Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol canım..
Daha önce denemişliğim var soğan kürünü, şimdi soğan ağzıma alamadığım birşey, içebilirsem iyi olurdu ama..

Kızlar bu keto diyeti beni hep korkutuyor. Geçen diyetisyenime söylemiştim bende ilk başta öyleydim ama için içine girince ne kadar seçenekli yeme düzeni ve kolay olduğunu gördüm demişti.

Şimdi anladığım kadarı ile keto diyeti direkt yağ yaktırıyor. Doğal olarak sudan değil yapdan verdiğimiz için incelerek zayıflıyoruz dimi. Doğru mantık mı, bilenler söylesin lütfen.

Ona göre 15 günlük bir paket alıp grupla keto yapıcam. Diyetisyenimin iddiasına göre 15 gün sonra keto hakkında full bilgi ve sayısız tarif bilgin oluyormuş.

Canim keto bana zor geliyor ama keto tariflerine her zman bakiyorum, özellikle tatli tarzi bir sey aserdigimde.

Cok doyurucu ve saglikli oluyor.

Ben yerinde olsam denerdim.

Ama dedigim gibi yuzfe yuz keto devamli suretle gozumu korkutuyor.

Tek öğün niye canım sen koruma evresinde değil misin?

Dunku menum baya cissli idi, kompanse etmeye calisiyorum.

Bir de bu hafta yarista ben de varim, korumayip vermek istiyorum.

Aslinda bir 3 kilo daha verip oyle mezun olacaktim ama misafir ve dogumgunum bir araya gelince mezun olmus bulundum

Varyemez erken kapatmışın baya abla acıkmaz mısın?sende yoğurt görünce aklıma geliyor kalkıyom hemen yoğurt ekliyorum listeme
Dün de 16.30 yemeyi kapatmıştım
Bundan önceki günler 17.00 de artık bünyem alıştı yarın saat 11.00 e kadar hiçbirşey aramam

Diyet için Arzum Shake diye bişi aldım..blender gibi meyve vs karısım yapmak için...neler karıstırıp lezzetli ve diyet bi karısım yapabilirim fikirleri aliim
Ben yesil Elma
Ispanak
Kara lahana
Ve mangolu karisimi baya seviyorum

Dunku menum baya cissli idi, kompanse etmeye calisiyorum.

Bir de bu hafta yarista ben de varim, korumayip vermek istiyorum.

Aslinda bir 3 kilo daha verip oyle mezun olacaktim ama misafir ve dogumgunum bir araya gelince mezun olmus bulundum
Hee o zaman haklsın canım devamke
Şuan kaç kilosun profiline yazda gözüm gönlüm açılsın

ketonun amacı vücuda yakıtı karbonhidrattan değil yağdan sağlamak. sen bünyene karbonhidrat sokmadığın için metabolizma birikmiş yağları kullanmaya başlıyor. böylece yağ oranın düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…