aynen canım bölgesel egzersiz olarak puanla. Tane hesabı tuttuysan adetli olan dk hesabı yaptıysan dk sı 6 puandanKaptanim direnc bandı ile bölgesel çalıştım bölgesel puanlama dan mı puanlayayimsedulu
Kuzum erken kapatmışsın bayağı, dayanabiliyor Musun? Menün şahane
Canım bugüne özel jj ve ip atlama puanı 2 kat olarak hesaplanıyor. Yani 40 jj 40 puan ip atlama da 140 puan gibi.@Ceydos
210ip atlandi 3tanesi 1puandan 70puan
35dkka Eva fitness dkkasi 5puandan 175 puan
J.j 40yapildi 4tanesi 2puandan 20puan
Zıplama 100yapildi 8tanesi 1puandan 12.5puan
TOPLAM=277.5puan
Netsiz hayat dusunemiyorumŞu an oturmakla meşgulüm canımsabahtan beri hatlar sıkıntılı net cekmiyor sinir oldum
Öylemi tekrar mi yazmam gerek spor puanını birde bizim burda bulgurla yapıyoruz çok az miktarda pirinç konur ama ben kullanmadım çok ağır diye bir dahaki sefere daha dikkatli olurum :)Canım bugüne özel jj ve ip atlama puanı 2 kat olarak hesaplanıyor. Yani 40 jj 40 puan ip atlama da 140 puan gibi.
Bir de öğlen ve akşam yaprak sarması pirinçle yapıldıysa eğer karbonhidrat doldurmuş oldun. Bu menüde bir tek sabah protein var.
Halbuki akşam da az protein eklesen güzel tokluk hissedersin.
Sabah düzenlemeye çalışırım ama aklımdan çıkabiliyor bazen sen tekrar düzeltilmiş halini yazarsan daha iyi olur canım.Öylemi tekrar mi yazmam gerek spor puanını birde bizim burda bulgurla yapıyoruz çok az miktarda pirinç konur ama ben kullanmadım çok ağır diye bir dahaki sefere daha dikkatli olurum :)
Tamam yazıyorum şimdi 35dkka Eva fitness dkkasi 5puandan 175Sabah düzenlemeye çalışırım ama aklımdan çıkabiliyor bazen sen tekrar düzeltilmiş halini yazarsan daha iyi olur canım.
Bugünesmeriiim in puanını düzenleyecektim unuttum aklımdan çıktı gitti
Dayanırım canim aslinda oglen ogununu bile yemeyecektim dee protein alayim diye yedimKuzum erken kapatmışsın bayağı, dayanabiliyor Musun? Menün şahane
Ben de yaptım bugün bir şeyler bakalım. Şimdi koşup geleceğim.aysunayy
İyiyim canım bizimkilere makarna yaptım sofra hazırlıyorum eşimle oğluma sen napiyosunCanlarim nörürsünüz?
çok düz mantık olmuş100 ml lik krema 301 kalori
200 ml lik bir kuti ise 602 kalori
Içerisine eklenecek meyvelerin kalorini de ayrıca hesaplamak gerekli
Dün yediğim 100 ml lik magnum bademli 330 kalori sene içerisinde anca 5 ya da 10 kere dondurma yerim çok aramam
Olmuşken sevdiğim birşey olsun diye düşünüyorum
Çay koydum sen nöööörünCanlarim nörürsünüz?
Dinlenirim beyaaCanlarim nörürsünüz?
Nöörek ortak yaa hafta sonu hafta sonu demedim erkenden kalktım eşim vardiya ya gitmeden yürüyüşe yetişeyim diye çocuk küçük ya tek bırakamıyorum haliyleCanlarim nörürsünüz?
Ayy güzel zamandır şimdiGeberdim Bende
Anneme gitmistik Öglen. Kiz orda kaldi.
Esim de aksam disari cikti. 6 aydir evde
Gitmeyim mi dedi. Dedim gitt gittt
Dinleniyorum simdi.
Haftasonu napacam? Anamin evini temizliyomİyiyim canım bizimkilere makarna yaptım sofra hazırlıyorum eşimle oğluma sen napiyosun
Afiyet ola kurbanÇay koydum sen nöööörün
Nerelisin kız sen
Sendeki enerjiye hayranimDinlenirim beyaa
Cılkım çıktı bugün kızancıkla
Vakvaklaaaa. Valla bi eve atsam kendimi bende banda cikicamNöörek ortak yaa hafta sonu hafta sonu demedim erkenden kalktım eşim vardiya ya gitmeden yürüyüşe yetişeyim diye çocuk küçük ya tek bırakamıyorum haliyle
şimdi pinekliyom az Bi derman bulursam maximum hareketine başlıycam
Eleştiri ve bilgilendirme için çok teşekkür ederim Kaptançok düz mantık olmuş
Gün içine yayılarak yenen 1.400 cal lik protein, sebze, meyvenin vücuda etkisi ile
aynı kalori rakamlarıyla yenen mantı, pasta, börek vs nin etkisi aynı mı?
Sağlıklı yağ, doğal şeker
Vücudun hangisini tutup hangisi kolay attığı olaylarına girmiyorum bile