
Şaşırdım
Valla alın kiz bacaklariniz da sorun varsa süper terletiyoBilmiyom ki ama dedigin olabilir. Ben strec sarmistim. E English_teacherrr in dedigi tayt bilmiyorum o memnunmus