Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam E English_teacherrr direnç bandı diyince hemen bir sorayım dedim ben bu hafta aktüel ürünlerinden direnç bandına denk geldim aldım daha önce hiç kullanmadım yada kimsede denk gelipte elime almışlığım yok :olamaz:
3 çeşit var siyah olan bile bayaa esnek hiç zorlamadı bacağımı acaba dandikte ondan mı baya zorlaması gerekmez mi emin olamadım zahmet olmazsa bir aydınlatsan beni :-)

soruyu sordum ama sonra geçmişin tümünü okuyunca aynı direnç bantları olduğunu gördüm :KK70:

yarın çalışırken bacaklar için siyahla bir yapayım uzun zaman belki çok yaptıkça yorar çok teşekkürler :KK52:
Selam canım siyahla bacak çalıştım evet sarı ile kol çalışmıştım hafif geldi kırmızı ile yaptım bende çok zorlamadan da normal yapılan ile arasında fark.oldugunu gördüm baya yandı bacaklarım ve kollarım bende yeni aldım bakalım işe yarayacakmi 😍 sen hangi hareketleri yapıyorsun bant ile varmi bi video yada hareket önerin kol.ve bacaklar icin

ya inşallahh inşallahhh :KK73:

aralıklı oruca başladım ben dün hiç şaşmadan çok şükür götürdüm 2 gündür tartıda da görürsem yarın ne mutlu bana :KK70:

sporumu da artırmaya çalışıyorum üst bacaklarım inceldi gözümle bile anlaşılıyor yuppiii
Ben de ilk başladığımda aralıklı oruç yapiyodum cok faydasını gördüm şu 2 3 gündür erken kapatıyorum günü yeniden başladım umarım sende de çok işe yarar canim

izinler iyi gelmiyor diye ondan dedim canım. o fotoda izne ayrılmıştım ben. takıma giremiyordum taşınma vs. +20 kg ile geri döndüm
Yaaa korktum 🤭 ama bundan sonra hayat tarzım değişti sanırım artık benim dikkat etmesem dile dikkat etmem gerek ömür boyu bunu anladım bıraktığım anda yeniden fazlası ile alırım potansiyel var 🤣

Yaaa korktum 🤭 ama bundan sonra hayat tarzım değişti sanırım artık benim dikkat etmesem dile dikkat etmem gerek ömür boyu bunu anladım bıraktığım anda yeniden fazlası ile alırım potansiyel var 🤣
moralini bozmayayım ama bende öyle diyordum. kimse yolumdan döndüremez. ben etkilenmem bak ne oldu...

Sabah domates salatalık, 50 gr peynır, 7 zeytın , ceyrek sımıt
Ara turk kahvesı
Ara :1 avuc cerez
Aksam 1 bardak ayran

su 2 lt
Adım 100 puan
30 dk pılates 120 puan
bıleklıği takamadım şarjı bıtmıs. Şarja taktım uyudum bugun tuhaf bırgun
asena87 asena87
bunları da yemeseydin. sen kendine işkence ediyorsun.

Ay sonu fotosu olsun güncel halim bakalım bir sonraki ay ne olacak
Eki Görüntüle 2860758 Eki Görüntüle 2860759
Bu eskilerde Aralık ocak ayı muhtemelen
Eki Görüntüle 2860762
Ayyy sedu maşallah sana
Yok yavrum eşim izmirli ben baba tarafından trakyaliyim
Ahahah ben izmirlıyım, sen trakyalı gel roman oynayalım😂
İzmirde öyle evet genelde ince bacak var. Kordonda bol bol yürüyüp sonra midye kokoreç yedikleri için göbek var bence 😀😀
Yokkk be bira dan o😂😂
Bak bak asıl bomba halim burada oğlan 1 yaşında ben kaç kilo olduğumu bilmiyorum salmışım kendimi 😀
Heyy gidi heyy nereden nereye hala bu fotoğrafa bakıp ben olduğuma inanamıyorum
Eki Görüntüle 2860775
Burda 90 san 60 a nasıl düşülür adlı çalışma. Gobek nasıl sarkma yok demı sende

X