Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Destek olan arkadaşlar çok çok teşekkür ederim...
Özür dilerim ayrılıyorum, kilo verme sürecinde sordugum kacamak var mıydı sorusu motivasyon amaçlıydı basit bi soruydu sadece ama yanlış anlaşıldı baya bi..Polemiklere neden olmamak için, pozitif ortamı bozmamak için ayrılıyorum...keşke sormasaydım bu kadar mesele olacagını tahmin edemedim...Kendim devam edicem kilo yolculugunda, hoşçakalın

Arkadaşım senin niyetin kilo vermek değil mi bana kızıp niye vazgeçiyorsun anlamadim

Meseleye sabah sabah şurada tüm samimiyetimle açıklık getirdim
Bunun üzerine niye gemileri yakıyorsun

Asıl niyetin kilo vermek olsa bir mesaja bu kadar takılmazsın emin ol

Bu kadar alınganlığa hiç gerek yoktu

Sonuçta sanal ortamda birbirimizin jest mimiklerini göremiyoruz
Nasıl bir karaktere sahip olduğumuzu az çok anlamak için aylar geçmesi gerekiyor
Tek mesaja bakıp yargılamak ne kadar sağlıklı onu da anlamış değilim

Üstelik şahsına yapılan hakaret saygısızlık vs yok mesajda

Son düzenleme:
Günaydınnn. 8 saat uyumusum ama salonda kanepede sızmışım. Heryerım tutulmuş
Varyemez abla. Daha once lısede ve 1.doğumdan sonra aynı senın gıbı kılo vermıstım. Herseyı yerdım ama hergun degıl ve az. Tatlı baklava kumpır hıcbı sevdıgımden gerı kalmazdım 58 e dusup 60 ın ustunede cıkmazdım. Ama Bu sefer denedım olmadı ınat ettı kılo keske olaydı en rahat kılo verme yontemı bayılıyorum

Orta ile kol çalıştım sert le bacak çalıştım kuzum

Yaş faktörü illaki devreye giriyor kuzum yapacak şey şu yeni taktikler geliştireceğiz el mecbur

Ben kendimi biraz gayret edip değiştirdim
Sabah kahvaltıda yumurtayı hergün yemezdim
Kahvaltıda mutlaka şekerli çayım olurdu
Meyve mümkün değil kahvaltıda yemezdim

Yemek saatlerimi de değiştirdim

Günde 1 dilim ekmek vardı kahvaltıda o da yok şimdi neredeyse haftalar sonra dün yedim vücudu şaşırtmak adına

Makarna pilavsiz menüm olmazdı tamam tabak tabak yemezdim ama onu da haftalarca yemiyorum şimdi

Sofraya gazlı içecek olmadan oturmazdım öğle ve akşam yemeklerinde
Şekerli kompostolar da vazgeçilmezimdi

Akşam menümde tatlı olurdu mutlaka en kötü ihtimalle puding gerisini sen düşün

Pasta poğaça açma hashaslilar mutlaka haftada en az 1 gün yapılırdı ve zaten etkisi en az 3 gün sürerdi yani yenirdi

Aslında hayatimda baya da değiştirdim bir çok şeyi

İnsan gercekten vucuduna gore bı yolu zamanla kendı buluyor. Ben de mesela gazlı ıcecek içerım odul gunlerı hergun ıcmedıkce kılonyapmaz bence amaa hamuıslerı acayıp yapar bana. Tatlı okadar yapmaz ama kek pasta börek aman allahım

Neye başlıyormuşuz kız eşim
Pilatese kuzum
Sen beni mahcup etmemekmi? Kizz asil ben senj mahcup etmeyim. 2 gundur dogru duzgun spor yapmadim bugun basliyorum kizz az sonra crossfit dersine gidicem

Benim evde un şeker yağ tüketimi o kadar azaldı ki market listesine haftalarca aylarca girmediğini fark ettim

Önceden pastane işletiyordum mübarek

Benim evde un şeker yağ tüketimi o kadar azaldı ki market listesine haftalarca aylarca girmediğini fark ettim

Benim de eşim çoook obur. Hep onun yüzünden kilo aldım ben. Tabii o yakıyor ama ben şişiyorum. Dur dedim artık. Geçen ayıptır söylemesi koca kesme Maraş dondurmasını ve yine Antep fıstıklı bir kutu dondurmayı 1.5 günde Yedi. Akşam yediği kuruyemişlerin, çikolataların haddi hesabı yok. Ben de ona uyup yiyordum işte.

Kızlar sporumu yaptım, ev işlerini hallettim, fındık kurdunu doyurup çayımı demledim. Her yerim ağırıyor ya. Dün o koltuğu eşimle indir kaldır felç olmuş kollarım.
Ayy ne zordur o işler normal kuzu heryerim in ağrıması o kadar işin üzerine de sporunda sıkıştırmıştın dün dua at ayağa kalkabilmişsin

Pilatese kuzum

Sen beni mahcup etmemekmi? Kizz asil ben senj mahcup etmeyim. 2 gundur dogru duzgun spor yapmadim bugun basliyorum kizz az sonra crossfit dersine gidicem
Benim bu hafta plates yalan olacak anneme gidicem sonrada bir kaç gün şehir dışı falan derken ne yapabilirsem yoksa bende katılırdım pilates challenge’na

Yaa sorma abla bittiği gibi yenisini yapardım valla şimdi eşim de istemiyo sagolsun yoksa pasta börek eksik olmazdı e tabi ne un ne de yağ yeterdi buna

Ayy erkeklerin metabolizmasına sinir oluyorum

Kızlar sporumu yaptım, ev işlerini hallettim, fındık kurdunu doyurup çayımı demledim. Her yerim ağırıyor ya. Dün o koltuğu eşimle indir kaldır felç olmuş kollarım.
Ohhh harika ununu elemiş eleğini asmışsın keyif yap biraz
Dikkat et yavru ya ağır işler zorluyor gercekten
Bitti mi düzenleme

Günaydın kızlar

Sana kıyamadım eşim bir de ben seçtim seni.

Günaydınlar

Gunaydın iyi oazarlar
Müjdemi veriiim bugun ilk kez 70li rakam gördüm 79.6
Diyetin 10. Günü
Cumaya 79.5 demiştim onu nası değiştiricez cvp verwn olmadı :)

Günaydın kızlar iyi pazarlar ❤ yürüyüşümü yaptım üstüne de bölgesel çalıştım direnc bantlariyla süper oldu bide kahvaltımı yaptım oooh daha ne

herkese günaydınlar, bereketli bi gün diliyorum
Orta ile kol çalıştım sert le bacak çalıştım kuzum
Kuzu fotolarını atar mısın ben bilmiyorum o ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…