Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

100 ml lik krema 301 kalori
200 ml lik bir kuti ise 602 kalori
Içerisine eklenecek meyvelerin kalorini de ayrıca hesaplamak gerekli

Dün yediğim 100 ml lik magnum bademli 330 kalori sene içerisinde anca 5 ya da 10 kere dondurma yerim çok aramam
Olmuşken sevdiğim birşey olsun diye düşünüyorum
evet kalorisi yüksek ama ketojenik diyette krema tüketilebiliyor belli bir oranda. o yüzden sıkıntı olarak görmüyorum. böyle beslenenler gereken enerjiyi karbodan değil yağdan almaya başlıyor. vücudun yağ oranından kilo kaybı oluyor.

Ya dimi, dondurma bence de degmez. Insan gorunce özeniyor ama ne doyuruyor ne de tatmin ediyor.
Onu yiyerek alacagim kaloriye cikolata kahve ikilisinden alirim daha keyifli.

Biz de tam o aralığı dusunuyoruz tatil olarak bakalim henuz netlesmedi. 15 temmuza bu sefer gercekten mezun olmam lazim 😭
Yani degsin yedigime
55 olsam Bende
Donus de 2-3kg alsam uzulmem.
Listeye girerim yine 😂
Asil Hedef icin birdaha boyle cabalarim.
Biz Turkiye ye gitmiyecegiz ama. Burdayiz

evet kalorisi yüksek ama ketojenik diyette krema tüketilebiliyor belli bir oranda. o yüzden sıkıntı olarak görmüyorum. böyle beslenenler gereken enerjiyi karbodan değil yağdan almaya başlıyor. vücudun yağ oranından kilo kaybı oluyor.
Tamam canım anladım
O da senin mantığına uygun gelen bir beslenme tarzı ne güzel

Muaf canım ondan eklemedim bu hafta listeye. Gelirse devam ederim. Seni de muaf tutuyorum ama menü paylaştığın için listede duruyorsun. Virüsü kaç günde atlatır kestiremedim.
Evet doğru muaf olduğunu unutmuşum.Ben burada liste paylaşmassam ipin ucu kaçabilir diye paylaşıyorum :confused:

Bu diyeti bugün günlükleri gezerken buldum. aşağıda adı yazıyor kimin günlüğünde olduğu 3 günde arkadaşımız 1400 gr vermiş. denemek isteyen olursa buraya bırakıyorum.
SMOOTHİE DİYETİ 3 GÜN - 0001.png SMOOTHİE DİYETİ 3 GÜN - 0002.png SMOOTHİE DİYETİ 3 GÜN - 0003.png

dur ne yapıyorsun kurtlar bizim takım vampirler zombiler ve periler korksun
Ben olayi tamamen yanlış anlamisiim :KK70: :KK53: takimlar kendi içinde yarisiyor sandim ya:KK70:ha diger takımlarla du ozaman..

Heyyy vampirler zombiler periler korkun bizden kurtlar sofrasına hosgeldiniz:KK53::rolleyes: citir citir yiyeceğiz sizi:sampiyon:

X