Dimi bu fotograf ibretlik duruyorEvrim geçirmişsin resmen
Kız daha fazlayım orada elbise siyah ondan. Ben o fotodan sonra spora başlamıştım ve orada tartıldım 85 kiloydum.Hay masallah canim75-80 arasi varsin sen orda ne guzel kilo vermişsin yaaaa
Kesin abla 90 varımSedulu soldaki resimde 90 kilo var misin ?
Senden de bekliyorum bi before afterDegisime bak yaw
Ev yapımı 1 bardak miktarınca yoğurt yemeni tavsiye ederim yağ yakmak için öneriliyor30 mayıs menü:
Sabah 8:30 da - 2 dilim çavdar ekmek
1 kaşık kaymak
Yarım dilim peynir
Cay
Ara 13:00 da
Kiraz 1 ceviz
Aksam:
17:00
50 gram haşlanmış dana eti.
2 yumurta (1 kaşık tereyağ ve iki küçük yumurta)
Bolca salata
3 litre su
Spor:
500 ip atlama- 165 puan
100 suguat- 16 puan
7000 adim - 210 puan
Toplam- 391 puan
A Arrietty_sedulu H3RA_
CEYDOS
Aha menüyü okudum dedim ceydos buna yazmadan duramazsu içme olur mu bağırsaklarında kalsın ne yedinse
Sana o zevki yasatirmiyimsu içme olur mu bağırsaklarında kalsın ne yedinse
Valla harikasın diyecek başka bise yokBak bak asıl bomba halim burada oğlan 1 yaşında ben kaç kilo olduğumu bilmiyorum salmışım kendimi
Heyy gidi heyy nereden nereye hala bu fotoğrafa bakıp ben olduğuma inanamıyorum
Eki Görüntüle 2860775
Sende yolla before afterini bakalım son hallerine yavrum benden daha fazla kilo verdin senValla harikasın diyecek başka bise yok
En son attığımın harici yokkiSende yolla before afterini bakalım son hallerine yavrum benden daha fazla kilo verdin sen
Muhteşem yaa valla bakakaldım kizlar hakli bacakların cok guzelDimi bu fotograf ibretlik duruyorbi daha o kiloya dönmeyeceğim diye
Kız daha fazlayım orada elbise siyah ondan. Ben o fotodan sonra spora başlamıştım ve orada tartıldım 85 kiloydum.
Normalde nette yazılan listede ekmek yok ancak Bn kabak detoksu yapmıyorum akşamı hafif geçirmek için o tarifi yaptım kendime :)Cok begendim
Sabah ekmek, ogle yulaf 2 farkli ogunde oldugu icin fazla geldi gozume. Tek ogunde sinirlamani oneririm karbonhidrati. Yulaf ve ekmegi donusumlu kullan bence menulerinde. Aksam ogunune bayildim
Sabahki ekmeklere bisey surmedin mi. Yanindakiler az geldi, ekmegi 1 e indirip tereyag surebilirsin. Bol peynir ve yesillikle daha guzel olabilir. Aksam nedense olmamis gibi. Yumurta ve et birlikte fazla diye düşünüyorum.
Fazla gelmedi bana. Nohutu anlamadim
Kabak detoksunda ekmek var miydi?
Detoks olarak bilemiyorum ama menun guzel.
Haziran 2020 gibi kendim diyet denemiştim ama pek başarılı olamamistim. Eylül 2020 gibi 14. Takim vardı oraya 80 kg gibi katılmıştım orası kapandı. Ekim 2020 ortasında bu takıma geldim 77.5 kg yanlış hatırlamıyorsam. Bu takımda baya azimli gittim 6 ayda hedeflediğim kiloya ulaştım mezun oldum. Ama ben sadece diyet yapmadım çok sıkı spor programıyla gittim. Şimdi eski kıyafetlerime rahat bir şekilde sığıyorum. Hamile kalmadan önceki halime döndümMuhteşem yaa valla bakakaldım kizlar hakli bacakların cok guzeltam ne kadar surede verdin canim.
yani incelmede daha fazla oluyor dimiketonun amacı vücuda yakıtı karbonhidrattan değil yağdan sağlamak. sen bünyene karbonhidrat sokmadığın için metabolizma birikmiş yağları kullanmaya başlıyor. böylece yağ oranın düşüyor.
Olmaz mi kız vardı tabi. Spor selülit için birebir çözüm
teşekkürlerEv yapımı 1 bardak miktarınca yoğurt yemeni tavsiye ederim yağ yakmak için öneriliyor
Hangisi canim bakayim hemenaysunayy canım ben 299₺ ye aldım buzda kırıyor hem
Darisi grupca başımıza insallahHaziran 2020 gibi kendim diyet denemiştim ama pek başarılı olamamistim. Eylül 2020 gibi 14. Takim vardı oraya 80 kg gibi katılmıştım orası kapandı. Ekim 2020 ortasında bu takıma geldim 77.5 kg yanlış hatırlamıyorsam. Bu takımda baya azimli gittim 6 ayda hedeflediğim kiloya ulaştım mezun oldum. Ama ben sadece diyet yapmadım çok sıkı spor programıyla gittim. Şimdi eski kıyafetlerime rahat bir şekilde sığıyorum. Hamile kalmadan önceki halime döndüm