Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nerelerdesin sen canim gozlerim aradi az giriyorsun yok hic hazir değilim oyle fazla eksik yok -200 sadece bugun guzel iner insallah...Sen nasılsın sen hazır misin
Bende bi kaç gündür ara ara giriyorum ya haklisin benim gitmedi gram da galiba tartılmadım yani yarın sabah tartılcam bakalım ama spor çok yapamıyorum duraksadi bilmiyorum çok umutlu degilim

Selam kızlar.. Nasılsınız?

Hiç keyfim yok, regl olamıyorum, covidden bu yana her ay aynı işkence bugün depresyonda gibiyim, hiç bir şeyle ilgilenecek durumda değilim.. Oğlumu uyutacağım şimdi, biraz yürürüm belki iyi gelir, ağrım da var gerçi..

CEYDOS canım, menümü de unutmuşum yazmayı, bundan sonra eksiksiz yazacağım.. Düşünüyorum şimdi ne yediğimi bile hatırlamıyorum dün, 2 öğün yaptım akşam yemedim bir tek o aklımda, başım çok kötü ağrıyor hatırlamakta zorlanıyorum..

Hemen durrrrrr

geçmiş olsun canım vallahi yan etkileri hastalıktan bile kötü bu hastalığın. şöyle dener misin bilmem ama 3 tane soğanı kabuklu yıka sadece kök kısınlarını kes. 1 lt suda kaynat ve içerisine limon sıkarak suyu iç. 1 haftalık kür adet söktürmeye yarıyor.

aysunayy yavru üstüste yaptığın detokslar sana faydadan çok zarar veriyor haberin olsun. Yaptığında kilon gidiyor gibi ama sonrasında duruyor o sana daha çok dert oluyor
Yaaa ne yapayım canim sen söyle..takim cok fena hepsi hele klanlar yiyecek bizi

Başınız sağolsun

Basiniz sagolsun mekanı cennet olsun canim

Allah rahmet eylesin canım benim başınız sağolsun

Allah rahmet eylesin..

AppLesma yavru başınız sağolsun

Basin sagolsun canim. Mekani cennet olur insallah
Hepinize teşekkür ederim.
Yanlız kalıyordu bugün bakıcısı yoktu. Ac mi tok mu öldu ? Düşünüp duruyorum

Hepinize teşekkür ederim.
Yanlız kalıyordu bugün bakıcısı yoktu. Ac mi tok mu öldu ? Düşünüp duruyorum
başın sağolsun canım çok üzüldüm. sakın kafanda böyle şeyler kurma. huzurla mutlu bir şekilde aramızdan ayrıldığını düşün hep. tesellisi bu oluyor sevdiklerine kavuştuğunu hayal et.

hayırlı olsun cihazın.
geçen yıl pilates öncesi ben soğuk olarak içiyordum kahveyi asıl yağ yakımını hızlandıran o oluyor l-carnitine etkisi yaratıyor vücutta. (bilmediğim 5 vakit namaz onuda kıldıran yoook)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…