Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Vaayy baya iyi vermişsin yine verirsin elbet. İstikrarlı gidiyorsun menülerinde bebek
vermeyle ilgili sıkıntım yok bazen hızlı bazen yavaş gidiyor. sıkıntım azıcık bırakınca hooop geri gelmeleri.bu gördükleriniz sadece 2 yıllık neredeyse hayatım böyle aldım verdim ben seni yedim ilerliyor.

Ayyy sedu maşallah sana

Ahahah ben izmirlıyım, sen trakyalı gel roman oynayalım

Yokkk be bira dan o

Burda 90 san 60 a nasıl düşülür adlı çalışma. Gobek nasıl sarkma yok demı sende
Göbekte sarkma olmadi canım çatlakta olmadi iyi toparlardım vücudu nemlendirerek. Alt göbek çalışıyorum ama onun etkisi var sarkma olmamasında. Az bir şey kaldı biraz daha toparladim mi tam düz olacak göbek.
Onu bunu geç te sen ne yedin yavrum öyle bugün o menü ne ? Bu şekilde vücut tabi ki vermez kilo çünkü yedigin anca bazal metabolizmaya gidiyor.

Dogru söylemiştin ceydos. Peki buna doktorlar bir çözüm bulamadılar mi yani kan değerinde aksaklık var mi ?

Afiyet olsun canim nasil aksam yemeksiz duruyorsunnn

Pilatesi yanlis hesaplamissin yine

Regl şişkinliğim hayırlı olsun dün akşam salata dışında bişey yemediğim halde bu sabah yine fazla geldim inşeAllah cumaya kadar kalmaz. 2 güne kadar olurum diye tahmin ediyorum ama bakalım
Bu hafta boyle olsun kuzum ya. Sebebi belli demekki obur haftaya guzel eksiyle gelecen
Bende sabah cuma hedefimin altina dustum ama bugun yogun spor yaptigim icin artacak azcik ama olsun cumaya daha var.
no stresss bebegimm

Yaaa ne yapayım canim sen söyle..takim cok fena hepsi hele klanlar yiyecek bizi
Bir hafta normal beslen ama dikkat edip porsiyon küçülterek diğer hafta tekrar yaparsın detoksunu
Ketoda yağ yiyip karbonhidrat almıyorsun o yüzden vücut bulabildiğim yağı takıyor ama ben çok sürdürülebilir olduğunu düşünmüyorum dediğin gibi kısa vadeli paketler olabilir
Diyet için Arzum Shake diye bişi aldım..blender gibi meyve vs karısım yapmak için...neler karıstırıp lezzetli ve diyet bi karısım yapabilirim fikirleri aliim
Yeşil elma salatalık dereotu havuç Allah ne verdiyse ama şahane tarifler var nette sevdiğin tatları katıştırabilirisn
Dün de 16.30 yemeyi kapatmıştım
Bundan önceki günler 17.00 de artık bünyem alıştı yarın saat 11.00 e kadar hiçbirşey aramam
Ben gibi yani bence en güzel beslenme şekli
evet olmadı @istanbulin den sonra
35.000 sınırlarında kaldı genelde.
ama yeni kızlar çok hırslı bunu okuyunca birilerinin kıracağını düşünüyorum
Şahane adımmış gerçekten benim ilk hedef hergün 15.000 adım ama 40.000 şahaneymiş onu da deviririz birgün
Sabah: protein bar
Oglen: 1 dilim karpuz ve kk beyaz peynir
Aksam: tavuklu salata
Aralarda kahve
A Arrietty_ sedulu @neutral CEYDOS Asi Matmazel
Bebeğim menün kısa ve öz olmuş burdan bakınca bişey yememiş dersin ama içerik güzel doyurucu olmuştur

O pilates puanini yanlis kodladi aklina galiba ondan.
Tuhaf bir gun de demis,
ya ben de daha sıkayim, daha duzenli olayim derken daha kotu yapiyorum bu ara...

Regl zamani fazla istah normal ya. Ama akşamın cok kacmis, gunduz keske biraz izin verseydin kendine.

Regl zamani bitter veya kakao da ekle menune, mutluluk hormonu salgilatir hafiften modunu yukseltir.

Bu hafta boyle olsun kuzum ya. Sebebi belli demekki obur haftaya guzel eksiyle gelecen
Bende sabah cuma hedefimin altina dustum ama bugun yogun spor yaptigim icin artacak azcik ama olsun cumaya daha var.
no stresss bebegimm
Bende stress yapamam ya çalışıyorum tatlım ama yarışdan dolayı biraz takılıyor kafama dur bakalım cumadan kendini belli etmişti zaten artık bu hafta düzen girer diye unuyorum

Bende stress yapamam ya çalışıyorum tatlım ama yarışdan dolayı biraz takılıyor kafama dur bakalım cumadan kendini belli etmişti zaten artık bu hafta düzen girer diye unuyorum

Aslinda regl zamani daha cok kalori yakiyoruz, iyi bir sey yani
O yüzden biraz sisligine katlanalim, cumaya bir seyin kalmaz

Hergun boyle degılımki seduş. Yanı yıyorum aslında ben ya. Çoğunuzdan fazla yıyorum hatta bence. Bugun bısey yemedım evet ama cıdden pasar gunlerı gek oğüne alıskınım ben: kahvaltıyı gec ve bıraz saglam yaptıgımdan arada bır meyve falan yetıyor. Tabıkı hafta ıcı bu sekılde beslnmeyecegım.
göbegı sarkmadan kurtarman harıka olmus. Ben ıkıncı dogumdan sonra ozellklle cok sarktı sanki ya. İlk doğumdan olan catlaklada bırlesınce sarkık derı gıbı ay sınır bozuyor
Bu kiz beni oldurecek ya. Anorexia baslangici goruyorum sende esmeriiim valla korkuyorum
Allah korusun kız. Normalde boylemı yıyorumki
Afiyet olsun canim nasil aksam yemeksiz duruyorsunnn

Pilatesi yanlis hesaplamissin yine
Ay evet ya valla pılatesin puanı ters kodlanmıs bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…