sen işteysen daha az konuşulur merak etmeCanlarim herkese iyi geceler
yarin gorusuruz. Fazla konusmayin. Isten dondukten sonra bide 1 saat gecmis yapmim
Olur ama sürece sadık kalırsan. Ben aralıkta 70.95 i görmüştüm. O zaten dönüm noktam oldu.Yaaa hiç o kiloda olmadım o kdr hedefime yok 63-64yeter diyorum şuan için ama sizle birlikte neden olmasın diyorum sonra inşallah isteyen herkese nasip olur
Aynı ben, a formlu elbiseler kadar zayıf göstereni yok, benim de belim ince, ama Kalça ve özellikle basenler kocamanbenim bu kilolarda bile bacaklar miniye müsait değil
Bende boydan belden oturtmalı elbiselerle saklayabiliyorum kilomu
En kilolu halimde bile S/M giyebiliyorum
Elbise giydiğimde herkes zayıflamışsın sen der, ertesi gün pantolon giydiğimde şaşırırlar
Ama şu anda her halimle zayıflamışsın sözlerini duyuyorum
Tavsiyelerini dinlicem sonuç olarak sağlıklı bir beden istiyoruz hepimizde etrafımda söylediklerine pişman edicem çok insan var ve hesap verme duygusu benimde çok frenliyo gerçekten umarım buradaki herkes hedefine ulaşır ben bir arkadaşıma bile tavsiye ettim gruba katılması için oda hevesli baklm karar verirse inşallah eşli yarışlara katil az birliktesen işteysen daha az konuşulur merak etme
Olur ama sürece sadık kalırsan. Ben aralıkta 70.95 i görmüştüm. O zaten dönüm noktam oldu.
Sana tek tavsiyem buradan uzak kalma, paylaşımların düzenli olsun. Menüleri takip et kendine menüler oluştur, spor yapanların rakamlarını dikkate al. Daha önce pazartesi başlayıp 2/3 güne bıraktığım diyet serüvenlerim olurdu. 6 aydır buradayım ve motivasyonum hiç düşmedi.
Kaptanlara vereceğim hesap yüzünden masada yenen pizzaya dönüp bakmadığım salata otladığım günler oldu
Aynı ben, a formlu elbiseler kadar zayıf göstereni yok, benim de belim ince, ama Kalça ve özellikle basenler kocaman
Bugun geçtiğimiz 3 günü telafi etmem lazım, oglum da kreşe gitmemek için pazarlık yaptı. Yağmur falan dinlemeyecegim, yürütücem disaridagünaydın kızlar
Kontrol tartı günümüz. Lütfen fotoğraflı bildirim yapmayı unutmayın.
Ayrıca adım challenge günümüz. bugün atılan her adım 2 kat puan demek
Puanlarınız çoğalsın ve eş yarışına katılmak istiyorsanız harika bir fırsat değerlendirin mutlaka.
Emzirmeden dolayı şu an var gibi, ama seneye olmayabilirsende de mi gogus yok yoksa
Darısı bana inşallah
1 ay sonra sende 70olabilirsinDarısı bana inşallah
Ya senin boyun da uzun şuan varya manken gibi görünüyorsundur eminim at sende bi ara fotoEmzirmeden dolayı şu an var gibi, ama seneye olmayabilir
Emzirmeden dolayı şu an var gibi, ama seneye olmayabilir
Benim tüm kilolar basenlere yığılmış durumda, ama belim çok inceldi. Ölçüm ile beraber foto atarımYa senin boyun da uzun şuan varya manken gibi görünüyorsundur eminim at sende bi ara foto
Ödemdir bencedeEki Görüntüle 2860987
Cuma 58.90
Bugün 59.15
Fark 0.25
Hedef 58.5
Cumaya kadar halledicem kızlar kaçamağım yok çünkü ödemdir diye düşünüyorum
A Arrietty_sedulu CEYDOS ve tüm periler
Regl den dolayidir.Gecen cuma: 63.8
Bu pazartesi:64.2
Fark: +0.4
Cuma hedef: 63.0
Umarim regldendir
Harikasın krakerim
Ayy inşallah kurban bayramına 70olmak istiyorum bayram tam ne zaman bilmiyorum o ayrı da:)1 ay sonra sende 70olabilirsin27 nisanda başladım ben de
Oo çok iyi sonuç canım
Artık az gitmesi normaldir noram
Tebrik ederim güzel gidiyorsun canım
Kız 300 gram az mı
Sen bugün vücudunu şaşırt bi bakalım cumaya değişir belki
Sabah wc yapıldı dün akşam epey erken kapatıldı yemek işi sonuç güzel olmuş beğendim ama hedefimi değiştirmiyorum
A Arrietty_H3RA_ CEYDOS
Eki Görüntüle 2860976
Sen halledersin kaptanımEki Görüntüle 2860987
Cuma 58.90
Bugün 59.15
Fark 0.25
Hedef 58.5
Cumaya kadar halledicem kızlar kaçamağım yok çünkü ödemdir diye düşünüyorum
A Arrietty_sedulu CEYDOS ve tüm periler
Kaçamak yapmadıysan reglden olması mümkün canım önümüzde 4 gün var daha verirsinGecen cuma: 63.8
Bu pazartesi:64.2
Fark: +0.4
Cuma hedef: 63.0
Umarim regldendir
Çok güzel canım kurtlar uluyacak dediyse Ceydosum uluruz evelallah
19 temmuz başlama tarihiAyy
Ayy inşallah kurban bayramına 70olmak istiyorum bayram tam ne zaman bilmiyorum o ayrı da:)