Nerelerdesin sen canim gozlerim aradi az giriyorsunAysunayy nasilsin canım nasıl gidiyor yarin tartı günü hazirmisin
bak beni tanıyan kaptanım nasılda biliyor. daha yeni uyandım. smoothie mi yudumluyorum ev halkıyla karşılıklı.Ceydos hala uyuyordur :))
Temizligimi bitirdim. Bebe hala gelemedi
saldıray ablaKaptanim kendine ayirdigin zaman oluyomu hic. Cok merak ediyorum
3 kaptanlarda oyle masallahCEYDOS uyusunnnnn kuzum
yediği kuruhasanlar beynini kurutmuş. haspam rüyalar alemde yaşıyor.
Bende bi kaç gündür ara ara giriyorum ya haklisin benim gitmedi gram da galiba tartılmadım yani yarın sabah tartılcam bakalım ama spor çok yapamıyorum duraksadi bilmiyorum çok umutlu degilimNerelerdesin sen canim gozlerim aradi az giriyorsunyok hic hazir değilim oyle fazla eksik yok -200 sadece bugun guzel iner insallah...Sen nasılsın sen hazır misin
Hemen durrrrrrFİLTRE KAHVE ZAYIFLATIR MI? Filtre kahve, içerisine şeker veya süt eklenmediği sürçe zayıflatıcı bir etkiye sahiptir. Özellikle yemeklerden sonra içilmesi yağ oluşumunu engellemektedir. Ayrıca spor, yürüyüşten yarım saat önce içilen kahve, yağ yakımını da hızlandırmaktadır.8 mei 2021
Biri beni durdursun
geçmiş olsun canım vallahi yan etkileri hastalıktan bile kötü bu hastalığın. şöyle dener misin bilmem ama 3 tane soğanı kabuklu yıka sadece kök kısınlarını kes. 1 lt suda kaynat ve içerisine limon sıkarak suyu iç. 1 haftalık kür adet söktürmeye yarıyor.Selam kızlar.. Nasılsınız?
Hiç keyfim yok, regl olamıyorum, covidden bu yana her ay aynı işkencebugün depresyonda gibiyim, hiç bir şeyle ilgilenecek durumda değilim.. Oğlumu uyutacağım şimdi, biraz yürürüm belki iyi gelir, ağrım da var gerçi..
CEYDOS canım, menümü de unutmuşum yazmayı, bundan sonra eksiksiz yazacağım.. Düşünüyorum şimdi ne yediğimi bile hatırlamıyorum dün, 2 öğün yaptım akşam yemedim bir tek o aklımda, başım çok kötü ağrıyor hatırlamakta zorlanıyorum..
Yaaa ne yapayım canim sen söyle..takim cok fena hepsi hele klanlar yiyecek biziaysunayy yavru üstüste yaptığın detokslar sana faydadan çok zarar veriyor haberin olsun. Yaptığında kilon gidiyor gibi ama sonrasında duruyor o sana daha çok dert oluyor
Başınız sağolsun
Basiniz sagolsun mekanı cennet olsun canim
Allah rahmet eylesin canım benim başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin..
AppLesma yavru başınız sağolsun
Hepinize teşekkür ederim.Basin sagolsun canim. Mekani cennet olur insallah
yarın ne o öyle gizli baskül fotosu falan bir yerde çatlak mı var ki saklı gizli olacak.
başın sağolsun canım çok üzüldüm. sakın kafanda böyle şeyler kurma. huzurla mutlu bir şekilde aramızdan ayrıldığını düşün hep. tesellisi bu oluyor sevdiklerine kavuştuğunu hayal et.Hepinize teşekkür ederim.
Yanlız kalıyordu bugün bakıcısı yoktu. Ac mi tok mu öldu ? Düşünüp duruyorum
hayırlı olsun cihazın.FİLTRE KAHVE ZAYIFLATIR MI? Filtre kahve, içerisine şeker veya süt eklenmediği sürçe zayıflatıcı bir etkiye sahiptir. Özellikle yemeklerden sonra içilmesi yağ oluşumunu engellemektedir. Ayrıca spor, yürüyüşten yarım saat önce içilen kahve, yağ yakımını da hızlandırmaktadır.8 mei 2021
Biri beni durdursun