Canım ben yıllardır diyetisyene giderim ama Karatay ile kilo verdim.
Bi tek meyve kısmına katılmıyorum hiç yemeyin diyor.
Sabah kahvaltıda aç karnına meyve tüketiyorum.
Bide diyoki paketlemiş ürünler saglıksız dogal olanı tercih edin.
Bi ara sucugumu bile yapıyordum evde.
Bide canım 6.sınıf konusudur. İngilizce
HEALTY UNHEALTY
Bu kadar basit
Ok canımKızlar
O sadece yeşillik kısmıydı; ceviz, peynir, yeşil zeytin ve 2 dilim çavdar ekmeği yedim. Yumurta şu an bir gün yiyip bir gün yiyemiyorum. Listede öyle.
Çekyat vardı oğlumun odasında onu çıkartırken mahvolduk. Kollarım tutmuyor. Tam 2.5 saat uğraştık. Koridorda geniş ayakkabılık var o da çıktı yerinden onunla da uğraştık. Bez sıkamıyorum şu an.
Kolaygelsşn canım yorma kendini çok erkek kuvveti gerekenleri eşin yapsınKızlar
O sadece yeşillik kısmıydı; ceviz, peynir, yeşil zeytin ve 2 dilim çavdar ekmeği yedim. Yumurta şu an bir gün yiyip bir gün yiyemiyorum. Listede öyle.
Çekyat vardı oğlumun odasında onu çıkartırken mahvolduk. Kollarım tutmuyor. Tam 2.5 saat uğraştık. Koridorda geniş ayakkabılık var o da çıktı yerinden onunla da uğraştık. Bez sıkamıyorum şu an.
korona var oturun oturduğunuz yerde. komşuya gideceniz de kuş mu konacak başınıza.
V vesikaliyarim benim beslenme düzenim tam daV vesikaliyarim ben cevap vereyim
Arkadaşın beslenme duzeninde duzenli kacamaklar yer almakta
Ama ismi kacamak degil, sezgisel yeme olarak geciyor. Gercelten başarılı bu konuda hakkını yemeyelim. Yani diyelim cani istemiyorsa en sevdigi seyi de onersen yemiyor. Cani istiyorsa da limitli bir sekilde yiyor yasak yok.
Benim anam da böyledir, gayet sağlıklıdır. Esim de böyledir, hic kilo sorunu olmadi. Ben de ogrencem kismetse
Ama kilo korumada bu yontem ise yarar da kilo vermede herkeste yaramaz. O yüzden aman dikkat
Boşa gitsin kizyaaaa sinirledim çok fena hem de. evdekiler geç kahvaltıları için zerdeçallı ekmek almış. bir parçacık versene dedim kocama gerek yok hayatım sen diyetini bozma değmez bir ekmek için demez mi... yuh bir dilim istemedim tadımlık istedim dedim bu sefer ne yaptı dersiniz kuşun önüne atılan kırıntı gibi parça verdi bana. ay boşasam mı acaba?
Bosama kiz. Senin icin hepsi.yaaaa sinirledim çok fena hem de. evdekiler geç kahvaltıları için zerdeçallı ekmek almış. bir parçacık versene dedim kocama gerek yok hayatım sen diyetini bozma değmez bir ekmek için demez mi... yuh bir dilim istemedim tadımlık istedim dedim bu sefer ne yaptı dersiniz kuşun önüne atılan kırıntı gibi parça verdi bana. ay boşasam mı acaba?
Soru basit cevabı zorAy noldu ki basit bi soru
Amaan Neyse
Bosama kiz. Senin icin hepsi.
Nasil cabaladigini goruyor.
Benimki dondurma yiyor. Bende istiyorum dedim. Git ye diyor
Yemem :)Yersen azıcık da bana ver
Yemem :)
Canim istemiyor. Degmez kalorisinedaha güzel seye sakliyorum hakkimi.
15 Temmuz da tatile cikacagiz
korona var oturun oturduğunuz yerde. komşuya gideceniz de kuş mu konacak başınıza.
canı dondurma çeken arkadaşlarım hepiniz bilirsiniz benim Hollywood diyetinin meyve sularını. işte ben onları yapıp dondurucuya koymuştum. geçen gün benim kıza çıkardım bildiğiniz meyveli buzlu dondurma gibi çıktı . içerisine az krema ile denemek lazım bence. peki buzluktan çıkanda ne vardı? yarım mango + 2 adet nektar + 20 kadar çilek + yarım bardak saf meyve suyu (kırmızı meyveli) + yarım bardak su hepsini blenderdan geçirip torbaya koyup dondurucuya attım.
Yemem :)
Canim istemiyor. Degmez kalorisinedaha güzel seye sakliyorum hakkimi.
15 Temmuz da tatile cikacagiz
canı dondurma çeken arkadaşlarım hepiniz bilirsiniz benim Hollywood diyetinin meyve sularını. işte ben onları yapıp dondurucuya koymuştum. geçen gün benim kıza çıkardım bildiğiniz meyveli buzlu dondurma gibi çıktı . içerisine az krema ile denemek lazım bence. peki buzluktan çıkanda ne vardı? yarım mango + 2 adet nektar + 20 kadar çilek + yarım bardak saf meyve suyu (kırmızı meyveli) + yarım bardak su hepsini blenderdan geçirip torbaya koyup dondurucuya attım.
100 ml lik krema 301 kaloricanı dondurma çeken arkadaşlarım hepiniz bilirsiniz benim Hollywood diyetinin meyve sularını. işte ben onları yapıp dondurucuya koymuştum. geçen gün benim kıza çıkardım bildiğiniz meyveli buzlu dondurma gibi çıktı . içerisine az krema ile denemek lazım bence. peki buzluktan çıkanda ne vardı? yarım mango + 2 adet nektar + 20 kadar çilek + yarım bardak saf meyve suyu (kırmızı meyveli) + yarım bardak su hepsini blenderdan geçirip torbaya koyup dondurucuya attım.
bende komşularımla aynı çatı altındayım ama evcilik oynamıyorum. iki kat aldımda low carb beslenen komşum var hatta ona bile gitmiyorum. neden onun ve benim beslenme saatlerimiz ayrı.Biz komsularla ayni cati altindayizayni ev sayılır
ben bu hafta deneyeyim.dur hatta az sonra yapıp atayım nasıl olacak söylerim sana. ona göre denersin. bizim evde en kötü olan gıdayı bile tüketenler var o yüzden ziyan olmuyor. dün benim minik serçe avokado salatası yapmış tuzu çok koyunca yiyemedi. eşim geldi tuz vs umursamadan tükettiCocuklara böyle bir sey düşünüyorum ben de, yogurtlayip dondurmuslar bir yerde. Krema da cok guzel olur.