- 24 Aralık 2020
- 481
- 2.605
- 42
56.15 olarak düzelt istersen
Kiz bi an 59 sandım yüreğime iniyordu dedim arti 3 kilo neee sonra yanlış olduğunu anladım
HahahahaKiz bi an 59 sandım yüreğime iniyordu dedim arti 3 kilo neee sonra yanlış olduğunu anladımharikasın
Bende görünen bu şekilde, eklememişsin yani... Unuttun büyük ihtimalle.selamlar,
uyanınca 2 taze kayısı
sabah => 2 haşlanmış yumurta + peynir + yeşillik + domates + salatalık + 1 tb etimek
ara => sade türk kahvesi
ara => yarım dilim ananas + yeşil çay
akşam 17:30 => tavuk ızgara yağsız 3 küçük parça + semizotu yemeği + salata
su 3,5 litre
A Arrietty_sedulu H3RA_ CEYDOS
spor yaptığım dk/ adet puan Tempolu Yürüyüş 40 100Adım 6100 183bisiklet 25 100eliptik 30 150bölgesel 45zor+50 kolay 15total 548
Bugun binamızı bi abla temizliyor. Hem oğlum hem de ben bağırırsın böyle ne düşünür
bunu denesinler bence ne gülmüştüm buna
korkma sakın yemem seni
pazartesi tartısının amacı hasar kontrolü yapmak zaten. cumaya vereceğine bende inanıyorum.Eki Görüntüle 2860987
Cuma 58.90
Bugün 59.15
Fark 0.25
Hedef 58.5
Cumaya kadar halledicem kızlar kaçamağım yok çünkü ödemdir diye düşünüyorum
A Arrietty_sedulu CEYDOS ve tüm periler
hem regl hem de dolma çarpması yaşıyorsun. cumaya kadar hallolur dikkat edersenGecen cuma: 63.8
Bu pazartesi:64.2
Fark: +0.4
Cuma hedef: 63.0
Umarim regldendir
bende pek severim robadan elbiseleri kusur falan bırakmıyor insanda.benim bu kilolarda bile bacaklar miniye müsait değil
Bende boydan belden oturtmalı elbiselerle saklayabiliyorum kilomu
En kilolu halimde bile S/M giyebiliyorum
Elbise giydiğimde herkes zayıflamışsın sen der, ertesi gün pantolon giydiğimde şaşırırlar
Ama şu anda her halimle zayıflamışsın sözlerini duyuyorum
selam aynen bende baktım unutmuşum demekki bundan sonra double bakcamBende görünen bu şekilde, eklememişsin yani... Unuttun büyük ihtimalle.
Paylaşım yapınca kontrol edersen tekrar yaşanmaz böyle bir problem
uyan zombim cuma 67,4 idin +200 gr var baskülde. Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım cuma bildirimin.
iki elbise ile sınırlımısın. eğer öyle ise krem rengi olan daha güzel durmuş. ama daha farklı alternatiflerde bak derim.Kızlar 2 elbıse baktım bana fıkır verın sünnet düğünümüz için ya acaıp kararsızım
Soldaki diğerine göre daha iyi benceKızlar 2 elbıse baktım bana fıkır verın sünnet düğünümüz için ya acaıp kararsızım
çocuğu varsa güler geçerBugun binamızı bi abla temizliyor. Hem oğlum hem de ben bağırırsın böyle ne düşünür
Delirmiş bunlar ayol der valla
bence krem olanıKızlar 2 elbıse baktım bana fıkır verın sünnet düğünümüz için ya acaıp kararsızım
Bende oyumu krem olandan yana kullanıyorumKızlar 2 elbıse baktım bana fıkır verın sünnet düğünümüz için ya acaıp kararsızım
3 tür geziyorum. Pandemıden sanırım hep eskı modeller var. Yenı gzuel bısey yok en oluru dedıklerım bu ıkısıiki elbise ile sınırlımısın. eğer öyle ise krem rengi olan daha güzel durmuş. ama daha farklı alternatiflerde bak derim.
Evet o elbıse de renk secenegı yok işte. Bu renk var sadece. Cok koyu renklerde ıstemıyorum acıkcasıSoldaki diğerine göre daha iyi bence
Mor ya da parlament mavisi tonlarında birşey yok mu beyaz tenlisin içinde ışıl ışıl olursun
Ya da ördek başı yeşili bordo gibi koyu renkler içinde açık renkli durursun
Açık renkler seni kapatır daha boz bir hava oluşturur
Mesela sarı elbise teninle aynı tonda devam etmiş gibi geldi
Yani tonsürton gibi
Vala benim yapmadığım şey değil.ay bir video vardı bulsamda atsam siz bebeli annelere
Aynı onun yaptığını yap sende tepinerek ağla, susup seni izlemeye başlayacaktır. Annem kafayı sıyırdı diye