Tekrar olursun sen kaptanım. Maşallah fıstık fıstıkinsan hiç mi foto çekilmez ya ne zor buldum bunları
2019 haziran*********************************2019 eylül**************************** 2020 haziran
Eki Görüntüle 2860835 Eki Görüntüle 2860836 Eki Görüntüle 2860834
Peki eski halinle şimdiki arasında kaç kg fark var ?işte iplerin koptuğu nokta orası ondan sonra ++++ gelmeye başladım. hani herkes görsün de benim yaptığım hataları yapmasın diye paylaştım canım yoksa tövbe ağzıma sürmem daha
Selam canım siyahla bacak çalıştım evet sarı ile kol çalışmıştım hafif geldi kırmızı ile yaptım bende çok zorlamadan da normal yapılan ile arasında fark.oldugunu gördüm baya yandı bacaklarım ve kollarım bende yeni aldım bakalım işe yarayacakmiselam E English_teacherrr direnç bandı diyince hemen bir sorayım dedim ben bu hafta aktüel ürünlerinden direnç bandına denk geldim aldım daha önce hiç kullanmadım yada kimsede denk gelipte elime almışlığım yok
3 çeşit var siyah olan bile bayaa esnek hiç zorlamadı bacağımı acaba dandikte ondan mı baya zorlaması gerekmez mi emin olamadım zahmet olmazsa bir aydınlatsan beni
soruyu sordum ama sonra geçmişin tümünü okuyunca aynı direnç bantları olduğunu gördüm
yarın çalışırken bacaklar için siyahla bir yapayım uzun zaman belki çok yaptıkça yorar çok teşekkürler
Gelir inşallah diye düşünüyorumE English_teacherrr
V vesikaliyarim
Mahi57
caroline84
O okuyan_e
naparsiniz? Sabah eksi gelecekmi hele bi soyleyin?
Ben de ilk başladığımda aralıklı oruç yapiyodum cok faydasını gördüm şu 2 3 gündür erken kapatıyorum günü yeniden başladım umarım sende de çok işe yarar canimya inşallahh inşallahhh
aralıklı oruca başladım ben dün hiç şaşmadan çok şükür götürdüm 2 gündür tartıda da görürsem yarın ne mutlu bana
sporumu da artırmaya çalışıyorum üst bacaklarım inceldi gözümle bile anlaşılıyor yuppiii
2019 yılında 80 kg alarmların çaldığı dönemPeki eski halinle şimdiki arasında kaç kg fark var ?
Ay bende
izinler iyi gelmiyor diye ondan dedim canım. o fotoda izne ayrılmıştım ben. takıma giremiyordum taşınma vs. +20 kg ile geri döndüm
Yaaa korktumizinler iyi gelmiyor diye ondan dedim canım. o fotoda izne ayrılmıştım ben. takıma giremiyordum taşınma vs. +20 kg ile geri döndüm
evet canım fotolu olacak.merhabalar :)
yarın sabahta cuma gibi resimli tartı paylaşıyoruz değil mi??
moralini bozmayayım ama bende öyle diyordum. kimse yolumdan döndüremez. ben etkilenmem bak ne oldu...Yaaa korktumama bundan sonra hayat tarzım değişti sanırım artık benim dikkat etmesem dile dikkat etmem gerek ömür boyu bunu anladım bıraktığım anda yeniden fazlası ile alırım potansiyel var
Ozaman ben olene kadar burdayimizinler iyi gelmiyor diye ondan dedim canım. o fotoda izne ayrılmıştım ben. takıma giremiyordum taşınma vs. +20 kg ile geri döndüm
Yaa ben bi düşüneyim bunu daha hedefe bile ulaşamadım gerçi demoralini bozmayayım ama bende öyle diyordum. kimse yolumdan döndüremez. ben etkilenmem bak ne oldu...
bende buradayım yanlız değilsin. koptuğum anda işler değişiyor .Ozaman ben olene kadar burdayim
bunları da yemeseydin. sen kendine işkence ediyorsun.Sabah domates salatalık, 50 gr peynır, 7 zeytın , ceyrek sımıt
Ara turk kahvesı
Ara :1 avuc cerez
Aksam 1 bardak ayran
su 2 lt
Adım 100 puan
30 dk pılates 120 puan
bıleklıği takamadım şarjı bıtmıs. Şarja taktım uyudum bugun tuhaf bırgun
asena87
Vaayy baya iyi vermişsin yine verirsin elbet. İstikrarlı gidiyorsun menülerinde bebek2019 yılında 80 kg alarmların çaldığı dönem
2020 yılı fotoda 61,4 kg takımdan taşınmak için ayrıldığım zaman
şimdi 73,6 kg.
Ayyy sedu maşallah sanaAy sonu fotosu olsun güncel halim bakalım bir sonraki ay ne olacak
Eki Görüntüle 2860758 Eki Görüntüle 2860759
Bu eskilerde Aralık ocak ayı muhtemelen
Eki Görüntüle 2860762
Ahahah ben izmirlıyım, sen trakyalı gel roman oynayalımYok yavrum eşim izmirli ben baba tarafından trakyaliyim
Yokkk be bira dan oİzmirde öyle evet genelde ince bacak var. Kordonda bol bol yürüyüp sonra midye kokoreç yedikleri için göbek var bence
Burda 90 san 60 a nasıl düşülür adlı çalışma. Gobek nasıl sarkma yok demı sendeBak bak asıl bomba halim burada oğlan 1 yaşında ben kaç kilo olduğumu bilmiyorum salmışım kendimi
Heyy gidi heyy nereden nereye hala bu fotoğrafa bakıp ben olduğuma inanamıyorum
Eki Görüntüle 2860775
Ceydoş kahvaltı cok kaçtı sanki simit falan. Pazar gunlerı boyle oluyor nıyeyse aksam yemegı hıc canım ıstemıyorbunları da yemeseydin. sen kendine işkence ediyorsun.