Evet başlayacağım çok devam ettiremesemde ketojenik hakkında fikrim olur en kötü ihtimalde.Ödemdir bencedehalledeceginede eminim.
Ketojenik beslenmeden bahsetmistin dün. Ne yaptin? Baslayacak misin?
evet armut tipli kadınlarız bizAynı ben, a formlu elbiseler kadar zayıf göstereni yok, benim de belim ince, ama Kalça ve özellikle basenler kocaman
Teşekkür ederimOo çok iyi sonuç canım
Artık az gitmesi normaldir noram
Tebrik ederim güzel gidiyorsun canım
Kız 300 gram az mı
Sen bugün vücudunu şaşırt bi bakalım cumaya değişir belki
Ah bende görmek çok isterim bu sonuçları ya.Çok güzel kaptanım
Sen halledersin kaptanım
Kaçamak yapmadıysan reglden olması mümkün canım önümüzde 4 gün var daha verirsin
Çok güzel canım kurtlar uluyacak dediyse Ceydosum uluruz evelallah
Haha valla 6rakamini gorunce içim kıpır kıpır oldu neyalan soyleyim dahada varmış aslında böyle devam edersem olur neden olmasın insallah19 temmuz başlama tarihi
Çok rahat olursun kız 68 de sen ona
memeli ama memesiz canlılar grubuna giriyoruz bizsende de mi gogus yok yoksa
11 yıl önce emzirme olayını bitiren bir kadın olarak şimdikinin yarısı kadar olacak diyebilirim :))Emzirmeden dolayı şu an var gibi, ama seneye olmayabilir
memeli ama memesiz canlılar grubuna giriyoruz biz
aynen dün kızımla yaptık aynı şakayıbazi erkeklerin bile benden fazla memesi var
senin spor hocasina sorsana, buyutur muyuz bir sekilde,
benim yakisikliya sormayayim ayip olmasin
ay bir video vardı bulsamda atsam siz bebeli annelereTam yarım saattir oğlum gidelim diye kapının önünde ağlıyor sesi gidecek beni dinlemiyor.
Ben yapardım bunu ve çocuk bana bakar kendi derdini unuturduay bir video vardı bulsamda atsam siz bebeli annelere
Aynı onun yaptığını yap sende tepinerek ağla, susup seni izlemeye başlayacaktır. Annem kafayı sıyırdı diye
daha iyi işte hepsini yiyemezsinSevimli kahvaltım
6 dk sonra ders başlıyor yine yarım kalır
Benim kahvaltı 40 60 dk ya kadar bölük pörçük devam eder
Ben yapardım bunu ve çocuk bana bakar kendi derdini unuturdu
Çok işe yarayan bir yöntem
Ama arkasından dikkatini hemen başka şeylere çevirmek gerekiyor
daha iyi işte hepsini yiyemezsin
diyetisyen bana özellikle ramazanda çorbanı iç kalk 15 dk oyalan derdi
sen 2. kısıma geçene kadar beyin "ben doydum sen hayırdır" diyecek :))
şimdi hep oradan vereceksin sorunlu bölge en son incelmeye başlar derlerBenim tüm kilolar basenlere yığılmış durumda, ama belim çok inceldi. Ölçüm ile beraber foto atarım