evet kalorisi yüksek ama ketojenik diyette krema tüketilebiliyor belli bir oranda. o yüzden sıkıntı olarak görmüyorum. böyle beslenenler gereken enerjiyi karbodan değil yağdan almaya başlıyor. vücudun yağ oranından kilo kaybı oluyor.100 ml lik krema 301 kalori
200 ml lik bir kuti ise 602 kalori
Içerisine eklenecek meyvelerin kalorini de ayrıca hesaplamak gerekli
Dün yediğim 100 ml lik magnum bademli 330 kalori sene içerisinde anca 5 ya da 10 kere dondurma yerim çok aramam
Olmuşken sevdiğim birşey olsun diye düşünüyorum
Yani degsin yedigimeYa dimi, dondurma bence de degmez. Insan gorunce özeniyor ama ne doyuruyor ne de tatmin ediyor.
Onu yiyerek alacagim kaloriye cikolata kahve ikilisinden alirim daha keyifli.
Biz de tam o aralığı dusunuyoruz tatil olarak bakalim henuz netlesmedi. 15 temmuza bu sefer gercekten mezun olmam lazim
Insallah ama zor gibi bu haftabu motivasyonla sen kesin yine 1. olursun kuzum.maşallah nazar değmesin
Tamam canım anladımevet kalorisi yüksek ama ketojenik diyette krema tüketilebiliyor belli bir oranda. o yüzden sıkıntı olarak görmüyorum. böyle beslenenler gereken enerjiyi karbodan değil yağdan almaya başlıyor. vücudun yağ oranından kilo kaybı oluyor.
evet onuda tercih edebiliriz aslında. ama ne bileyim çok mutlu oldum öyle görünce meyve püresini. 1 çorba kaşığıda hindistan cevizi yağı vardı içerisinde onu unutmuşum bak.nicecream
Evet doğru muaf olduğunu unutmuşum.Ben burada liste paylaşmassam ipin ucu kaçabilir diye paylaşıyorumMuaf canım ondan eklemedim bu hafta listeye. Gelirse devam ederim. Seni de muaf tutuyorum ama menü paylaştığın için listede duruyorsun. Virüsü kaç günde atlatır kestiremedim.
Haydin vampir ler is başınaKLAN YARIŞLARI
Listeler netleşti. Takım arkadaşlarınız belirlendi. Önünüze yemek koyanlarınız bol olsun
Vampir Klanı
@Onlymemeself
caroline84
O okuyan_e
matilda34
E English_teacherrr
V vesikaliyarim
Kurt Kadın Klanı
Huhuki
N Nalyeccc
CEYDOS
aysunayy
Mahi57
Ozzybal
KumraL_KrakeR
Dahlia_
Zombi Klanı
AppLesma
Asi Matmazel
asena87
Peri Klanı
H3RA_
esmeriiim
noram
istanbulin
Alys
sedulu
aedenli
K klbk33
Kurtlar korkun bendenKLAN YARIŞLARI
Listeler netleşti. Takım arkadaşlarınız belirlendi. Önünüze yemek koyanlarınız bol olsun
Vampir Klanı
@Onlymemeself
caroline84
O okuyan_e
matilda34
E English_teacherrr
V vesikaliyarim
Kurt Kadın Klanı
Huhuki
N Nalyeccc
CEYDOS
aysunayy
Mahi57
Ozzybal
KumraL_KrakeR
Dahlia_
Zombi Klanı
AppLesma
Asi Matmazel
asena87
Peri Klanı
H3RA_
esmeriiim
noram
istanbulin
Alys
sedulu
aedenli
K klbk33
Herkes kendi takimini mi yiyecek canimHaydin vampir ler is başına
Insallah ama zor gibi bu hafta
dur ne yapıyorsun kurtlar bizim takım vampirler zombiler ve periler korksunKurtlar korkun benden
Ben olayi tamamen yanlış anlamisiimdur ne yapıyorsun kurtlar bizim takım vampirler zombiler ve periler korksun
Hiiiiii demek oyleBen sizi tutuyorum
Ben sizi de tutuyorumHiiiiii demek oylegörürsün hepsini yiyeceğim ben