Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol canım

80 li rakamlardan geldim buralara ama asıl 2 sene önce halim var tam bomba orada belki 90 kiloyum tartılmıyordum. Azim edince her şey oluyor onu anladım bu değişimlerle
kesinlikle haklısın. seni gören şok geçiriyordur. sayfalarda görüyoruz böyle değişimleri ama insanın kendi bildiği kişi olunca daha etkili oluyor.

istikrarlı bir şekilde 0,5 kg verilmiş görünüyor. arada mutlaka oynamalar olmuştur. 27 kilo çok güzel bir rakam. belki azıcık farklılık yaratarak menülerinde haftalık gideni hızlandırabilirsin.
27 buradaki verdiğim toplam da 40 verdim canım hedefe ulaşırsam ins -45 ile bitecek.

Cok begendim

Sabah ekmek, ogle yulaf 2 farkli ogunde oldugu icin fazla geldi gozume. Tek ogunde sinirlamani oneririm karbonhidrati. Yulaf ve ekmegi donusumlu kullan bence menulerinde. Aksam ogunune bayildim

Sabahki ekmeklere bisey surmedin mi. Yanindakiler az geldi, ekmegi 1 e indirip tereyag surebilirsin. Bol peynir ve yesillikle daha guzel olabilir. Aksam nedense olmamis gibi. Yumurta ve et birlikte fazla diye düşünüyorum.

Fazla gelmedi bana. Nohutu anlamadim

Kabak detoksunda ekmek var miydi?
Detoks olarak bilemiyorum ama menun guzel.

bence iyi bir marka al ben B'li marketten ucuz diye fakirin aldım. çokta memnun değilim. bozulsun diye bekliyorum.

Öğün oluyormuş
Tüm meyveleri bızzzt içine yulaf sütde ekleyebilirsin oh mis.
Ben philips aldım gayet memnunum makineye de atılıyor

Özellikle yazin buzlu smootie icerim diyorsan bas parayi en iyisini al, bizim ev ahalisi sever bu tarz yazin.
Ben alana kadar smoothie modası gecer baska hir sey gelir Ne cok model var 300 luk birsey alabilirim max..Ona da iyi bir sey yok
sen benden önce görürsün gibime geliyor metabolizman daha hızlı çalışıyor.
Yokkk benim de pek iyi değil canim şoyle iyice ac kalınca kilo verebiliyorum kabizlikta var zaten başımın belasi
Benimde aynı inşallah bende size eşlik ederim.
Insallah canim

kaptiş tavsiyesi değil abla tavsiyesi istersen bence ara verme. geçmiş tecrübelerim ara vermenin hiçte olumlu sonuçlar getirmediği yönünde.
Doğru diyorsun da işte baya oldu ya artık yoruldum bende bedenim de ara vermek derken bırakmak olmaz benimki artık böyle devam eder muhtemelen kısa süreli koruma diyelim tatil de iken en azından

posası az yiyecekler tüketiyorsan suyunu yudum yudum değil 225 ml bir seferde tüketiyorsan kabızlık oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…