Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ev yapımı 1 bardak miktarınca yoğurt yemeni tavsiye ederim yağ yakmak için öneriliyor

Dimi bu fotograf ibretlik duruyor bi daha o kiloya dönmeyeceğim diye

Kız daha fazlayım orada elbise siyah ondan. Ben o fotodan sonra spora başlamıştım ve orada tartıldım 85 kiloydum.
Muhteşem yaa valla bakakaldım kizlar hakli bacakların cok guzel tam ne kadar surede verdin canim.

Normalde nette yazılan listede ekmek yok ancak Bn kabak detoksu yapmıyorum akşamı hafif geçirmek için o tarifi yaptım kendime :)

Muhteşem yaa valla bakakaldım kizlar hakli bacakların cok guzel tam ne kadar surede verdin canim.
Haziran 2020 gibi kendim diyet denemiştim ama pek başarılı olamamistim. Eylül 2020 gibi 14. Takim vardı oraya 80 kg gibi katılmıştım orası kapandı. Ekim 2020 ortasında bu takıma geldim 77.5 kg yanlış hatırlamıyorsam. Bu takımda baya azimli gittim 6 ayda hedeflediğim kiloya ulaştım mezun oldum. Ama ben sadece diyet yapmadım çok sıkı spor programıyla gittim. Şimdi eski kıyafetlerime rahat bir şekilde sığıyorum. Hamile kalmadan önceki halime döndüm

yani incelmede daha fazla oluyor dimi
yorumlarda bir kadın, genç kızlık yaşlarımda bile ayda 2.5 kg dan fazla veremezdim bu diyetle 15 günde 6 kg vermiş

Darisi grupca başımıza insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…