- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
canim ben nohutu haşlayıp dondurucuya attim iste firinda sebze yaptıkça yada bazen salatalara aklima estikçe koyuyorum..sallama yemek yaniFazla gelmedi bana. Nohutu anlamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim ben nohutu haşlayıp dondurucuya attim iste firinda sebze yaptıkça yada bazen salatalara aklima estikçe koyuyorum..sallama yemek yaniFazla gelmedi bana. Nohutu anlamadim
tamam canım. o bıkkınlık hissini bilirim çok değil 2 hafta ara ver en azından makul olurDoğru diyorsun da işte baya oldu ya artık yoruldum bende bedenim de ara vermek derken bırakmak olmaz benimki artık böyle devam eder muhtemelen kısa süreli koruma diyelim tatil de iken en azından
canim ben nohutlu haşlayıp dondurucuya attim iste firinda sebze yaptıkça yada bazen salatalara aklima estikçe koyuyorum..sallama yemek yani
Dur bak bulayım foto atayım gerçekten aşırı fazla olmustum doğumdan sonraSennn 90 kilo muydun inanmam
Aynen öyle bir taneyle sınırlı kalınmıyor geneldeDemekki dogruymus dedikleri. Bir yaptirdinmi durmuyorsun. Hep bitane ekleniyor
6/7 agustoss. Anaaa orda bulusuruz kizz
Gel bebeksedulu nun bacaktan istiyom
Benim de düşüncem öyle 2 hafta kadar filantamam canım. o bıkkınlık hissini bilirim çok değil 2 hafta ara ver en azından makul olur
Geçen annemlere gittim komşu beni en son oğlan bir yaşındayken görmüştü. Denk geldik kız ne güzel evlenmeden önceki haline dönmüşsün dedikesinlikle haklısın. seni gören şok geçiriyordur. sayfalarda görüyoruz böyle değişimleri ama insanın kendi bildiği kişi olunca daha etkili oluyor.
Gel bebek
Yok yavrum eşim izmirli ben baba tarafından trakyaliyimGeliyom
Sen izmirliydin dimi, sizin genlerde guzel bacak var bence
Aynen tencerede pirince yemiyorum nohutu taş gibi oluyorum 2 gun odemim gitmiyor inanki boyle hic şişkinlik hissetmiyorum..hem ekmek yememis oluyorum cabuk aciktirmiyor daSuper, firinda da oldugunu bilmiyordum, iyi oldu. Ben de salcali yemektense bu tarz kullanmaya çalışıyorum bu aralar nohutu fasulyeyi, oyle olunca sisirmiyor hem.
Geliyom
Sen izmirliydin dimi, sizin genlerde guzel bacak var bence
güzel bacak arıyorsan trakyaya bakacaksınYok yavrum eşim izmirli ben baba tarafından trakyaliyim
Yok yavrum eşim izmirli ben baba tarafından trakyaliyim
İzmirde öyle evet genelde ince bacak var. Kordonda bol bol yürüyüp sonra midye kokoreç yedikleri için göbek var benceOooo kendi emegim diyorsun.
Ben izmire tasindigimda cok sasirmistim, butun hatunlarin belden asagisi zayif
Ben de tam tersi armut vucut
Evrim geçirmişsin resmenBak bak asıl bomba halim burada oğlan 1 yaşında ben kaç kilo olduğumu bilmiyorum salmışım kendimi
Heyy gidi heyy nereden nereye hala bu fotoğrafa bakıp ben olduğuma inanamıyorum
Eki Görüntüle 2860775
Hay masallah canim 75-80 arasi varsin sen orda ne guzel kilo vermişsin yaaaaBak bak asıl bomba halim burada oğlan 1 yaşında ben kaç kilo olduğumu bilmiyorum salmışım kendimi
Eki Görüntüle 2860775
Degisime bak yawBak bak asıl bomba halim burada oğlan 1 yaşında ben kaç kilo olduğumu bilmiyorum salmışım kendimi
Eki Görüntüle 2860775
Sabah kaymak sürdüm.Cok begendim
Sabah ekmek, ogle yulaf 2 farkli ogunde oldugu icin fazla geldi gozume. Tek ogunde sinirlamani oneririm karbonhidrati. Yulaf ve ekmegi donusumlu kullan bence menulerinde. Aksam ogunune bayildim
Sabahki ekmeklere bisey surmedin mi. Yanindakiler az geldi, ekmegi 1 e indirip tereyag surebilirsin. Bol peynir ve yesillikle daha guzel olabilir. Aksam nedense olmamis gibi. Yumurta ve et birlikte fazla diye düşünüyorum.
Fazla gelmedi bana. Nohutu anlamadim
Kabak detoksunda ekmek var miydi?
Detoks olarak bilemiyorum ama menun guzel.
Sedulu soldaki resimde 90 kilo var misin ?Bak bak asıl bomba halim burada oğlan 1 yaşında ben kaç kilo olduğumu bilmiyorum salmışım kendimi
Eki Görüntüle 2860775