Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

30 mayıs menü:

Sabah 8:30 da - 2 dilim çavdar ekmek
1 kaşık kaymak
Yarım dilim peynir
Cay

Ara 13:00 da
Kiraz 1 ceviz

Aksam:
17:00
50 gram haşlanmış dana eti.
2 yumurta (1 kaşık tereyağ ve iki küçük yumurta)
Bolca salata

3 litre su

Spor:
500 ip atlama- 165 puan
100 suguat- 16 puan
7000 adim - 210 puan
Toplam- 391 puan

A Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_
CEYDOS CEYDOS
Ev yapımı 1 bardak miktarınca yoğurt yemeni tavsiye ederim yağ yakmak için öneriliyor

Dimi bu fotograf ibretlik duruyor 😀 bi daha o kiloya dönmeyeceğim diye

Kız daha fazlayım orada elbise siyah ondan. Ben o fotodan sonra spora başlamıştım ve orada tartıldım 85 kiloydum.
Muhteşem yaa valla bakakaldım kizlar hakli bacakların cok guzel🤣🤣🧿🧿 tam ne kadar surede verdin canim.

Cok begendim ✌️

Sabah ekmek, ogle yulaf 2 farkli ogunde oldugu icin fazla geldi gozume. Tek ogunde sinirlamani oneririm karbonhidrati. Yulaf ve ekmegi donusumlu kullan bence menulerinde. Aksam ogunune bayildim ✌️

Sabahki ekmeklere bisey surmedin mi. Yanindakiler az geldi, ekmegi 1 e indirip tereyag surebilirsin. Bol peynir ve yesillikle daha guzel olabilir. Aksam nedense olmamis gibi. Yumurta ve et birlikte fazla diye düşünüyorum.

Fazla gelmedi bana. Nohutu anlamadim 🤔

Kabak detoksunda ekmek var miydi?
Detoks olarak bilemiyorum ama menun guzel.
Normalde nette yazılan listede ekmek yok ancak Bn kabak detoksu yapmıyorum akşamı hafif geçirmek için o tarifi yaptım kendime :)

Muhteşem yaa valla bakakaldım kizlar hakli bacakların cok guzel🤣🤣🧿🧿 tam ne kadar surede verdin canim.
Haziran 2020 gibi kendim diyet denemiştim ama pek başarılı olamamistim. Eylül 2020 gibi 14. Takim vardı oraya 80 kg gibi katılmıştım orası kapandı. Ekim 2020 ortasında bu takıma geldim 77.5 kg yanlış hatırlamıyorsam. Bu takımda baya azimli gittim 6 ayda hedeflediğim kiloya ulaştım mezun oldum. Ama ben sadece diyet yapmadım çok sıkı spor programıyla gittim. Şimdi eski kıyafetlerime rahat bir şekilde sığıyorum. Hamile kalmadan önceki halime döndüm

ketonun amacı vücuda yakıtı karbonhidrattan değil yağdan sağlamak. sen bünyene karbonhidrat sokmadığın için metabolizma birikmiş yağları kullanmaya başlıyor. böylece yağ oranın düşüyor.
yani incelmede daha fazla oluyor dimi
yorumlarda bir kadın, genç kızlık yaşlarımda bile ayda 2.5 kg dan fazla veremezdim bu diyetle 15 günde 6 kg vermiş

Haziran 2020 gibi kendim diyet denemiştim ama pek başarılı olamamistim. Eylül 2020 gibi 14. Takim vardı oraya 80 kg gibi katılmıştım orası kapandı. Ekim 2020 ortasında bu takıma geldim 77.5 kg yanlış hatırlamıyorsam. Bu takımda baya azimli gittim 6 ayda hedeflediğim kiloya ulaştım mezun oldum. Ama ben sadece diyet yapmadım çok sıkı spor programıyla gittim. Şimdi eski kıyafetlerime rahat bir şekilde sığıyorum. Hamile kalmadan önceki halime döndüm
Darisi grupca başımıza insallah🤩🤩

X