15 günlük thealing destekli ketojenik eğitimi tarzında bir çalışma olacakmışH3RA_ Login • Instagram
Gir bir incele sayfayı istersen. Ben katı beslenme tarzını yapamıyorum. Yapabilirsen çok sağlıklı ama benim yaşam biçimime uygun değil maalesef.
ben karacanın cook plusından aldım. Buz kırıcı özelliğide var çok pahalıda değilbence iyi bir marka al ben B'li marketten ucuz diye fakirin aldım. çokta memnun değilim. bozulsun diye bekliyorum.
Ayran olarak içebiliyorsan o şekilde de tüketebilirsin ya da cacık ve gibiteşekkürler
Çok sevmem ama yağ yakimini hızlandırıyor yerim.
su orucu bile yumurta orucundan daha basit geliyor banaH3RA_ keto ile ilgili basit bilgiler burada. yumurta orucu dediğimiz olay ketoya hızlı başlangıç sağlamakta.
Eki Görüntüle 2860692 Eki Görüntüle 2860693 Eki Görüntüle 2860690 Eki Görüntüle 2860691
250 ml şişelerdir kesinSana o zevki yasatirmiyim2. Sisem bitti. Yatana kadar 3 mu icsem 4 mu icsem diye dusunuyordum oyuzden yazmadim daha
tabiki bende geçen yıldan foto bulayım full keto idi diyetim o zaman. kendin karar ver.yani incelmede daha fazla oluyor dimi
yorumlarda bir kadın, genç kızlık yaşlarımda bile ayda 2.5 kg dan fazla veremezdim bu diyetle 15 günde 6 kg vermiş
ona bakmak hiç aklıma gelmedi. bir araştırayım.ben karacanın cook plusından aldım. Buz kırıcı özelliğide var çok pahalıda değil
yok yok omlette yapabilirsin nasıl istiyorsan iş 6 yumurta 105 gr peynir ve her yumurta başına 1 çorba kaşığı tereyağı kullanmaktan geçiyor.su orucu bile yumurta orucundan daha basit geliyor bana
Oğluma hamile kalana kadar haşlanmış yumurta yiyemedim
Doğurunca yine bıraktım diyetle başladım biraz
Omlet tarzıda oluyor mu bu ketojenik beslenemde haşlama şartı yok dimi
500ml250 ml şişelerdir kesin
tabiki bende geçen yıldan foto bulayım full keto idi diyetim o zaman. kendin karar ver.
ona bakmak hiç aklıma gelmedi. bir araştırayım.
yok yok omlette yapabilirsin nasıl istiyorsan iş 6 yumurta 105 gr peynir ve her yumurta başına 1 çorba kaşığı tereyağı kullanmaktan geçiyor.
Fazla karb yok ki bence gayet güzel olmuş.Simdi yazayim da abarttiysam soyleyinAksam yemeği yemeyi unutmusum ne zamandır bugun yediğim abarti gibi geldi..
Sabah kalkınca aksamdan suya koyduğum 2 gun kurusu ve 400 ml su
Kahvaltı
Kiymali domates
1 dl tb ekmegi
Minik süzme peynir
3 dl kasar
4 zeytin
Salatalik
4 badem
Ara
4 cig badem
Aksam 17.30
1 kepce k.mercimek corbasi
Evdeki sebzeleri fırına attim 1 tabak yedim (patlıcan kuru soğan sarimsak patates nohut z.yagi kekik tuz )
1 koca bardak ayran..
Karbon fazla oldu evet evet Aksam demi...
O yüzden yuruyuse cikayim da simdiden 2 saat yürüyeyim bugun
A Arrietty_sedulu H3RA_ CEYDOS noram
Ay sonu fotosu olsun güncel halim bakalım bir sonraki ay ne olacak
Eki Görüntüle 2860758 Eki Görüntüle 2860759
Bu eskilerde Aralık ocak ayı muhtemelen
Eki Görüntüle 2860762
Evet canimmerhabalar :)
yarın sabahta cuma gibi resimli tartı paylaşıyoruz değil mi??
Bak bak asıl bomba halim burada oğlan 1 yaşında ben kaç kilo olduğumu bilmiyorum salmışım kendimi
Heyy gidi heyy nereden nereye hala bu fotoğrafa bakıp ben olduğuma inanamıyorum
Eki Görüntüle 2860775
Katı derken herşeyin karbına bakmak, hesap yapmak zor gelir bana. Tembel insanım ben. Yoksa aç kalmadığın kesin. Kendine güveniyorsan başla bence.15 günlük thealing destekli ketojenik eğitimi tarzında bir çalışma olacakmış
biraz ilgi alanımada giriyor aslında katılayım ben bu gruba ilgime çekti baya
bende hep katı ve zor gözüyle baktım hep ama diyetisyenim hiç öyle değil dedi.
Günaydın kızlar iyi pazarlar ❤ yürüyüşümü yaptım üstüne de bölgesel çalıştım direnc bantlariyla süper oldu bide kahvaltımı yaptım oooh daha ne
Ben de okuyorum sabahtan beri cozebilirsem yapmak isterim15 günlük thealing destekli ketojenik eğitimi tarzında bir çalışma olacakmış
biraz ilgi alanımada giriyor aslında katılayım ben bu gruba ilgime çekti baya
bende hep katı ve zor gözüyle baktım hep ama diyetisyenim hiç öyle değil dedi.
En sevdiğim salataSElamlar
Bugünkü menüm
10.30
1 dilim çavdar ekmeği
1 haş. Yumurta
50 gr peynir
Yeşil ve siyah zeytin
Domates salatalık
Kırmızı- yeşil biber
1 bardak tek şekerli çay
14.00
5 adet ceviz
2 gün kurusu
250 ml süt
18.30
100 gr ton balıklı salata
Yoğurtlu biber kavurması (kızartma değil)
Eki Görüntüle 2860798
19.30
2 kuru incir
1 kupa Yeşilçay
3.5 litre su ve 2 adet maden suyu içildi.
Spor
30 dk chloe 300p
15 dk pameli 150 p
10 dk wallsit 200p
2 dk plank 40p
11000 adım 330p
Toplam: 1020p
sedulu A Arrietty_ H3RA_ CEYDOS aysunayy
Eki Görüntüle 2860801
E English_teacherrr
V vesikaliyarim
Mahi57
caroline84
O okuyan_e
naparsiniz? Sabah eksi gelecekmi hele bi soyleyin?
Senin kadar olmasa da yavrum yapıyoruz bir şeyler
Aynen öyle canım kilo gerçekten yaşlandırıyor. Darısı sizlerin başınaoyyy maşallaaahhhyüzü göremediğim için annesi kızı diyebilirim
kilo ne kadar çökertiyor gerçekten insanı çok çok tebrik ederim daim olsun inşallah mükemmel görünüyorsun
Vay vay vay ceydos hanım bi kadeh alir miydinizinsan hiç mi foto çekilmez ya ne zor buldum bunları
2019 haziran*********************************2019 eylül**************************** 2020 haziran
Eki Görüntüle 2860835 Eki Görüntüle 2860836 Eki Görüntüle 2860834
aynı soru sorulmuş geçmişten okuyunca gördüm çok teşekkürler :)Evet canim
amiiiiiinnn inşallah hepimiz çıtır olalım albüm yapalım takımaAynen öyle canım kilo gerçekten yaşlandırıyor. Darısı sizlerin başına
işte iplerin koptuğu nokta orası ondan sonra ++++ gelmeye başladım. hani herkes görsün de benim yaptığım hataları yapmasın diye paylaştım canım yoksa tövbe ağzıma sürmem dahaSenin kadar olmasa da yavrum yapıyoruz bir şeyler
Aynen öyle canım kilo gerçekten yaşlandırıyor. Darısı sizlerin başına
Vay vay vay ceydos hanım bi kadeh alir miydiniz
Kizzzz ne hossun ne guzelsin beeeinsan hiç mi foto çekilmez ya ne zor buldum bunları
2019 haziran*********************************2019 eylül**************************** 2020 haziran
Eki Görüntüle 2860835 Eki Görüntüle 2860836 Eki Görüntüle 2860834
Supersin bebemmm. Boyle devammya inşallahh inşallahhh
aralıklı oruca başladım ben dün hiç şaşmadan çok şükür götürdüm 2 gündür tartıda da görürsem yarın ne mutlu bana
sporumu da artırmaya çalışıyorum üst bacaklarım inceldi gözümle bile anlaşılıyor yuppiii