- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 37
Yavru o anlamda söylemedi biz şahidiz bütün menüsüneAy noldu ki basit bi soru
Amaan Neyse
kendi içimizde de bir kraliçe çıkartacağız tabiii.Ben olayi tamamen yanlış anlamisiimtakimlar kendi içinde yarisiyor sandim ya ha diger takımlarla du ozaman..
Heyyy vampirler zombiler periler korkun bizden kurtlar sofrasına hosgeldinizcitir citir yiyeceğiz sizi
AblaaaaaBen sizi de tutuyorum
Kizz hastalanma da deliBak yağmurda çıktım yürüyorum yaris dediniz ya
Yok yok bana birsey olmaz 1.olamazsam olamazsak birseyler olur amaKizz hastalanma da deli
Hemen geldim
Ay tahmin ediyorum nasıl bir sınav verdiğiniBenim yatili misafirim var, kahvaltı ve yemek hazırlığı yoğunluklu geçiyor. Yememek için oldukça çaba harcıyorum. Kısır, çörek, köfte,... ama iradeli olacağımben de jj yapmadan yatmayacagim. Challenge gunlerini değerlendirmem gerek, puanlarım düşük kalıyor.
Uyy kolay gelsin canimBenim yatili misafirim var, kahvaltı ve yemek hazırlığı yoğunluklu geçiyor. Yememek için oldukça çaba harcıyorum. Kısır, çörek, köfte,... ama iradeli olacağımben de jj yapmadan yatmayacagim. Challenge gunlerini değerlendirmem gerek, puanlarım düşük kalıyor.
Şu an oturmakla meşgulüm canım
Alıntı mi yapamadınÖff beceremedim
Kolay gelsin canım iradene sahip çık bal bu hatta birinci olacaz takımcaBenim yatili misafirim var, kahvaltı ve yemek hazırlığı yoğunluklu geçiyor. Yememek için oldukça çaba harcıyorum. Kısır, çörek, köfte,... ama iradeli olacağımben de jj yapmadan yatmayacagim. Challenge gunlerini değerlendirmem gerek, puanlarım düşük kalıyor.
Ay evet , net sorunlu böğün sinir oldumAlıntı mi yapamadın